kötü birde bu ndrive pips 9.3 nedir? yani niye gerek duydun bunu vermeye? programın kendi klasörüdne mevcut değilmi zaten bu?
bende ndrive 9.3 var zaten resis ten çekmiştim?
modifiye içine nokia ovi maps 3.06 entegre edilmiş, bu yüzden ndrive kurmak istediğinizde normalde dahili bileşen hatası verir ve ndrive kuramazsınız. o yüzden verilen ndrive sis dosyasından pips çıkartılması lazım, sanırım kotukoylu kardeş onu vermiş,. ndrive.sis içinde pips duruyorsa bu sürüme ndrive kuramazsınız, sorun yaşayan olursa yazsın, çözümü elimizde mevcut.
ayrıca küçük bir öneride bulunmak istiyorum arkadaşlar. garmin ve ndrive kurup hack işlemini yaptıysanız fw yüklemek için hafıza kartınızı komple biçimlendirmeyiniz. sadece sys, resource, system private gibi klasörleri silin, ndrive ve garmin klasörlerini silmeyin, böylelikle her yeni fw yüklediğinizde tekrardan hack yapmak zorunda kalmazsınız. sadece sis dosyasını kurduğunuzda kullanıma hazır olur gps programınız. yoksa hack işlemi baya bi uğraştırıyor her seferinde