18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

ozkan1979

ozkan1979

Üye
sen bulup atmıştın bana yabancı site ya işte ordan aldım efektleri ... kesinlikle hiç kasma yok verdiğim linkteki dosyayla format at ... Ben çok memnunum uzun bi süre de formatlamayı düşünmem

taman senin unload ettigin sitede Xpeed_tema_efektli dosyadan 3 tane dosya çıktı
dogrudur dimi bunlar yeterlimidir fw için
teşekkürler bende denicem
kaç tane efect ekleyebiliyorsun yani çeşit olarak soruyorum

Denibo

Üye
arkadasım herşey güzel gayet hızlı fakat şu tuş ışıklarına bi çözüm bulamazmıyım tuş kilidine girmeden tuşlar yanık kalıyor ekran sönsede

ozkan1979

ozkan1979

Üye
kötüköylü kardeşim şu yaptıgın fw leri eskilerinden bahsediyorum siteden kaldırmasan çünkü her yaptıgın fw arşivlik
kendine has özelligi var
diye düşünüyorum

birde arkadaşlar şunu merak ediyorum menü + dosya yöneticisi +yedekle demiştim

sonra telefona *7370* miydi format attım sonra hafıza kartını çıkardım biçinlendirdim pc den

sonra kötü köylünün verdigi fw yi yükledim nasıl olduysa resimlerim müziklerim garmin navigasyon hepsi karta duruyor
nasıl oldu bu çok merak ediyorum hiçbiri kaybolmamış nasıl yaptıgımıda bilmiyorum pc suitenin özelligimidir yoksa yedekledigim için mi böyle bir şey oldu merak ediyorum

teşekkürler.

lord_keles

lord_keles

Üye
Arkadaslar biliyorum yeri bura diyil ama burasi tam yeri .....deminler boyle bir mesaj geldi sasirdim:::
Nokia 5800 cihazin icin yeni yazilim var.Guncellemeyi yapip yeni ozellikleri kullanmak icin PCden: nokia.com.tr/yazilimguncellemeleri
09:03 saatinde
guncellemeyi kontrol ettim ama bisey yok..

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar çok güzel bir çalışma yapmış kotukoylu kardeş. ancak modifiyeyi kendisi düzenlemeye kalkan arkadaş olursa ingilizce dili kaldırmayın, yoksa bazı programlar gözükmüyor, çalışırken problem yapıyor (rompatcher, ramblow, btswich gibi), küçük bir bilgi. ingilizce dili kaldırmak istedim ve bu sorunla karşılaştım.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar biliyorum yeri bura diyil ama burasi tam yeri .....deminler boyle bir mesaj geldi sasirdim:::
Nokia 5800 cihazin icin yeni yazilim var.Guncellemeyi yapip yeni ozellikleri kullanmak icin PCden: nokia.com.tr/yazilimguncellemeleri
09:03 saatinde
guncellemeyi kontrol ettim ama bisey yok..

aynı şey bana da geldi :bigstar: baktım internetten v51.0.6 sürümü var diyor, :d:

=================================

arkadaşlar KOTUKOYLU kardeşimiz yeni sürüm eklemiş ilk sayfaya, kesinlikle onu deneyin derim, şimdi bende geçiyorum, batarya çalışması da yapmış. bu gidişle yüklediğimiz bir fw.yi bir hafta kullanamayacağız, daha dün fw geçmiştim.:d:

estami

Üye
Yahuu kötü üstadım nerelerdesin sen gözümüz yollarda seni bekledik ellerine yüreğine sağlık ALPER üstad denedinmi yeni FW'yi..?

henes_42

henes_42

Üye
Yahuu kötü üstadım nerelerdesin sen gözümüz yollarda seni bekledik ellerine yüreğine sağlık ALPER üstad denedinmi yeni FW'yi..?

evet denedim, şu an bu sürüm var ve hız gerçekten farkediliyor, kesinlikle öneririm, ayrıca ovi maps son sürüm 3.06 yeni çıkan, bunu da entegre etmiş, görsellik çok güzel, tavsiye ederim.

mutluadam

Üye
arkadaşalr jaflamadan önce hafıza kartından private klasörü silinecek ya, benim silinmiyor private klasörü silmeye çalıştığımda dosya açık silinemiyor uyarısı veriyor. biçimlendirdiğimde de elle silmek istediğimde de silinmiyor. diğerleri siliniyor. birde bu c6 modifiylerini yüklediğimde ta eski cfw lerin kalıntıları geliyor.? bluespectrum hs dosyası fala ngeliyor bu cfw ile ilgisi varmı bu dosyanın? yoksa bu private klasörü silinmediğindenmi bunlar geliyor?

bu private klasörünün ve bahsettiklerimin silinememesinin bir zararı olurmu? ve ya nasıl silebilirim? bu arada hem 7370 yöntemiyle ile hard format atıyorum hem biçimlendiriyorum telefonu.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalr jaflamadan önce hafıza kartından private klasörü silinecek ya, benim silinmiyor private klasörü silmeye çalıştığımda dosya açık silinemiyor uyarısı veriyor. biçimlendirdiğimde de elle silmek istediğimde de silinmiyor. diğerleri siliniyor. birde bu c6 modifiylerini yüklediğimde ta eski cfw lerin kalıntıları geliyor.? bluespectrum hs dosyası fala ngeliyor bu cfw ile ilgisi varmı bu dosyanın? yoksa bu private klasörü silinmediğindenmi bunlar geliyor?

bu private klasörünün ve bahsettiklerimin silinememesinin bir zararı olurmu? ve ya nasıl silebilirim? bu arada hem 7370 yöntemiyle ile hard format atıyorum hem biçimlendiriyorum telefonu.

abi kolayı var teli pc ye depolama modunda bağla sil.ardından hemen teli kapat.jafa geç
artıd dediğin dosyaların bu fw ile uzaktan yakından alakası yok :D

virgo2000

virgo2000

Üye
taman senin unload ettigin sitede Xpeed_tema_efektli dosyadan 3 tane dosya çıktı
dogrudur dimi bunlar yeterlimidir fw için
teşekkürler bende denicem
kaç tane efect ekleyebiliyorsun yani çeşit olarak soruyorum

o 3 dosya format için yeterli de ... sadece bi efekt olur içinde ... senin dediğin efekt yani... başka efekt eklenmez yani ... efekt formatta değişir ancak ... ben o açtığım konuyu efekt değiştirilmiyo diye sildim ...çünkü c2z denilen şey 5800 da telefonu kilitliyor resmen...
megalomania bi c6 konusu açmış ama modlarını yapmak için c2z yükleyin diyor ... fakat c2z hata veriyor onu söylemiyor ... herkesi boşuna uğraştırıyor resmen...

mutluadam

Üye
abi kolayı var teli pc ye depolama modunda bağla sil.ardından hemen teli kapat.jafa geç
artıd dediğin dosyaların bu fw ile uzaktan yakından alakası yok :D

tamam çok teşekkür kardeşim. senin en sevdiğim yönün herşeyi iyi anlıyor ve iyi anlatıyorsun :oke: bunu senin kadar iyi yapan yok cfw yapanların içinde. daha ne olsun değilmi?:oke:

kötü birde bu ndrive pips 9.3 nedir? yani niye gerek duydun bunu vermeye? programın kendi klasörüdne mevcut değilmi zaten bu?

bende ndrive 9.3 var zaten resis ten çekmiştim

henes_42

henes_42

Üye
kötü birde bu ndrive pips 9.3 nedir? yani niye gerek duydun bunu vermeye? programın kendi klasörüdne mevcut değilmi zaten bu?

bende ndrive 9.3 var zaten resis ten çekmiştim?

modifiye içine nokia ovi maps 3.06 entegre edilmiş, bu yüzden ndrive kurmak istediğinizde normalde dahili bileşen hatası verir ve ndrive kuramazsınız. o yüzden verilen ndrive sis dosyasından pips çıkartılması lazım, sanırım kotukoylu kardeş onu vermiş,. ndrive.sis içinde pips duruyorsa bu sürüme ndrive kuramazsınız, sorun yaşayan olursa yazsın, çözümü elimizde mevcut.

ayrıca küçük bir öneride bulunmak istiyorum arkadaşlar. garmin ve ndrive kurup hack işlemini yaptıysanız fw yüklemek için hafıza kartınızı komple biçimlendirmeyiniz. sadece sys, resource, system private gibi klasörleri silin, ndrive ve garmin klasörlerini silmeyin, böylelikle her yeni fw yüklediğinizde tekrardan hack yapmak zorunda kalmazsınız. sadece sis dosyasını kurduğunuzda kullanıma hazır olur gps programınız. yoksa hack işlemi baya bi uğraştırıyor her seferinde

mutluadam

Üye
modifiye içine nokia ovi maps 3.06 entegre edilmiş, bu yüzden ndrive kurmak istediğinizde normalde dahili bileşen hatası verir ve ndrive kuramazsınız. o yüzden verilen ndrive sis dosyasından pips çıkartılması lazım, sanırım kotukoylu kardeş onu vermiş,. ndrive.sis içinde pips duruyorsa bu sürüme ndrive kuramazsınız, sorun yaşayan olursa yazsın, çözümü elimizde mevcut

tamam saol alper.

ImRorschach

ImRorschach

Üye
kotukoylu geri döndü akşam işten gelince mutlaka deneyeceğim. Şimdi önceki sürüm var telefonumda :)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
kardeşim eline ve emeğine sağlık ama hafıza kartındaki videoları görmüyo ne yaptımsa olmadı varmıdır bi çözüm şimdiden teşekkürler

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline ve emeğine sağlık ama hafıza kartındaki videoları görmüyo ne yaptımsa olmadı varmıdır bi çözüm şimdiden teşekkürler
video dosyalarını hafıza kartındaki images klasörüne at :bye2:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
peki neden böyle bir mod ekledin veya bu nasıl düzelir rofs düzenlemeyi biliyorum anlatırsan yaparım

birde arama ekranındaki dönmeyi nasıl aktif hale getiririz sana zahmet birde bunu anlat veya dosyası varsa bi zahmet yollayı ver

baba3232

baba3232

Üye
Kotukoylu kardeşim bu sefer tam istediğim gibi birşey çıkarmışsın teşekkür ederim bunu kurucam çok beğendim.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfaya ovi maps için harita dosyası eklendi indirip hafıza kartına kopyalayın

mustafa

mustafa

Üye
+Artı Sözlüğe Türkçe veritabanı ekledim...' den kastın nedir hocam??

Üst Alt