Symbian^3 çıkarsa? Güncelleme gelirmi? (5800-5230-5530-N97)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian^3 Güncelleme olarak gelirmi?

• Kullanılan toplam oy
    268
americanboy

americanboy

Üye
bunu sormak bile boş çünkü çyle bişey olamaz symbian 3 bi kere multi touch desteliyo 5800 resistif nasıl çalışacak daha 5800 n97 ekran widget larını vermiyorlar symbian 3 mü verecekler hemde 434mhz işlemci hızıyla kaldırmaz zaten

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Ticari bazda düşünecek olursak ki nokia'nın düşünme tarzı böyledir gelmeyecektir.Eski ürünlere yeni yazılım sunarsanız çoğu insan yeni bir cihaz almak yerine eskiyi kullanacaktır ki bu şirket politikalarına aykırıdır kar amacı güdüyor sa ki öyle yeni çıkacak bir cihaz için bu işletim sistemini kullanır.

Arkadaş Kesinlikle Doğru Söylüyor.Nokia sürekli eski telefonlara güncelleme yaparsa yeniri kim alacak.:naughty:

omerynd

omerynd

Üye
açık ve net bir şekilde gelmez. Bu nokianin tarzı değil. Nokia bir yılda onlarca model piyasaya sürüyor. Apple senede bir. Bir telefonu milyonlarca satıyor. Öncekileri de desteklemek durumunda. Fakat nokia eski telefonuna öyle bir destek verse telefon satamaz. Benim 5800 im var. Çok memnunum. Hele symbian 3 u getirseler bu telefona ben daha birkaç yıl tel almam. Işime yarayan herşeyi var. Bir kamera sorun ona da fotoğraf makinesi taşırım. Bu kadar basit yani. Yüzde yüz milyon getirmez :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
kesinlikle gelmez

OğuzcanAbi

Üye
bence olabilir çünkü symbian 3 50 milyondan fazla cihaz da görecekmişiz

AYNA

AYNA

Üye
Kesinlikle gelmez..
spm mpbile bende denedim bu arada güzel ama hataları var rahat kullanamadım sildim.arama tuşunun işlevimi değiştiriyo çağrı listesi açılcağına tuşları açıyor alışamadım bir türlü birde ekrenı yenile yapınca multouch ile eski ekran görünüp kayboluyor..

OğuzcanAbi

Üye
kesinlikle gelir diorum noktayı koyuyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
belli olmaz nokianın boyle birşey yaptıqı ne gorulmuş ne duyulmuş

aswerth

aswerth

Üye
Nokia böyle bişey yapmaz ama belki Symbian 3'ü uyarlayıp 5800,N97,X6 gibi dokunmatik cihazlara yüklenebilir hale getirilebilinir...Şu an bile modifiye edilmiş versiyonlar telefona yüklenebiliyorsa çok zor bişey olmasa gerek...Zaten benim inancım, yakında bilgisayarlar gibi telefonların da işletim sistemsiz satılacağı veya istediğin işletim sistemini seçebileceğin yönünde... ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
bak boyle bişi olabilir 1ghz lik işlemciler cıkıtqına gore yavaş yavaş pclerden den de kurtulcaz yakında bide parmaqa bişi takarız fare niyetine kullnırız

Progressivity

Progressivity

Üye
uyarlanmış bir symbian 3 gelir en azından illegal olarak merak etmeyin arkadaşlar

mıttık

Üye
illegal olarak bile zor symbian 3 illegal olarak gelebilecek olsaydı şimdiye kadar android de gelirdi illegal olarak...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
imkansız

celibar

celibar

Üye
boşuna gelir diye beklemeyin.gelmez.nokia yeni cihazını çokca satmaya çalışacağı için eski telefonlara uygulamaz.işletim sistemini eski telefonlara uygularsa n8'i daha az kişi alacaktır.

draw1907

draw1907

Üye
gelmez diyelim ama ya tutarsa diyip gelirmiş gibi bekleyelim:)

emr-erock

emr-erock

Üye
gelmez...^^nokia artık yeni telefonlarına koyar bu yazılımalarını.

Noks

Noks

Üye
Ben nokia n8 almayı düşünüyorum eger gelecekse tabiki almam... O yüzden gelmez

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
gelmesede bu işlerden anlayan arkadaşlar getirir s3 ü merak etmeyin :)

simaros

simaros

Üye
mümkün deil