Symbian^3 çıkarsa? Güncelleme gelirmi? (5800-5230-5530-N97)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian^3 Güncelleme olarak gelirmi?

• Kullanılan toplam oy
    268
MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 çıkarsa? Güncelleme gelirmi? (5800-5230-5530-N97)
Merhabalar,

Symbian^3 bilgileri tamamiyle resmileşti.. Ve hakkında video bile yayınlandı.. Yani bu sistem gelicek.. Peki ya şuan bizim kulladığımız ( N97, N97 mini, 5800 XP, 5230, 5530XP ) gibi telefonlarda bu sistem uygulanırmı?Yani bu güncellemeleri bu telefonlarda kullanabilirmiyiz yada bu güncellemeleri bu telefonlara uygularlarmı? :nono:

Düşünceleriniz yorumlarınızı ve bildiklerinizi bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: 05kaptan05, aa_aa_aa ve M3L!H

karkarkara

Üye
Ticari bazda düşünecek olursak ki nokia'nın düşünme tarzı böyledir gelmeyecektir.Eski ürünlere yeni yazılım sunarsanız çoğu insan yeni bir cihaz almak yerine eskiyi kullanacaktır ki bu şirket politikalarına aykırıdır kar amacı güdüyor sa ki öyle yeni çıkacak bir cihaz için bu işletim sistemini kullanır.

• Beğen
Tepkiler: Crixus07
scuf

scuf

Üye
symbian^3 çıkarsa nokianın diğer yeni çıkan telefonlarının işletim sistemi olarak çıkar , 5800 vs. gibi tellere güncelleme ile verileceğini hiç sanmıyorum ticari açıdan bakarsakta mantıklısıda bu olması gerek.Ek not : 5800 için V40 yazılımından sonra uzunnn bir süre yeni versiyon çıkmayacak deniyor zaten , 5800 daki çoğu hata giderildi artık o yüzden anca son 1 kez ek 1-2 özellikle eklerse ekler dokunmatikle ilgili , onun dışında köklü değişikler yapmayacak artık 5800 için.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bence gelmez

illegend66

illegend66

Üye
Böyle birşey gelirse symbian3 olmaz o zaman, o yüzden güncelleme olmaz

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bir yerde meraklısı ve tutkunu için yeni ürünler satma düşüncesi diğer yerde var olan kullanıcıları düşünmesi... Kar amacı güden bir firma hangisi olabilir ki =)

petrucci82

petrucci82

Üye
bizim telefonlar 5 para etmez ozaman

emre5816

Üye
nokianın sitesine mail yağdırırsak bu konuyla ilgili o zaman bizim telefonlar içinde yaparlar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
gelmez arkadaşlar nokia böyle birşeyi hayatta yapmaz...

denetlemeci

denetlemeci

Üye
Acaba 5530 İçin yeni yazılım ne zaman gelir ...?

mehmet-şahin

mehmet-şahin

Üye
boşverin symbian 3 gelecek sene symbian 4 geliyor

werarce

werarce

Üye
büyük ihtimalle gelmez ama belki garibanları sevindirelim derseler olabilir

AnilcanS

Üye
Gelmesi lazım bence iPhone da oluyor dediğiniz olay dün iOS4 geldi eski telefonlara 3g,3gs,itouch 2g,itouch3g ye geldiğine göre Anroidli telefonlardada oluyor bu işlem Android 1,8 2,1 fln oluyor değişyior yani imkiansız değil herşey nokianın elinde büyük ihtimal windows mobile dada olcak 6,5 ve 6 7 olcak ayrıca nokia kullanıcılarının ekonomisinide düşünülmeli n97 5800 5320 5530 halen çok satan telefonlar ve daha çok yeni telefonlar Symbian^3 bu telefonlara gelmeleli mantıklısıda bu

Revengeful

Emekli Yönetici
olmazz

Scofield™

Scofield™

Üye
Bence Gelmeli ama kesinikle gelmez diye bekliyorum...

petrucci82

petrucci82

Üye
tamam 5800 a symbian 3 geldi diyelim..eee..ram aynı işlemci aynı..yazılım ve oyunlarda d aşağı yukarı pek bir fark olmayacak..ee ne kaldı bir tek arayüz;onu da zaten anında yaparlar..ki şu an spb shell kullanıyorum symbian 3 de neymiş...deneyin

tektabancam

Üye
V60 Symbian^3 olbilir

ekoroglu

Üye
Bence 5800 özel bir ilgiyi hak ediyor. Çünkü çok sattı. Burada yapılacak en akıllıca hamle bukadar potansiyel kullanıcıyı yazılım dükkanı ve güncellemelerle elde tutmak. (Bunlar bu kafayla giderse bundan sonra alacağım telefonumun Nokia olmayacak.) Böylece yazılım dükkanı canlı kalabilir ve güçlenebilir.
Ama açıkçası Nokia'nın ve bu telefonun ( 5800 xm) bunu becerebilecek kabiliyette olmadığını düşünüyorum.

Aslında benim arzum; Biri çıksa da bu cihazın bütün özelliklerini sorunsuz bir şekilde kullandırabilecek şekilde bu cihaza android kurmanın yolunu bulsa.

Saniye düşünmem symbian'ı bırakırım bu cihazda.

Progressivity

Progressivity

Üye
aynen katılıyorum android çok daha iyi çalışır bu cihazda

begacce

begacce

Üye
bende almam bundan sonra nokia bi v60 bile çok uzattılar ve symbian 3 de gelmeyecek eğer gelecek olsa önce n97 ye gelir