Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

dalgaci37

dalgaci37

Üye
sağol dostum 5800 xm war elimde sanki bi hızlanma war gibi eyw

jwthomas

Üye
kardes allah senden razı olsun 5800 da denedim gzle görülürbir artış var allah kolaylık versin :)

buldog

buldog

Üye
bende 5800 da denedim menülerde hız artışı gerçekten var daha fazla bir bilgi ve program kısayol varsa onlarıda paylaşmanı isterim teşekkürler

silver_cover

silver_cover

Üye
süpersin kardeş sen. 5800 da hızlanma var.pc dede denesek olurmuki :hmmm.. . :D

ntpassport

Üye
ben n96 kullanıyorum .
yaptım ama hiç fark göremedim malesef

mimit1981

Üye
fark var hızlanma oluyor

damat456

Üye
teşekkür ederim denedim n96 da fakat bi fark göremedim.benim telefon zaten hızlıydı galiba :))

rinti

rinti

Üye
sallamayın bu kadar arkadaşlar 5800xm kullanıyorum aynen uyguladım hiç bir hız farklı göremedim hızlandırmayı telefonunuzu güncel tutarak yapabilirsiniz.. yine de emeğe saygı tabi ki....

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
sallamayın bu kadar arkadaşlar 5800xm kullanıyorum aynen uyguladım hiç bir hız farklı göremedim hızlandırmayı telefonunuzu güncel tutarak yapabilirsiniz.. yine de emeğe saygı tabi ki....

katılıyorum emegge saygı sende olmaya bilir belki yapamammışındır ama burda kaç kşi var hepsi olumlu sonuç :)

sercan677

sercan677

Üye
çok sağolun wallaha gerçekten hızlandı telefon.ama herhangı bı sorun cıkarmaz telefonda dımı?

prisoner__

prisoner__

Üye
denendi pozitif sonuç alındı ;)

jacks

Üye
galiba biraz canlanma oldu kardeş eline saglık (N79)

Dj_MeRo

Dj_MeRo

Üye
5800 da denedim, gözle görünür bir artış var, çok ilginç bir yöntemmiş, elinize sağlık...

wagh

Üye
gerçekten işe yarıyor

kaan48300

kaan48300

Üye
5800da denedim ama pek fark etmedi gibi acaba psikolojik bişey olmasın bu :d::ah

apo88

Üye
sagol kardassss gercektn etkili br yol e63 kullanıcısıyım söyldklrni yaptktan sonra telfonun jetlen farkı kalmadı daaa tusa basmadan ekran acılıyor ellerine saglk

vasor

Üye
5230 yüksek miktarda hızlanma oldu geçişlerde, güzel paylaşım.

efyuar

efyuar

Üye
Nokia n97 mini BAŞARILI :)

hsynkrky67

Üye
çok teşekkürler arkadaş e65 de denedim oldu emeğine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

maxicep forum a çok teşekkür eder hizmetlerinde başarılar diler devamını dilerim biz sizlerle bilgiye ulaşıyoruz.

Üst Alt