5800 ve N97 Dokunmatik Ekranının Hassaslığını %90'a Kadar Arttıran Muhteşem Program

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
yapan var mı?

kasecey

kasecey

Üye
alın size TouchComicV1.5.py

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür edenler yapmış heralde onlar söyleyebilir not defteri olayını.

arkadaş sadece sis dosyasını vermiş.py uzantılı dosyayı vermesi gerekir.o dosyayı tel hafızasındaki python klasörüne atcaksınız sonra x-plore ile o dosyayı sistemle aç yapcaksınız sonra not defterinde yazılar açılcak seçenekler>Kaydet yapcaksınız...Ama tek sorun py uzantılı dosya verilmemiş!!!
saolsın bende az cok bildigimle birleştirip yapalım bakalım nasıl olcak
%100 yalan uygulama denendi
o senın yapamayışindir
peki enerji tüketimi nasil batarya daha cabuk bitiyor mu?
vala biraz fark eder ama sende ekran işigini az bişey indirsen dengeler
saol
güzel paylaşım ama karışık biraz sağol yinede :D
rica ederim
sanki daha önce bu pro verilmişdi leblebitozu diye bi arkadaş vermişti yanlış hatırlamıyorsam
kesin yanliş biliyosun olsa kesinlikle açılmaz konu
rica ederim
ewt bende not derteri işinde takıldım...:(
onuda çözecez
alın size TouchComicV1.5.py
çok teşekür ederim ne yaptım ettım şü dosyayı bulammaıştım saol dostum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benım size anlatacagım şü kadar şey anca 5800 olmadıgı için deneyemıyorum ama
TouchComicV1.5.py dosyasını verdim en kısa zamandada oda eklentide olcacktır

bideilk once pyton u kurun ksinlikle sonra TouchComicV1.5 six dosayasını kurun ve ve pyotunu açın açtiginizdada tel yada hafıza kartında nereye kurduysanız orda pyoton klsaru çıkacaktır orayada TouchComicV1.5.py dosyasını atın sonra (benim kendi fikrim teli rahatlatmak adına bi yenıden başlatma )sonra x-plore ile o dosyayı sistemle aç yapcaksınız sonra not defterinde yazılar açılcak seçenekler>Kaydet yapcaksınız. olay budur sonra teli ensonda yıne kapatıp açın farkı görün ....... kolay gelsin

vala ben anca bukadar diye bilecem

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
evet yaptım oldu ve süper bi hassasiyet kazandı telefon yalnız bi zarar felan verir diye kaldıracağım programı teşekkürler program için.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
vala benım bildgim ben güvenılır bir yerden aldigim ama sen yine biligini yap daha
bide 5800 da tüş olmadıgı için dokunmatıgı çok onem verilmişitr bence sorun olmaz

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
yalnız kaldırmadım yani kaldırdım .py dosyasınıda sildim teli kapatıp açtım ama hala aynı belkide ben farkına varamadım python uygulamaları nasıl kaldırırız bilgisi olan varmı ?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ona program kaldırıcı diye bişey varmış onu 5800 kulanıcısı bana dedi o program olsa herşeyi rahat rahat kaldırıssın ben sana arşatırayım programı bulursam eklerim.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
tamam çok teşekkürler.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
teşekkürler kardeş galiba silindi program saol yardım ettiğin için.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
sorun degil :)

OğuzcanAbi

Üye
tşklerrr dostum güzel amlatının için :oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
saolsın güzel yorumun için...:)

petrucci82

petrucci82

Üye
yaw bütün konuyu okudum tam olarak deneyip sonuç alan var mı yok mu anlamadım..bi de bu dokunmatik olayı donanımsal bir olay değilmi yaa..nasıl artıcak anlamadım...

AYNA

AYNA

Üye
ben yükledim bir değişiklik göremedim yükleyipte fark gören gören var mı dokunmatikte?

emre_6795

emre_6795

Üye
teşekkürler

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bende fark etti ama öyle parmağını koyuverince açıyor değil yani birazdaha hassaslaştı nedendir bilmiyorum :S

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
evet yaptım oldu ve süper bi hassasiyet kazandı programı teşekkürler program için.

yaw bütün konuyu okudum tam olarak deneyip sonuç alan var mı yok mu anlamadım..bi de bu dokunmatik olayı donanımsal bir olay değilmi yaa..nasıl artıcak anlamadım...
alınti yaptıgım ilk mesajı okuyun lütfen en üsteki yorumda yazılıdr
ben yükledim bir değişiklik göremedim yükleyipte fark gören gören var mı dokunmatikte?
alınti yaptıgım ilk mesajı okuyun lütfen en üsteki yorumda yazılıdr
rica ederim..

alkımcanosu

Üye
x-plore ile o dosyayı sistemle aç yapcaksınız ben bu bölümü yapamadım xplore ile dosyayı seçiyorım open açık ama open for system kapalı ne yapmalıyım ????

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
x ploredeki ayarların yanliş galiba

Üst Alt