Teşekkür edenler yapmış heralde onlar söyleyebilir not defteri olayını.
saolsın bende az cok bildigimle birleştirip yapalım bakalım nasıl olcakarkadaş sadece sis dosyasını vermiş.py uzantılı dosyayı vermesi gerekir.o dosyayı tel hafızasındaki python klasörüne atcaksınız sonra x-plore ile o dosyayı sistemle aç yapcaksınız sonra not defterinde yazılar açılcak seçenekler>Kaydet yapcaksınız...Ama tek sorun py uzantılı dosya verilmemiş!!!
o senın yapamayışindir%100 yalan uygulama denendi
vala biraz fark eder ama sende ekran işigini az bişey indirsen dengelerpeki enerji tüketimi nasil batarya daha cabuk bitiyor mu?
saol
rica ederimgüzel paylaşım ama karışık biraz sağol yinede![]()
kesin yanliş biliyosun olsa kesinlikle açılmaz konusanki daha önce bu pro verilmişdi leblebitozu diye bi arkadaş vermişti yanlış hatırlamıyorsam
rica ederimteşekkürler
onuda çözecezewt bende not derteri işinde takıldım...![]()
çok teşekür ederim ne yaptım ettım şü dosyayı bulammaıştım saol dostumalın size TouchComicV1.5.pyLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben teşekür ederim şü konuya bi göz atsana işine yaramıkitamam çok teşekkürler.
evet yaptım oldu ve süper bi hassasiyet kazandı programı teşekkürler program için.
alınti yaptıgım ilk mesajı okuyun lütfen en üsteki yorumda yazılıdryaw bütün konuyu okudum tam olarak deneyip sonuç alan var mı yok mu anlamadım..bi de bu dokunmatik olayı donanımsal bir olay değilmi yaa..nasıl artıcak anlamadım...
alınti yaptıgım ilk mesajı okuyun lütfen en üsteki yorumda yazılıdrben yükledim bir değişiklik göremedim yükleyipte fark gören gören var mı dokunmatikte?
rica ederim..teşekkürler