Nokia N900 koruma Filmi Zagg İnvisible Shield

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zagorstyle

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N900 koruma Filmi Zagg İnvisible Shield
Merhaba Arkadaşlar,

N900 kullanan muhakkak telefonlarını korumak ve çizilmesini engellemek istemektedirler.İphone ile yaygınlaşan Zagg firmasına ait ekran koruyucu film amerika ordusunda helikopter bıcaklarını koruma kılıfı olarak başlamış ve sonra ise geliştirilip günümüz teknolojik cihazların korumasında kullanılmaya başlanmıştır.Cihaza montajı solüsyonlu sıvı ile yapılan bu koruyucu kılıf çıkarılmasındada asla iz bırakmamaktadır.Sadece Ekran ve Body seçenekleri bulunan Zagg çok kullanışlı ve kullanımı kesinlikle engellemeyen,montajdan önce bulunan eski ufak çizik ve izleri kullanıdıgı yüzeyde asla göstermez.Anahtarla dahi çizseniz cihazını asla cizik oluşmaz.Firma kendi ürününe 30 yıl garanti vermektedir.Fiyatı yaklasık 50 tl civarındadır.Cihazını korumak isteyen arkadaşlar için bilgi olması bakımından forumda sizinle paylaşmak istedim.Ben yeni uyguladım 1 gün önce resimleri aşağıdaki gibidir.( Body paketi ) Ürün dayanıklılığı ve Montaj ile ilgili videoları Youtube sitesinden izleyebilirsiniz.

OğuzcanAbi

Üye
:hmmm
50 lira ama biraz fazl dicem ama o telefona değer:oke:

YsF_90

YsF_90

Üye
:hmmm
50 lira ama biraz fazl dicem ama o telefona değer:oke:

ben 5800 da bu marka film kullanıyorum. ben tüm kasa için almadım sadece ön cam için aldım 20 lira. ayrıca çok süper bi film. telefonun ekranını anahtarla, kurşun kalemin metal ucuyla vs kullandım kesinlikle film dahi çizilmedi

zagorstyle

Üye
    Konu Sahibi
ben 5800 da bu marka film kullanıyorum. ben tüm kasa için almadım sadece ön cam için aldım 20 lira. ayrıca çok süper bi film. telefonun ekranını anahtarla, kurşun kalemin metal ucuyla vs kullandım kesinlikle film dahi çizilmedi

evet gercektende oyle cizik olmuyor. pakette kose koruma ust tus takimi koruma ve sarj girisini oldugu yeri koruyan parcalar var.yuzde 90 kapatiyo yuzde 10'luk kismi kendim yapicam (tablar sekilli kesildigi icin geri kalan bolumler guzel bir kesimle is gorur). verdigim paraya kesinlikli degdi.simdi hedef virtual klavye kurup su ac kapa olayini fazla yapmadan yazi yazmak.cok mesajlasiyorum bu gidisle kayan kapak nakavt olur.zaten goren bakiyim derken 5 6 kere acip kapatiyo :off:

This Message Write to With N900

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt