NOKIA 1100 Araniyor COOOK ACILLL!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katliam_7789

katliam_7789

Üye
way be o kadar para edermi bu telefon:hmmm:kop:

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
beyler 1100 ın radar yakaladıgı soylenio o yuzdenedir alt kulaklık girisine kurdan soıkuncamı mneydi ahtırlamıom belki ondanadır

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
beyler 1100 ın radar yakaladıgı soylenio o yuzdenedir alt kulaklık girisine kurdan soıkuncamı mneydi ahtırlamıom belki ondanadır

bakin tekrardan söylüyorum ve birinizin kalbini kircam... burda bilgi amacli bir konu acilmamistir. alinik bir nokia 1100 icin konu acilmistir... eger bilgilendirmek istiyorsaniz konu acabilirsiniz ama burayi kirletmeyin.tesekkürler

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
bakin tekrardan söylüyorum ve birinizin kalbini kircam... burda bilgi amacli bir konu acilmamistir. alinik bir nokia 1100 icin konu acilmistir... eger bilgilendirmek istiyorsaniz konu acabilirsiniz ama burayi kirletmeyin.tesekkürler
adamlar neden bu fiyata istenildigini sordular bende cevap verdim sadece bu kadar kızacak ne var yani

STaT!C

STaT!C

Üye
Kardeş buldun mu tel. bulamadıysan geçen akrabaya verdim geçici olarak telefonu kırmış diye model tutuyorsa sana ulaşırım eğer daha bulamadıysan.

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş buldun mu tel. bulamadıysan geçen akrabaya verdim geçici olarak telefonu kırmış diye model tutuyorsa sana ulaşırım eğer daha bulamadıysan.

yok kardesim bulamadim daha ... bana özel mesajdan msn adresini verirsin... iyi günler

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
1100 güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt