NOKIA 1100 Araniyor COOOK ACILLL!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA 1100 Araniyor COOOK ACILLL!!!!!!!!!!
Merhaba bu konu illegal yollardan 1100 larin satilmasini önlemek amaciyla acilmistir... tesekkürler

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
20 mi 200 mü?

eyup007

eyup007

Üye
bu telefon neden bukadar çok rağbet görüyor :S

ByAbsn

ByAbsn

Üye
bu telefon neden bukadar çok rağbet görüyor :S

İçinde kırmızı civa rvarmış ayrıca siz millete hava atmayamı çalışıyorsunuz sizde sadece 2730 var ama 6220 var yazmışşsınız :D Dolandırıcı

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
200 tl verilecek....

AhmetFevzi

AhmetFevzi

Üye
ya bu kırmızı civa kime satılıyor. kim alıyor ? :S bende eski siyah singer makina var ondada var diyolar.

eyup007

eyup007

Üye
telefonu alan benmiyim de dolandırıcıyım:off:

saçma sapan yorumlar atma be arkadaşım ne 6220 si konuyu fln şaşırdı galiba kolonyamı içtin sen :hmmm
:naughty:

bu arada arkadaşım telefonun ne amaçla kullanıldığını öğrendim illegal bişeymiş konu kilitlensin:off:

ByAbsn

ByAbsn

Üye
telefonu alan benmiyim de dolandırıcıyım:off:

saçma sapan yorumlar atma be arkadaşım ne 6220 si konuyu fln şaşırdı galiba kolonyamı içtin sen :hmmm
:naughty:

bu arada arkadaşım telefonun ne amaçla kullanıldığını öğrendim illegal bişeymiş konu kilitlensin:off:

Zuahaha Laf yetiştiremiyince konuyu kilithe zuahaha

eyup007

eyup007

Üye
telefonun ne amaçla kullanıldığını araştır istersen

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim ne sacmaliosunuz kirmizi civa miva.... sizi ilgilendirmez ne amacli kullanacagim ... öyle bir telefon almak istiyorum o kadar .... kirmizi civaymis :D:D

STaT!C

STaT!C

Üye
kardeş ciddi misin illegal bir olayda kullanılıyor galiba :hmmm

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
yok kardesim merak etme illegal degil ;) hem kim illegal birsey kullanmiyorki :) antivirüs programlari , müzik , film indirmek ... bunlarin hepsi illegal aslinda...

Utku

Utku

Üye
tamam alıyormusun versiyon tutuyor msn ni ver

fatih982

fatih982

Üye
hayırdır kardeş o cihazlar bulunuyomu hala

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Sebebi şudur: Alman Üretimi olan 1100'larda güvenlik açığı mevcuttur bu açık sayesinde karşı tarafın tüm banka hesapları boşaltılabiliyor ve bir Alman güvenlik firması bu açığa sahip olan telefonlara gayet iyi miktar veriyor. Bu arkadaş da buradan 200 TL'ye alacağı ürünü en azından 250€'ya firmaya satacak yada firmaya satacak başka bir kişiye satacak. Bu ürünlerden bir tane de bende var neredeyse teknodönüşüme göndericektim bu haberi geçenlerde okuduktan sonra elbet bir yolunu bulurum kalsın dedim. Bulamazsam da dursun bir anda değerlenmesi alırken hiç hoşuma gitmeyen bu telefonu sevdirdi bana :D

Not: Haber 2009 yılında ortaya çıkmış ve doğrulanmıştır...

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
Sebebi şudur: Alman Üretimi olan 1100'larda güvenlik açığı mevcuttur bu açık sayesinde karşı tarafın tüm banka hesapları boşaltılabiliyor ve bir Alman güvenlik firması bu açığa sahip olan telefonlara gayet iyi miktar veriyor. Bu arkadaş da buradan 200 TL'ye alacağı ürünü en azından 250€'ya firmaya satacak yada firmaya satacak başka bir kişiye satacak. Bu ürünlerden bir tane de bende var neredeyse teknodönüşüme göndericektim bu haberi geçenlerde okuduktan sonra elbet bir yolunu bulurum kalsın dedim. Bulamazsam da dursun bir anda değerlenmesi alırken hiç hoşuma gitmeyen bu telefonu sevdirdi bana :D

Not: Haber 2009 yılında ortaya çıkmış ve doğrulanmıştır...

saticam diye bisey dedigimi hatirlamiyorum :) hem iftira atiyorsun hem de insanlarin güvenini sarsiyorsun :) ben bu konuyu nbilgi amacli acmadim :) eger insanlari bilgilendirmekten cok hoslaniyorsan ac bir konu ve bilgilendir :) konulari pisletme :) iyi günler

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
bndede var ama arka kapak kırık yapıştırdım bide öndeki mikrofofunn üstündeki şey çıkdı onu da yapışdırdık sorun olmassa satam telefon şu an babamda gelince fotolarını çekerim eğer ciddiysen ve eldenmi olcak nerelisin

--------------- Ekleme ---------------

pardon unutmuşum ekleme menüsü çıkmadı mesajımda flood için özür kardeş bana öm at eğer ciddiysen

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
bndede var ama arka kapak kırık yapıştırdım bide öndeki mikrofofunn üstündeki şey çıkdı onu da yapışdırdık sorun olmassa satam telefon şu an babamda gelince fotolarını çekerim eğer ciddiysen ve eldenmi olcak nerelisin

sen merak etme bende güven sorunu olmaz... kocaelide oturuyorum... ekle konusalim [email protected] rh 15 16 veya 17 olduguna eminmisin peki

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
pardon unutmuşum ekleme menüsü çıkmadı mesajımda flood için özür kardeş bana öm at eğer ciddiysen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt