bu telefon neden bukadar çok rağbet görüyor :S
Dolandırıcıtelefonu alan benmiyim de dolandırıcıyım
saçma sapan yorumlar atma be arkadaşım ne 6220 si konuyu fln şaşırdı galiba kolonyamı içtin sen
bu arada arkadaşım telefonun ne amaçla kullanıldığını öğrendim illegal bişeymiş konu kilitlensin![]()

Sebebi şudur: Alman Üretimi olan 1100'larda güvenlik açığı mevcuttur bu açık sayesinde karşı tarafın tüm banka hesapları boşaltılabiliyor ve bir Alman güvenlik firması bu açığa sahip olan telefonlara gayet iyi miktar veriyor. Bu arkadaş da buradan 200 TL'ye alacağı ürünü en azından 250€'ya firmaya satacak yada firmaya satacak başka bir kişiye satacak. Bu ürünlerden bir tane de bende var neredeyse teknodönüşüme göndericektim bu haberi geçenlerde okuduktan sonra elbet bir yolunu bulurum kalsın dedim. Bulamazsam da dursun bir anda değerlenmesi alırken hiç hoşuma gitmeyen bu telefonu sevdirdi bana
Not: Haber 2009 yılında ortaya çıkmış ve doğrulanmıştır...
hem iftira atiyorsun hem de insanlarin güvenini sarsiyorsun
ben bu konuyu nbilgi amacli acmadim
eger insanlari bilgilendirmekten cok hoslaniyorsan ac bir konu ve bilgilendir
konulari pisletme
iyi günlerbndede var ama arka kapak kırık yapıştırdım bide öndeki mikrofofunn üstündeki şey çıkdı onu da yapışdırdık sorun olmassa satam telefon şu an babamda gelince fotolarını çekerim eğer ciddiysen ve eldenmi olcak nerelisin