Nokia 5800 ekipmanları ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ekipmanları ?
arkadaşlar 5800'ıma: silikon kılıf,Ekran koruyucu film ve Usb Şarz ekipmanları lazım.Credi kartım olmadığı için internetten alış veriş yapamıyorum.Bu Ekimanların satıldığı yerler nerelerdir acbaç.Örneğin Carerefoursa Gibi heryerde bulunan büyük alışveriş merkezlerinde bulunurmu? Ordayoksa tavsise edeceğiniz biryerler......?

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat ve Zafer Arslan

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Türkcell bayilerinde rahatlıkla bulbilrisin.TİM'de vardır.

yigitemir

Üye
Tim de var ise mükemmel. Hemen gidip alacağım en kısa zamanda.

okumus_43

okumus_43

Üye
Kardes bence silikon kılıfyerine deri kılıflar var yanarı açık hem daha kullanışı hemd daha sağlam benden söylemesii... birde ekran koruyucu film aldığında onlara taktır sen takamazsın... bütün bayilerde vardır.

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bence silikon kılıfyerine deri kılıflar var yanarı açık hem daha kullanışı hemd daha sağlam benden söylemesii... birde ekran koruyucu film aldığında onlara taktır sen takamazsın... bütün bayilerde vardır.
Teşekkürler arkadaşlar...Dikkate alıcam..

tuşbaşehri

Üye
sahibinde.comdan kapıda ödemeli ve çok ucuz

ferhat7712

Üye

Bu siteden alabilirsin ben aldım 2 gün içinde kapıya getiriyor kargo kapıda ödemede var...

kartal158

kartal158

Üye
internetten alabilseydin kapıda ödeme imkanıyla 35 tl tüm ekipmanı film aksesuarı silikon tv out usb orjinal kalemi ve penası filan çok iyi hepsi orjinal 35 tl

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
internetten alabilseydin kapıda ödeme imkanıyla 35 tl tüm ekipmanı film aksesuarı silikon tv out usb orjinal kalemi ve penası filan çok iyi hepsi orjinal 35 tl
ya şimdi yanlış bişey getirirler kazıklanırız falan ondan korkuyorum kardeş^^

petrucci82

petrucci82

Üye
ya şimdi yanlış bişey getirirler kazıklanırız falan ondan korkuyorum kardeş^^
yanlış gelirse vermezsin parayı olur biter kapıda ödemenin mantığı bu zaten..bu yüzden kargo ücreti seçeneklerinde kapıda ödemelinin kargosu daha yüksektir..h.b a bak istersen..çünkü geri çevrilme oranı daha yüksektir..o yüzden gönül rahatlığıyla alabilirsin..onlarca ürün aldım..

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
yanlış gelirse vermezsin parayı olur biter kapıda ödemenin mantığı bu zaten..bu yüzden kargo ücreti seçeneklerinde kapıda ödemelinin kargosu daha yüksektir..h.b a bak istersen..çünkü geri çevrilme oranı daha yüksektir..o yüzden gönül rahatlığıyla alabilirsin..onlarca ürün aldım..
sağol:oke:

kilisli822

kilisli822

Üye
bende daha netten pek alışveriş yapmıyorum
bana garip geliyo nedense

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt