tamamen kapatmıcaksın power butonunu basıp bırakıp bekleme durumuna alcaksın yada recovery bölümünden uyku moduna getirceksin.Teşkkürler bi de son bi soru 5.03 lerde kapatınca vers gidiyomuş o nası olcak?
tamamen kapatmıcaksın power butonunu basıp bırakıp bekleme durumuna alcaksın yada recovery bölümünden uyku moduna getirceksin.
hiçbir fark yok sayılır görünürde. Anca k söyle bir sey var psp 100x versiyonları tutulmuyor artık. 200x de tamam kapatınca versiyon gitmiyyor ama bvidahaki satışında isin zor olur . en iyisi 300x versiyonlarıdır akapatınca versiyon gider ama uyku modunda hiçbir sorun çıkmıyor. ayrıca artık versiyon atmak çok kolay psp ede direk dosyaya tıklıyorsun atıyor kendi kendine psp alırsan eger sakın verme 20-30 tl versiyon attırmaya. Ayrıca söyle bir sey var psp istenileni vermiyorbilmiyorum peki fat alırsam nolcak 2001 ya da 1001 mesela oyunları oynatma da ne gibi bi fark var zaten psp 2. alıcağım olcak 1. seçenek ps2
görünürde fark yokmuhiçbir fark yok sayılır görünürde. Anca k söyle bir sey var psp 100x versiyonları tutulmuyor artık. 200x de tamam kapatınca versiyon gitmiyyor ama bvidahaki satışında isin zor olur . en iyisi 300x versiyonlarıdır akapatınca versiyon gider ama uyku modunda hiçbir sorun çıkmıyor. ayrıca artık versiyon atmak çok kolay psp ede direk dosyaya tıklıyorsun atıyor kendi kendine psp alırsan eger sakın verme 20-30 tl versiyon attırmaya. Ayrıca söyle bir sey var psp istenileni vermiyor
fat kalın slim ince 1000-2000 lcd si zayıf 3000 parlak ve fatlarla slimler arasında ağırlık farkı var fatlar tuğla gibi.goruntude diyorum ? agırlıgı goruntu mu oluyor sence ? ekran özelliklerinde psp 100x ve 200x parlar 300x de bu engellendigörünürde fark yokmufat kalın slim ince 1000-2000 lcd si zayıf 3000 parlak ve fatlarla slimler arasında ağırlık farkı var fatlar tuğla gibi.
goruntude diyorum ? agırlıgı goruntu mu oluyor sence ? ekran özelliklerinde psp 100x ve 200x parlar 300x de bu engellendi
Ben zatren görüntü icabında yok dedi,m psp yi açtıgında oldugunu biliyoruzz. Mesajları oku ilk önce. Ayrı ca ne olursa olsun ps2 nin üstüne çıkamaz psp ... psp aldıgın 1-2 ay boyunca çok deger verirsin ama yavas yavas sıkılıyorsun

200 tlye satılcak makine degıl oOrası öyle de bi 200 tl yapmadın şu ps2 yi be abi![]()

200 tlye satılcak makine degıl o![]()