Psp güncel fiyatlar

Sponsorlu Bağlantılar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
:bye2: Tamam peki :ağlarım:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Oyunlar filan nası kaç tane
Slim mi fat mı ?
gözü sağlam mı?

khytr89

khytr89

Üye
psp de oyun oynacaksan 1000 ya da 2000 al. Ama yok işin ticaretindeyim diyosan 3000 ya da go al.
Ekran fotolarda öyle çıkmış.Ben bu sitedeki bi arkadaştan almıştım psp yi kardeşime görüntü 3000 le aynı.Aynı zamanda versiyon falanda silinmiyor tam kapatınca.Böylece oynamadığında pil boşuna harcanmamış oluyor.Aradaki fark 1 gecelik 1 saat %90 a düşüyor uykuda.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

RedColt

RedColt

Üye
psp de oyun oynacaksan 1000 ya da 2000 al. Ama yok işin ticaretindeyim diyosan 3000 ya da go al.
Ekran fotolarda öyle çıkmış.Ben bu sitedeki bi arkadaştan almıştım psp yi kardeşime görüntü 3000 le aynı.Aynı zamanda versiyon falanda silinmiyor tam kapatınca.Böylece oynamadığında pil boşuna harcanmamış oluyor.Aradaki fark 1 gecelik 1 saat %90 a düşüyor uykuda.
sen psp 3000 kullanmamıssın kanusuyorsun bir gecede %10 düştüğü yok. uyku mkotunda en fazla %1 daha fazla azalıyor.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Hala kararsızım

anl001

anl001

Üye
gözü sağlam isterssen beraber gösteririz birisine ben malıma güveniorm 230 hadi senin için 220 liraya tüm oyunlarımıda virom toplam 15 20 tane filan pes 2010 dahil :)

--------------- Ekleme ---------------

oyunsuz 200

he bide slim fat hoşuma gitmiyor orjinal slim

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm aslında ben 250'ye buldum 100 oyun fln seninki pahalı

anl001

anl001

Üye
gözü sağlam isterssen beraber gösteririz birisine ben malıma güveniorm 230 hadi senin için 220 liraya tüm oyunlarımıda virom toplam 15 20 tane filan pes 2010 dahil :)

oyunsuz 200

he bide slim fat hoşuma gitmiyor orjinal slim
yada oyunlarda hediem olsun almayı düşünürsen pm atabilirsin malum öğrenciyim nakite ihtiyaç var

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
:no: öbür mesajı oku :D

anl001

anl001

Üye
tama senden birşey rica edeceğim goldun sitesine girip slimle fatın fiyatına bakarmısın ps2 :D

anl001

anl001

Üye
ben 2. sınıftan 3e gecerken almıstım şuan hala kullanıyorum 8e gidiyorum bir kere yeni yakın zamanda çipi deişti bence sen malını satmak için diosun be abi :)

RedColt

RedColt

Üye
ben 2. sınıftan 3e gecerken almıstım şuan hala kullanıyorum 8e gidiyorum bir kere yeni yakın zamanda çipi deişti bence sen malını satmak için diosun be abi :)
araştır bul bakalım ... neler yazıyor kasalar hakkında ... slim iyi olsa basta slim alırdık ;)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

anl001

anl001

Üye
gerek yok slim demekki pahalı parça sağlam fat kalın bana göre slim yeni wersion fat eski ama aynı zamandada çıkmıs olabilir kardeş sanada son fiyatım 3kol tüm oyunlar ps2 slim tertemiz 180 tl

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş sana iyi satışlar :)

indefini

Üye
bende psp alıcam qecen qun baktım bıraz pıano black vardı hep vatan bılgısayarda yılbası dıye ındırım yapıyordu ama world card a 365tl :( nerden bulabılırımn mumkunse ankarada uyqun ama sıfır olsun bıde kopya oyun yuklensın...?

Üst Alt