Nokia N900 + Screen Protector

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

still33

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N900 + Screen Protector
Selam arkadaşlar.3 Gün önce Amerikadan geldim..Telefonu burda sorunsuz çalışıp çalışmamasını test etmek amacıyla 3 gündür kullanıyorum.Hiç bir problem yok.Sadece güncelleştirmeler yüklü telefonda.Kutusu ,belgeleri + 3 adet şefaf ekran koruyucusu mevcut..Fiyatı 950 Tl.Bursa yada Yalova'dan varsa almak isteyenler çıkarsa bizzat getirebilirim.Diğer illere kargoyla yollayabilirim

Utku

Utku

Üye
800 tl olurmu

still33

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz sifir niteliginde pasaporta kayitli yani sorunsuz bir cihaz 800 tl cok az,yinede tesekkurler.

şazenuş

şazenuş

Üye
dostum şu an türkiyede 2 yıl garantilisi 870 liraya satılıyor.bence çok istiyorsun.çünkü cihazın garantisiz.bende 800 veririm.ve bir d üşün derim.:hmmm

still33

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyede garantili nasıl satılıyor ? telefon zaten türkiyede resmi olarak satışa sunulmadı,piyasadaki telefonlarda yurtdısından getirilen telefonlar türkiye içi garanti olması imkansız arkdşm

şazenuş

şazenuş

Üye
akakçe.com a bi bak do:naughty:stum.o zaman.

still33

Üye
    Konu Sahibi
850 ye bırakabilirim dostum.yada takas düşünebilriim.garantili yazan telefonlarada güvenmiorm arkadşm bunuda söylim çnkü telefonun parçaları vs zaten türkiyede yok.ben telefonu amerikadan getirdim 11 eylülde taş gibi saglam telefon hiç bi sorunu yok.3 adet ekran koruyucusu mevcut.hiç bi çizik yok sıfır diyebilirim telefona yani.5 6 gün kullandım ,insaf arkadaşm..

şazenuş

şazenuş

Üye
usta 2.el fiyatları genelde böyledir.ama 800 iyi fiyat.adam 900 e i9000 galaxy satıyor.ve şu an piyasının en iyi telefonu.

acu540

Üye
ben takasa girerim 800 den

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
garantisini açıklayım:
bu garanti nokia.com a.ş. adına degildir,
yani parelel ithaletin kendi garantisindedir.Bİşrşey oldugu zaman sadece ithalatcı firma ürüne bakar.Onların da servis agı geniş degildir.
Param olsa 1dk bile düşünmezdim umarım erken den istedigin fiyattan satılır

acu540

Üye
buluruz bursada arkadş o yüzden soruyodum zaten

acu540

Üye
n97 32 gb beyaz var 1 yıl garantili ona ne dersin

still33

Üye
    Konu Sahibi
yok dostum saol, ilan hala gunceldir, samsung wave yada 8910 ole takas yapmak isteyen kimse yokmu ?

oceanbeachclub

Üye
N900 ALICAK OLANLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt