bolt browser 2.11 daha hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
evet izleniyor

muratsim67

Üye
ya e51 de neden çalışmazki

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
ya e51 de neden çalışmazki
neden çalişmasin çalişir ..............:oke:

--------------- Ekleme ---------------

diğer versionlar biraz yavaş

bnm indiridğim de zaten 2.11 üstelik jar senn verdiğin jad samsunglara göre tasarlanmış bir şey
videoları çalıştırdıktan sonra flash lite 3 yüklersen zaten hızlanır ben kesintisiz izliyorum zaten[/QUOTE]
uyarin için tesekkürler jad olarak değiştirildi:oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

marvin26

Üye
Saolasın

arqadas

Üye
eyvallah

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ü çok gormeyin arkadaslar tesekkür butonuna basarsaniz çok mutlu olurum...

merwyn_

Üye
dostum boltu yükledim.....

internet not available.check network service.. diyor.
bu telefonun en son enson güccellemesinden önce giriyordu fakat artık girmiyor .....
şimdi wap wireless yada net uyarısı gelmeden bu uyarı geliyor :S
ne yapmam lazım ?

leqolas67

leqolas67

Üye
Saol kardeş.Emeğine sağlık. :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke:

fedakar97

Üye
daha ben indiremedim nasıl

arkadaşlar boltbrowser i nasıl indirecem bana yazarmısınız

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
daha ben indiremedim nasıl

arkadaşlar boltbrowser i nasıl indirecem bana yazarmısınız

konu baslığında iki seçenek sundum ikisinden de indirebilirsin ister cepten ister pc ye.

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
facebook daki videolari açmaz youtube dailmotiov videolarini açar

wildtiger223

wildtiger223

Üye
tesekkur ederım kardesım ama bısı soracam sadece youtube vıdeolarımı ızlenıor bundan ?

xinsurer

xinsurer

Üye
Nokia'nın kendi orijinal tarayıcısında dailymotion videoları izlenebiliyor.. denemeyenler için.. E71'de denenmiştir..

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
youtube için ideal bir program bolt

xErKaNx

Üye
selam arkadaslar bende suanda bolt browserin 2.31 surumu yuklu ama bir soru var. Nedense videolari izlerken 3-5 saniyede bir yukleniyor diyor aciyor ve yine 3-5 saniye sonra yine yukleniyor diyor. Hep boyle izleniyor. Bu da cok zevksiz oluyor bunun sorununu cozen varmi. Bu sorunsuz izleyenler arasinda n73 kullanicisi varmi acaba. Hattim vodafone sinirsiz internetim var. Saygilar

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
2.11 kullanın yeni versiyon 2.30 hatalı

Takipçi Satın Al

Üst Alt