Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bolt browser 2.11 daha hızlı
Sponsorlu Bağlantılar
Üye
tşkler kardeş güzel paylaşım ama videolar acılmıyor play a basıyorum yuklenıyor diyor sonra tekrar play a basın diyor.nasıl videoları bolt tan izleyebilirim bilen varsa soylesin
eiup
Üye
Konu Sahibi
3g üzerinden bağlanırsan sorun çıkmaz endge ile sorun çıkıyor
eiup
Üye
Konu Sahibi
2.30 ve 2.31 bolt versiyonlar video oynatamiyor sorun çıkariyor 2.11 yükleyin ve yeni sürüm yüklemenizi isteyecektir kabul etmeyin ve 2.11 isorunsuz kullanin bilginize .....
draligus
Üye
bolt browser ın maxicepteki ve internette bulduğum tüm versiyonlarını nokia e52 telefonuma yükledim. hepsinde uygulamalar bölümünde programın icon'u görülüyor. ama asla program açılmıyor. hepsini denedim. önerisi olan var mı?
eiup
Üye
Konu Sahibi
bu link e tıkla o zaman burdan in dir eğer yine ayni hatayi veririse telefonununa format at ve yeniden yukle o zaman olur sanırım çünkü bolt her telefona uyumlu.....
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
draligus
Üye
nokia resmi forumlarında çözümü buldum. telefonun dilini ingilizce yapınca sorun çözüldü. cevabınız için teşekkür ederim..