N97-4(mini) RM-555 v12.0.110 BLACK HACK+MODİFİYE BETA2

Sponsorlu Bağlantılar

zedge2009

Üye
Ben Paralel ithalat bir n97 mini aldım. ürün ingilizce çıktı. hemen senin modifiyeyi yükledim. sistemim şu anda sağlıklı çalışıyor. hack konusunu daha test edemedim.

Ellerine sağlık!

cadde46

Üye
kardeş biraz karışık ve profesyonelce bi anlatım olmuş....
eline ve emeğine sağlık TEŞEKKÜR ederim

artvinlee

artvinlee

Üye
ellerinize sağlık fakat ben linkleri indiremiyorum mediafire den çok yavaş iniyor 4 saat beklemem gerekti ama bi bi noktadan sonra iptal oldu indirme :(
acaba başka bi adrese upload edebilme şansınız varmıdır? yoksa bunları denemeye devam edeceğim...

--------------- Ekleme ---------------

sonunda indirdim dosyaları inş. bende hacklicem n97 minimi sonunda...

mrmelodi

Üye
Malesef yapamadım Program files director yok diyor oysaki ilgili yerlere koydum ve tekrar tekrar kontrol ettim boşuna ugrastık sanırım

vucutcu

Üye
sadece hack için tam olarak neler yapmam gerek sırasıyla bir anlatım başlığı olabilirmi acemiler için.teşekkürler.

BariSCiL

BariSCiL

Üye
8.Adımda böyle bir yazı geldi normal mi durum? tekrar denedim press power...vs yazı çıkmadı nerden başlamam gerek?
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

e_power

Üye
arkadaslar herseyi tam yaptim da su NOT kisminda ''rompatcher dan ikisini aktif yapın'' ne demek anlayamadim bi yardimci olurmusunuz?

rompatcer ne?
nasil aktif oluyorlar?

simdiden tesekkurlerrr

--------------- Ekleme ---------------

8.Adımda böyle bir yazı geldi normal mi durum? tekrar denedim press power...vs yazı çıkmadı nerden başlamam gerek?
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

flash buttonuna bas tekrar, PRESS POWER ON NOW yazisini gordugunde hemen kabloyu tele bagla ozaman oluyor ( ben de o kismi birkac denemeden sonra yapabildim)

BariSCiL

BariSCiL

Üye
arkadaslar herseyi tam yaptim da su NOT kisminda ''rompatcher dan ikisini aktif yapın'' ne demek anlayamadim bi yardimci olurmusunuz?

rompatcer ne?
nasil aktif oluyorlar?

simdiden tesekkurlerrr

Hack işlemi bittikten sonra Menü > Uygulamalar içinde RomPatcher+ isminde bir program belirecek onu aç.içinde 2 adet dosya var onlara tıkla ve aktif (yeşil renk) olsunlar. Teli kapatıp açtıktan sonra tekrar bunla uğraşmamak için prog açıkken seçeneklerden Auto on yap. Hepsi bu :)

sentin

Üye
Merhaba Borbey Elimde Rulzzz CFW by ivo777 Final for N97 mini RM-555 12.0.110 var ama dil bulgarca ve ingilizce ben acemice Türkçeyi ve T9 sözlüğünü ve font dosyasını değiştirmeye çalıştım fontu default font yapmaya çalıştım,güzel olmayan bir font vardı.AMA beceremedim Siz yapabilirmisiniz.Acaba.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Borbey Elimde Rulzzz CFW by ivo777 Final for N97 mini RM-555 12.0.110 var ama dil bulgarca ve ingilizce ben acemice Türkçeyi ve T9 sözlüğünü ve font dosyasını değiştirmeye çalıştım fontu default font yapmaya çalıştım,güzel olmayan bir font vardı.AMA beceremedim Siz yapabilirmisiniz.Acaba.
maalesef yapamıcam evimdeki internet kesildi borctan dolayı

efyuar

efyuar

Üye
Ben bu işleri öncedende yaptım fazla sorun yasamadım fakat, sadece hack dosyasını belirtilen klasörlere attım rompatcher gelmedi. Bazı unsigned prog. kurmayı denedim olmadı bir yardım edersen sevinirim ;)

hakanaras04

Üye
n97 mini için 4x5 menü yokmu lütfen bana yardımcı olun

hakanaras04

Üye
değerlı kardeşım denedim olmadı daha ayrıntılı anlatırsan sevınırım

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
anlatımlar sitede var

besniti

Üye
sayfasında nıye gorunmiyor başka lınk vars atabilirmisiniz

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Hepsini yaptım sonunda bunu diyo ve hacklemiyor
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
sadece hackli dosya yüklüyken ovi magazaya fln girebiliyomuyuz

sari98

Üye
ya bende şimdi indirdim hepisini 3 kere fln denedim hep Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Detected P-: 9000C654
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!! diyip duruyo

searching for phone derken takiyom bekliyom yeni donanım bulundu çıkıyo pc de bi iki kere sonra not found diye tık yok