N97-4(mini) RM-555 v12.0.110 BLACK HACK+MODİFİYE BETA2

Sponsorlu Bağlantılar

balzaq

Üye
link ölmüş yenileyebilirmyız baska byerde bulamadım hack dosyasını :S

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
hemen yeniliyorum.

--------------- Ekleme ---------------

link yenilendi.

balzaq

Üye
cok tesekurler

hack islemı tamamlandı ama rom patches programı geldı ama eklentılerını nerden bulabılırm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
eklentiler derken?

ilk sayfada var

balzaq

Üye
hanı e klasorune atıyoruz ya patcher klasoru yapıp ıcıne rom patceren dosyalararı rpm. uzantılı dosyalar acemeyım bıraz kusura bakma :s

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
ilk saydada var bak anlattım orda.

yaptınmı?

balzaq

Üye
tamamdır ustam ellerıne saglık

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

svseke58

Üye
rm-553 e olmazmı?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
olmaz rm-555 için

djtim

Üye
Selamlar,

Konu anlatımı süper olmuş, elinize sağlık. Ancak bende veya sevgili vistamda bir enayilik var... 1-2 sorum olacak :
1- 2.JAF dosyasını direkt olarak mı yoksa içersindekileri mi ODEON/FAJ dosyasına atmam gerekiyor.
2- 1.JAF dosyasındaki 2.exe'yi hiç kullanılıyor mu?
3- Virtual PKEY çalıştırdığım zaman ve remove dediğimde : ERROR: Can not find Program Files Directory (1)
hatası veriyor.

Sizce nerde hata yapıyorum?
Bu arada ilk hack'im

Bu arada biçimlendirmemde de soru yaşıyorum :D

sentin

Üye
Teşekkürler.Bir kaç denemeden sonra oldu.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar,

Konu anlatımı süper olmuş, elinize sağlık. Ancak bende veya sevgili vistamda bir enayilik var... 1-2 sorum olacak :
1- 2.JAF dosyasını direkt olarak mı yoksa içersindekileri mi ODEON/FAJ dosyasına atmam gerekiyor.
2- 1.JAF dosyasındaki 2.exe'yi hiç kullanılıyor mu?
3- Virtual PKEY çalıştırdığım zaman ve remove dediğimde : ERROR: Can not find Program Files Directory (1)
hatası veriyor.

Sizce nerde hata yapıyorum?
Bu arada ilk hack'im

Bu arada biçimlendirmemde de soru yaşıyorum :D
1-içindekileri direk olarak C:\Program Files\ODEON\JAF buraya yapıştırcaksın.
2-hayır kullanmıyorsun .o sadece 1.98.62 in pkeyi biz 1.98.65 kuruyoruz ya içerdekileri yapıştırarak.

Teşekkürler.Bir kaç denemeden sonra oldu.
iyi günlerde kullanın.

djtim

Üye
Cevaplar için teşekkür ederim, aslında Lanet Vista yüzünden olmuyormuş... Bir çözüm buldum ama şimdi de Flash dedikten sonra :
Error reading phone init data çıktı başıma
Bunun için bir öneriniz var mı?

Bu arada başarabilirsem Vista ve Win7 kullanıcıları için bir çözüm buldum onu anlatacağım...

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkür ederim, aslında Lanet Vista yüzünden olmuyormuş... Bir çözüm buldum ama şimdi de Flash dedikten sonra :
Error reading phone init data çıktı başıma
Bunun için bir öneriniz var mı?

Bu arada başarabilirsem Vista ve Win7 kullanıcıları için bir çözüm buldum onu anlatacağım...
valla bilemicem xp kullanınca sorun çıkmıyor.win7 vista kullanmadığım için bilmiyorum.

djtim

Üye
Error reading phone init data

için bir fikriniz var mı?

Evet sonunda tüm gün uğraşmamın sonucunu aldım. Hack başarıyla tamamlandı... Hem de Vistaya rağmen.

Vista ve Win7 kullanıcılarına en yakın sürede bilgi vereceğim ;)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
nasıl beyendinmi modifiyeyi herhangi bir sorunla karşılaştınmı?

alparslan han

Üye
dj tim kardeşim bende wista kullanıyorum ama jaf ı kurduğumdan beri hiç bir sorunla karşılaşmadım forumu düzgünce incelediğinde bütün sorunlara çözüm bulunuyor

djtim

Üye
nasıl beyendinmi modifiyeyi herhangi bir sorunla karşılaştınmı?

Ben modlu olanı değil sadece hack'i kullandım ama modlu olanı da denemeyi düşünüyorum (ilk hack'im yaptım ya, güven geldi:)) ama anlatı harikaydı, tekrar eline sağlık.

dj tim kardeşim bende wista kullanıyorum ama jaf ı kurduğumdan beri hiç bir sorunla karşılaşmadım forumu düzgünce incelediğinde bütün sorunlara çözüm bulunuyor

Dikkat ettim Vista'cılar ve Win7 ciler sürekli aynı sorunla (Dosyalara ulaşamıyordu JAF) bir fransız sitede aşağıdaki gibi bir çözüm buldum :
Vista için sırayla : Başlat (Start) - Denetim masası - Kullanıcı hesapları - Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni aç veya kapat - Kutucuktaki tik işaretini kaldırılıyor - ve Tamam deniliyor

Win7 İçin (denemedim ama adamlar böyle diyor) : Bu arada Fransızcadan çeviriyorum Türkçe terimleri tam doğru olmayabilir ama uygun olanı seçmelisiniz
Başlat - Denetim masası - Bakım Merkezi - Kullanıcı Hesabı parametre kontrollarını düzenle - Sarı yapıp "OK" denmesi gerekiyor.

Bunları yaptıktan sonra : restart atılıyor - Phoenix ve jaf kaldırılıp tekrar yükleniyor - ve artık aynı hatayı vermiyor :aha:

Umarım aynı sorunla karşılaşanlara yardımı olur.

Bu arada "Error reading phone init data" sorunuyla karşılaştım, teli kapatım pilini çıkardım (tamamen kapandığına emin olmak için bunu öneriyor arkadaşlar) ve zamanı geldiğinde teli USB kablosuna taktım oldu ;)

sentin

Üye
Ben temayı beğendim çok güzel.Pulsar temasıda eklenebilirdi.Hoşgeldiniz ekranı kapatılmadı.Web kısa yollarını bulamadım.(Google Tr,Nokia Tr ve Facebook).Formattan sonra telefonun dili türkçe olarak ayarlanmadı sadece yazım dili ayarlı.Win7 ile attım belki ondan olabilir,diye düşünüyorum.Genel olarak iyi tekrar sağol.