Kaspersky Mobile Security v9.0.52 S60v3/S60v5 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bak kardeş onun için antivirüse gir anti spam gir
orda kara liste beyaz liste var ordan beyaz listeye gir
giriş ekle de aramalar ve sms telefon numarası yerine evet de
daha sonra anti spmada en üste moda tıkla beyaz liste yap sonra dene babakam olması lazım ben yaptım oldu

--------------- Ekleme ---------------

Bende N73ME Yukledim hic bir problem yasamadim Tel hack etmek istyorsan Bunu diqqatle incele tum telde 100% cozum http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-surum-sertifika-sorunu-ve-cozumu-249180.html Secman1.1 Programina gir Turn Plat. Security OFF onu ON edin ve sistem klasorleri aciliyor(Yani Open4ALL gerek yok) Eger Programi yukledim Ram hatasi veriyor telde yer yok falan dese Bunu inceleyin http://www.maxicep.com/symbian-destek/lifeblogu-etkisiz-hale-getirme-n73vb-telefonlar-telefon-ram-muthis-yukseliyor-resimli-anlatim-268792.html Tum modeller icin gecerlidir kendim tarafimdan denenmisdir :oke:
beyler ramla alakası yok anti spamla alakası var ben de n73 var kullnanıyorum şuan

--------------- Ekleme ---------------

n73 te programı kurduktan sonra,,senı arayan oldugu zaman ...tlf ekranında (tel.hafızası dolu dıye acıklama geldıgı anda,aslında senı bırı arıyor ve sana ulasamıyor) acaba neden? bır yardımcı olursanız

bak kardeş onun için antivirüse gir anti spam gir
orda kara liste beyaz liste var ordan beyaz listeye gir
giriş ekle de aramalar ve sms telefon numarası yerine evet de
daha sonra anti spmada en üste moda tıkla beyaz liste yap sonra dene babakam olması lazım ben yaptım oldu

bak başka yolu yok kesin dene olmazsa sil ama sana söyliyem ramla alakası yok ram la olsa ben kullnamam

gizemli1

Üye
bunu telefona nasıl atcaz

efsane_ugur

Üye
make it seecenegine bastıgım da hıc borsey oluyor neden olabılır acaba

TheGreatEye

TheGreatEye

Üye
teşekkürler

Selcuk1981

Üye
bende n97 var ve sertifika programı ile sertifikaladım ancak kurulumda program erişimine izim vermedi diyor neden böyle bi sorunla karşılaşıyorum başka hiç bir programda almadım bu hatayı

abirkan

abirkan

Üye
Çok tşkler kurdum ve şuan kullanıyorum.

bozo033549

Üye
sağol

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

jealous110809

jealous110809

Üye
tel hackli olması ne demek??? nasıl yapılır

kralmali

kralmali

Üye
sağolasın dostum....

smt00123

Üye
teşekkürler

tanergedik

tanergedik

Üye
öncelikle emeğine sağlık uğraşmışsın vermişsin teşekkürler. Ancak ben bu işi çözemedim kusura bakmayın. bende c6 fw si yüklü yani hackli fakat bu c yi tam erişime açma konusunu (open4All gibi olayını) anlayamadım google da aratıyorum bir şeyler bulamadım bulduklarımlada rompatcher yükledim ama onu çalıştırınca telefon kapanıp açılıyor, E: de patches diye bir klasör yarattım içine Open4All.rmp dosyasını attım ama hiç bir şey değişmedi, gözünüzü seveyim bir yardım edin (filebrowser var dosyaları görmek için)

hydyrov

Üye
Saolasın tesekkurler

tanergedik

tanergedik

Üye
öncelikle emeğine sağlık uğraşmışsın vermişsin teşekkürler. Ancak ben bu işi çözemedim kusura bakmayın. bende c6 fw si yüklü yani hackli fakat bu c yi tam erişime açma konusunu (open4All gibi olayını) anlayamadım google da aratıyorum bir şeyler bulamadım bulduklarımlada rompatcher yükledim ama onu çalıştırınca telefon kapanıp açılıyor, E: de patches diye bir klasör yarattım içine Open4All.rmp dosyasını attım ama hiç bir şey değişmedi, gözünüzü seveyim bir yardım edin (filebrowser var dosyaları görmek için)

sanırım yüklediğim rompatcher de bir sorun vardı başka bir tane indirdim onu yükledim çalışıyor ancak e: patches klasöründe Open4All (543kb), Open4All RP+ (1.67mb), Open4All_RP+ (1.53.mb) olmak üzere 3 ayrı dosya var ve 3ü birden aktif olmuyor. sadece bir tanesi aktif oluyor ben sırayla 3 ünüde deneyerek kms patch e girdim ve make it tuşuna basıyorum ancak hiç bir şey çıkmıyor ardından kms9a girdiğimde de lisans kodu soruyor sorun nerde olabilir?

edre

edre

Üye
5800 da çalışmıyor bende denedim ama olmadı tl hacklı

nokio_6233

nokio_6233

Üye
bu program deneme sürümümü? yoksa fullmü? :hmmm genelde deneme programları 2.haftanın sonunfa lisans kodu istiyor?

tanergedik

tanergedik

Üye
patch dosyası çalışmıyor arkadaşlar ayrıca konuyla ilgilenende yok, google dan arasanız daha farklı yöntemlerle yapma yöntemleri var

Merinos16

Üye
2- C:/ konumuna tam erişime açın. (Open4All gibi.) bu nasıl oluyor?

EMRE0545

Üye
"KMS" derken ne anlamda ?

Üst Alt