4MaGuS
Üye
bak kardeş onun için antivirüse gir anti spam gir
orda kara liste beyaz liste var ordan beyaz listeye gir
giriş ekle de aramalar ve sms telefon numarası yerine evet de
daha sonra anti spmada en üste moda tıkla beyaz liste yap sonra dene babakam olması lazım ben yaptım oldu
--------------- Ekleme ---------------
daha sonra anti spmada en üste moda tıkla beyaz liste yap sonra dene babakam olması lazım ben yaptım oldu
bak başka yolu yok kesin dene olmazsa sil ama sana söyliyem ramla alakası yok ram la olsa ben kullnamam
beyler ramla alakası yok anti spamla alakası var ben de n73 var kullnanıyorum şuanBende N73ME Yukledim hic bir problem yasamadim Tel hack etmek istyorsan Bunu diqqatle incele tum telde 100% cozum http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-surum-sertifika-sorunu-ve-cozumu-249180.html Secman1.1 Programina gir Turn Plat. Security OFF onu ON edin ve sistem klasorleri aciliyor(Yani Open4ALL gerek yok) Eger Programi yukledim Ram hatasi veriyor telde yer yok falan dese Bunu inceleyin http://www.maxicep.com/symbian-destek/lifeblogu-etkisiz-hale-getirme-n73vb-telefonlar-telefon-ram-muthis-yukseliyor-resimli-anlatim-268792.html Tum modeller icin gecerlidir kendim tarafimdan denenmisdir
n73 te programı kurduktan sonra,,senı arayan oldugu zaman ...tlf ekranında (tel.hafızası dolu dıye acıklama geldıgı anda,aslında senı bırı arıyor ve sana ulasamıyor) acaba neden? bır yardımcı olursanız
bak başka yolu yok kesin dene olmazsa sil ama sana söyliyem ramla alakası yok ram la olsa ben kullnamam

genelde deneme programları 2.haftanın sonunfa lisans kodu istiyor?