arkadaşım öncelikle çok geç olmadıysa eyer cevap için şunları önere bilirim.
elindeki kasaya çok fazla harcamak ancak milli servetin dışarı çıkmnasından başka bir işe yaramaz
oyun oynicaksan onunlada oynarsın tabi ama hangi oytun belirtmediğin için şöyle söyliyim istenirsr ekrankartı 32 megabayt ve 512 remle kınayt dahi oynanır parçaların kuveti kadar proglama format v.s. gibi şeylerde çoook önemli elindeki kasa senin oyun oynamana yetmiyorsa programlarında olması gerektiği gibiyse ancak yani enfazla 512 megabayt 2. el bir ekran kartı al bunlar soket adına göre alınır sen hiç bilmiyorsan gidiceğin yere eskisini sök götür bu girişten olucak de takasta yaparsın üstüne ortalama 40 tl kadrda verirsin tahminimce remin kalsın ama takviye olarak 512 megabayt ddr1 rem alıcaksın sökmene gerek yok ddr 1 de 512 lik verirler oda tahminen adamına bağlı olarak 25 tl civarı tutar. başkada birşey ekleme o sistemde fazla işe yaramaz paran boşa gitmesin bu arada kasanı asla küçümsemiyorum bazı illerimizde hala p3 anakartlı bilgisayarlarla çocuklar öğrene bilmek için çırpınıyor seninkide güzel baya eyer parça almadan nekadar hızlanır görmek istersen xp yükle yeniden başka bir işletim sistemi değil ama xp cd si güncel ve biraz güçlendirilmiş olsun faydasını görürsün denemekten zarar gelmez parça bilgine bakılırsa doğrusunu bulmanda risk olduğundan benim görüşümü sorarsan sana link leriyle beraber bir xp cd si önere bilirim tamirde yapıyor ama kanımca burda yayınlayamam yasak. bu yüzden sana bir site adresi vericem orda orda katılımsız paylaşımlar yayınlanıyor bir bak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar pardon adresi burdada yanlış vermişim hatamı düzeltim buyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız