Samsung Wave Msn Massenger ( Yardım isteği değildir msn e girişin anlatımıdır =) )

Sponsorlu Bağlantılar

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave Msn Massenger ( Yardım isteği değildir msn e girişin anlatımıdır =) )
Evet arkadaşlar konu varmı yokmu bilmiyorum ama ben aradım ve bulamadım paylaşmak istedim.
Bildiğiniz gibi IM palringo da msn uzantısı bulunmamakta çünkü versyonumuz 2.1.1
Size vereceğim versyon Palringo 2.1.2 ve msn ile tam uyumu vardır. Ben kullanıyorum gaet rahat msn e girebiliyorum.

ANCAK !
Palringo arayüzü hiç değiştirilmemiş ama nedenini bilmediğim bir şekilde biraz daha büyük olmuş. Kullanımı pek bozmuyor ama alıştığımız palringonun o küçük şirin simgeleri daha hoştu.

Kullanımına gelelim.

Öncelikle aşağıdaki link den indireceğiniz dosyayı telefonu yığın bellek modunda bağlayarak others dosyasına atıyoruz. Daha sonra Telefonun dosyalarım menüsünden diğer ler uzantısına girerek programı kuruyoruz.

ana menüdeki IM e giriyoruz ve sağ üst ten yeni bir Palringo hesabı oluşturuyoruz. ( hesabı olanlar kendi hesaplarını kullanabilir ) Ve alınan palrigo hesabıyla giriş yapıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612, TheDarKinq, pronomix ve 5 diğerleri

KiN111

KiN111

Üye
Bir sorum olacak menüde gözükmüyor dimi?

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Menüde gözüküyor arkadaşım şu an menündeki IM =) seçeneğine girdiğin an bu programdasın.

OğuzcanAbi

Üye
saolasin arkadaslarin isine yarayacaktir

hellingo

Üye

adresinden palringo-generic-medium-2.1.7.jar ve palringo-generic-medium-2.1.7.jad dosyalarını indirip telefonda aynı klasöre atınız ve "jad" uzantılı dosyadan kurunuz. Palringo orjinal normal boyutunda çalışacaktır. "jar" ile kurarsanız sanal klavye aktif olur ekranda fazladan yer kaplar. Daha da minik isteyenler "generic-small" u kurabilirler ama ben çok küçük buldum orjinal boyutu gayet iyi. samsung olan çok fazla büyük.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler dostum hemen deniyorum

--------------- Ekleme ---------------

Hata. Palringo sunucusu yanıt vermiyor. çözümü bilen varmı arkadaşlar ?

KiN111

KiN111

Üye
Teşekkürler dostum hemen deniyorum

Hata. Palringo sunucusu yanıt vermiyor. çözümü bilen varmı arkadaşlar ?

Arkadaşım Eger izin vermezsen sunucuya baglanmasını o hatayı veriyor bildigim kadarıyla

yahsa

Üye
ben birşey soracağım ilk olarak yeni hesapmı aç diyoruz ve oraya msn adresimizimi yazıoruz ayrıca benim windowslive oda oluyomu...

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
yeni hesap aç diyince msn adresini yazmana gerek yok yeni bir parlingo hesabı almış oluyorsun. sonra bu palringo hesabına bağlanarak msn face google talk gibi programlara erişebiliyorsun

ffac

ffac

Üye
benim palringoda msn yok nasıl yapıcaz servis ekleden çıkmıyor

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
telefondaki orjinal palringoda msn yok. bu palringoyu yüklediğimizde palringo servisler içine ekleniyor sizede hasp bilgilerini girerek oturum açmak kalıyor

serhat furkan

Üye
ya arkadaşım lınk oluo yenı bı lınk atarmısın ? :( bı de benım bı sorum olacktı ? ya ben samsugn c 3510 kullanıorum bnm telefnumda ebuddy yukledım baqlanamıorum nıe ? acb bana ucretsız msn programı oncerırmısınız? parlngoda war ama baqlanımıyorum ben telefondan msn qirmek ıstıyorum bana yardımcı olurmusunuz lutfennn arkdaşlar:ağlarım:

yardım edermısın arkadaşım bn samsung c3510 kullanıyorum bana msn girmemde yardım edermısın ebuddy yukledıqımde java uyqulaması ıcın ınternet ayarlarınz etkınleştırılmelıdır dıo .s ltfen yardım

ITALICS

Üye
Mevcut sürümde msn yoktu Yeni sürümü yükledim msn de geliyor.

Teşekkürler.

americanboy

americanboy

Üye
sağol emeğine sağlık

betul8095

Üye
merabalar ben wave ı alalı daha 2 hafta oldu bı turlu palrıngoya ulasamıorum,palringo surucusu yanıt vermıyor dıyor surekli..yardım edebilir misiniz?

bilaldurulmus

Üye
arkadaşım dediğini denedim ama msn e ve facebook hesabıma giriş yaparken şöyle bir hata veriyor ''servis sağlayıcısı geri döndü: windows live ID: Authentication Failture'' bu ne oluyor ve nasıl giderebilirim. bi yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

ffac

ffac

Üye
link ölü karrdeş

zeusahmet

zeusahmet

Üye
link ölü daha iyi bir program yok mu ebuddy neden wave versiyonunu çıkarmadı daha ya tlf eskidi daha bir sürü uygulama eksik

zx6r

zx6r

Üye
linkte bir sorun var galiba

anchorr

Üye
link kırık

Üst Alt