TozteL
Üye
artık wave 8500'de de msn var :)))
arkadaşlar wave mükemmel bir telefon ve hergün kurcalamayla hergün forum sitelerini gezerek yeni yeni şeyler keşfediyorum. sitelerde gezerken msn nasıl girileceğini gördüm buyrun aynen kopyalayarak size veriyorum kolay gele 
bu arada bizzat tarafımdan denenmiştir süper çalışıyo harika yapmışlar 

- Aşağıdaki Palringo'yu indirin, yığın bellek modunda telefona atın. Others klasörüne atabilirsiniz. Telefondan o klasöre girin ve yükleyin. Fakat açmayın.
Palringo 2.1.7:
Telefonu USB Hata ayıklama modunda bilgisayara bağlayın. Daha sonra sTune yi açıp;
Browser sekmesine gel -> AppEX -> User -> Java -> Hidden Games -> Palringo -> appdb bölümüne girin. Burada sağ taraftan settings.bin dosyasının üzerine sağ tıkla ve delete deyin. (settings.bin i silerek programın arka planda çalışmasını sağlıyoruz)
sTune'yi indirmek için:
Daha sonra menüdeki IM den giriş yapılır. Yeni bir hesap açılır. Yeni oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Bağlandıktan sonra ekranın sol altında + işaretine basılır ve istenilen servisler buradan eklenir.

bu arada bizzat tarafımdan denenmiştir süper çalışıyo harika yapmışlar 

- Aşağıdaki Palringo'yu indirin, yığın bellek modunda telefona atın. Others klasörüne atabilirsiniz. Telefondan o klasöre girin ve yükleyin. Fakat açmayın.
Palringo 2.1.7:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(modifiyeli sürüm) Telefonu USB Hata ayıklama modunda bilgisayara bağlayın. Daha sonra sTune yi açıp;
Browser sekmesine gel -> AppEX -> User -> Java -> Hidden Games -> Palringo -> appdb bölümüne girin. Burada sağ taraftan settings.bin dosyasının üzerine sağ tıkla ve delete deyin. (settings.bin i silerek programın arka planda çalışmasını sağlıyoruz)
sTune'yi indirmek için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha sonra menüdeki IM den giriş yapılır. Yeni bir hesap açılır. Yeni oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Bağlandıktan sonra ekranın sol altında + işaretine basılır ve istenilen servisler buradan eklenir.