artık wave 8500'de de msn var :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TozteL

Üye
    Konu Sahibi
artık wave 8500'de de msn var :)))
arkadaşlar wave mükemmel bir telefon ve hergün kurcalamayla hergün forum sitelerini gezerek yeni yeni şeyler keşfediyorum. sitelerde gezerken msn nasıl girileceğini gördüm buyrun aynen kopyalayarak size veriyorum kolay gele :naughty::naughty: bu arada bizzat tarafımdan denenmiştir süper çalışıyo harika yapmışlar :yuru:yuru

- Aşağıdaki Palringo'yu indirin, yığın bellek modunda telefona atın. Others klasörüne atabilirsiniz. Telefondan o klasöre girin ve yükleyin. Fakat açmayın.
Palringo 2.1.7: (modifiyeli sürüm)
Telefonu USB Hata ayıklama modunda bilgisayara bağlayın. Daha sonra sTune yi açıp;
Browser sekmesine gel -> AppEX -> User -> Java -> Hidden Games -> Palringo -> appdb bölümüne girin. Burada sağ taraftan settings.bin dosyasının üzerine sağ tıkla ve delete deyin. (settings.bin i silerek programın arka planda çalışmasını sağlıyoruz)
sTune'yi indirmek için:

Daha sonra menüdeki IM den giriş yapılır. Yeni bir hesap açılır. Yeni oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Bağlandıktan sonra ekranın sol altında + işaretine basılır ve istenilen servisler buradan eklenir.

frager

frager

Üye
daha yeni sürüm yüklü die uyarı verio

caner90

caner90

Üye
sağol olduu

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler bi deneyelim

aybek1453

Üye
Facebook chat de var.Ben ikisini de kullanıyorum.Face chat için birkaç ayar yapmalısınız.Direk girince açılmaz.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye

aybek1453

Üye
şu bi kaç ayarı biraz daha açıklayıcı söylesen olmaz mı :)
Olur :oke:
1-Önce facebook tan kullanıcı adı alıyorsun. Nasıl aldığımı unuttum sanırım hesap ayarlarındaydı.Şimdi denedim bulamadım.
2-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri açık olsun. Alttaki hesap aktivitelerinin hepsine aktiviteyi sonlandır deyin.
3-Polaringoda facebook hesabı açın girmeye çalışın.Girmeyecektir.Bidaha deneyin yine girmeyecektir.
4-Tekrar pc den face hesabına girin.Girerken polaringodan girildiğini onun sen olup olmadığını falan soracaktır.Hatta arkadaşlarının resimlerini bile soracaktır yada email onayı isteyecektir.Girişi yapın.
5-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri işlem bitince kapatın ki her faceye girdiğinizde sorup durmasın.
6-Ben bunları yaptım ve polaringodan face chati sorunsuz kullanıyorum.Eğer bu işlemleri yaptınız girmediyse 5-6 saat civarı tekrar deneyin girecektir.Bende gece girmedi sabah denedim oldu.

Uyku sersemi bu kadar anlatabildim.İnşallah anlarsınız |-)|-)|-)

frager

frager

Üye
bada 1.2 zten arka planda çalışio :D

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Arkadaşlar bu kadar şeye gerek yok ayara felan indirin ebudy kullanmaya başlayın.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Olur :oke:
1-Önce facebook tan kullanıcı adı alıyorsun. Nasıl aldığımı unuttum sanırım hesap ayarlarındaydı.Şimdi denedim bulamadım.
2-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri açık olsun. Alttaki hesap aktivitelerinin hepsine aktiviteyi sonlandır deyin.
3-Polaringoda facebook hesabı açın girmeye çalışın.Girmeyecektir.Bidaha deneyin yine girmeyecektir.
4-Tekrar pc den face hesabına girin.Girerken polaringodan girildiğini onun sen olup olmadığını falan soracaktır.Hatta arkadaşlarının resimlerini bile soracaktır yada email onayı isteyecektir.Girişi yapın.
5-Facebook hesap ayarlarında hesap güvenliği/giriş bilgileri işlem bitince kapatın ki her faceye girdiğinizde sorup durmasın.
6-Ben bunları yaptım ve polaringodan face chati sorunsuz kullanıyorum.Eğer bu işlemleri yaptınız girmediyse 5-6 saat civarı tekrar deneyin girecektir.Bende gece girmedi sabah denedim oldu.

Uyku sersemi bu kadar anlatabildim.İnşallah anlarsınız |-)|-)|-)

tşkrler

TozteL

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu kadar şeye gerek yok ayara felan indirin ebudy kullanmaya başlayın.

bu msn ebuddy den çok daha hızlı ve kullanışlı.hem telefonun içinden giriyosun ayrı bi program kurmuyosunki kesinlikle tavsiye ederim..:oke::oke:

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Aynen... Facede var hem :D

zalbarcan

Üye
Ben bunu kullanıyorum fakat akşamları ewe geldiğimde sürekli çalışsın istiyorum hep online görünmek istiyorum bi ileti geldiğinde tuş kilidinde bile çalışmasını istiyorum bunun bi çözümü varmıdır arkadaşlar ?

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
msn olayını çözdüğüm gibi bir de face chat olayını çözersem değmeyin keyfime :)

zalbarcan

Üye
msn olayını çözdüğüm gibi bir de face chat olayını çözersem değmeyin keyfime :)

aynı şekilde kullanıyorsun sadece telefondan ilk girdiğinde 1 defaya mahsus olmak üzere bazı şeyleri onaylaman gerekiyor bilgisayardan;)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
sürekli facebook chat sayfasını kullanmak için uğraşıyorum ama sürekli takma ad desteklenmiyor diyor üstelik face hesabımdan bakıp yazıyorum ama facebook için kullanamadım

yunuscinki

Üye
hata servis hesabı oluşturalamıyor diyor ne yapmam lazım dediklerini yaptım ama plarginyoyu senin verdiğin linkten indiremedim başka bir yerden indirdim. telefonu usb hata ayıklama modunda stune görmüyor. yardımcı olabilirmisin

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
hata servis hesabı oluşturalamıyor diyor ne yapmam lazım dediklerini yaptım ama plarginyoyu senin verdiğin linkten indiremedim başka bir yerden indirdim. telefonu usb hata ayıklama modunda stune görmüyor. yardımcı olabilirmisin

telefonu usb kablosu ile pcye bağladığında stuneyi açmıyorsunuz sadece telefonu hata ayıklama moduna alıp ondan sonra stune programını açıyorsunuz bu işleme rağmen hala görmüyorsa pcyi yeniden başlatın telide yeniden başlatıp tekrar deneyin

yunuscinki

Üye
bunu kise modunda deneyerek yaptım ancak buradaki linkten plarginyoyu indiremedim aynı versiyonu başka bir yerden bulup kurdum çalıştı. simgeler vs çok büyük olduğundan sonra üzerine başka bir sürüm kurdum midium die onda simgeler normal ama şimdide giremiyorum aynı işlemi yapıyorum ancak tekrar kurmama rağmen silmem gereken dosyayı göremiyorum iyice çorba yaptım önerisi olan arkadaş varmı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt