Samsung Wave Msn Massenger ( Yardım isteği değildir msn e girişin anlatımıdır =) )

Sponsorlu Bağlantılar

havinia

Üye
Bende de "palringo sürücüsüne bağlanamama" hatası var. Bunu nasıl çözeceğiz? Ne yapmak gerekiyor. Yardım lütfen!

--------------- Ekleme ---------------

zaman ayarı yapılıyor diyor ve palringoya bağlanma 3-4 dk sürüyor. çok bekletiyor. bağlandıktan sonra msn de giriş yaptım ama arkadaşlarım görünmüyor. ne acayip bi program ya. herkes sorun yaşıyor. tam ve net bir çözüme ulaşabileceğimiz hiçbir yer yok. forumlardan, ordan burdan yarım yamalak cevaplar bulmaya çalışıyoruz. lütfen bilen varsa yardımcı olsun, lütfen. çıldıracağım!

Evet arkadaşlar konu varmı yokmu bilmiyorum ama ben aradım ve bulamadım paylaşmak istedim.
Bildiğiniz gibi IM palringo da msn uzantısı bulunmamakta çünkü versyonumuz 2.1.1
Size vereceğim versyon Palringo 2.1.2 ve msn ile tam uyumu vardır. Ben kullanıyorum gaet rahat msn e girebiliyorum.

ANCAK !
Palringo arayüzü hiç değiştirilmemiş ama nedenini bilmediğim bir şekilde biraz daha büyük olmuş. Kullanımı pek bozmuyor ama alıştığımız palringonun o küçük şirin simgeleri daha hoştu.

Kullanımına gelelim.

Öncelikle aşağıdaki link den indireceğiniz dosyayı telefonu yığın bellek modunda bağlayarak others dosyasına atıyoruz. Daha sonra Telefonun dosyalarım menüsünden diğer ler uzantısına girerek programı kuruyoruz.

ana menüdeki IM e giriyoruz ve sağ üst ten yeni bir Palringo hesabı oluşturuyoruz. ( hesabı olanlar kendi hesaplarını kullanabilir ) Ve alınan palrigo hesabıyla giriş yapıyoruz

son mesajı lütfen okuyun. sorunumu yazdım. yardımınıza ihtiyacım var.

kleof

Üye
hata veriyor arkadaşlar : hata palringosunucu yanıt vremiyor gibi görünüyor lütfen tekrar deneyin diye hata veriyor yardım lütfen

Srkn Ergin

Üye
mrb hocam verdiginiz bilgii icin cok tşk ederiz .. Benim merak ettigim veya şöyle diyelim beceremedigim sırasıyla bütün söyleneni yaptım fakat bi türlü baglanamadım acaba wi-fi ile baglantı kurdugumdan dolayı mı palringo servisine baglanamıyo? her denememde hata verip Palringo sunucusu yanıt vermiyor gibi görünüyor.Lütfen yeniden deneyin cıkıyo.. wi-fi diyorum ama eski sürümü ile baqlanabiliyodum simdi 2.1.7 ile baglanamıyorum.. Yardımlarınızı bekliorum .. Teşekklürler.

aynı sorun bende de var :(

silver021

silver021

Üye
ben eskisindede yenisindede kullanamadım şu programı. Çok lanet birşey.
En iyisi nimbuzz programını kurmak. Hem facebook chat bölümünü hemde msne adresinizi kolaylıkla açabiliorsunuz.
Palringo gibi tam ekran boyutları olduğundan dolayı memnunum programdan. Sanal klavyeyi ve çözünürlüğü hallettim eski tecrübelerime dayanaraktan :D

hacked007

Üye
Palringo sunucusu yanıt vermiyor gibi görünüyor.Lütfen yeniden deneyin diyor bendede arkadaşlar 2.1.7 yükledim ne yapmak gerek ?

Http

Http

Üye
link patlamış dostum..

merwitt

Üye
benımkininde msn yok nasıl yükliycem ?

burcuozk

Üye
bende servislerde sadece gtalk ve aim cıkıyor. diğer eklemeleri nereden yapacağız? acil yardım lütfen..

bilalusta1625

Üye
hay allah razı olsun be kardeşim süper oldu valla sagolasın

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Palringo sunucusu yanıt vermiyor gibi görünüyor.Lütfen yeniden deneyin diyor bendede arkadaşlar 2.1.7 yükledim ne yapmak gerek ?

tabiki hata verir çünkü anlatımı yapan arkadaşlar eksik bilgi veriyor bende de aynı hatayı sürekli veriyordu biraz araştırma yaptım ve sebebini öğrendim

Aşağıdaki Palringo sanal klavyesi iptal edilmiş, çözünürlüğü ayarlanmış versiyondur. Palringonun kendi sitesinden indirdiğiniz dosyalarda sanal klavye veçözünürlük problemi yaşanabilir.

Palringo- 2.2.2 -

Palringo telefon yığın bellek olarak PC ye bağlanarak, Telefonun hafıza kartına atılacak

sonra,

Telefondan dosyalarima girilerek hafiza kartina attiginiz yerden Palringo tiklanarak calistirarak kurulacak, sonra telefondan IM e girilerek bir kere acilacak uye girisi yapmadan kapatilacak. (yani palringo kurulumunu yaptıktan sonra msn açar gibi kullanıcı adını falan kesinlikle girmiyoruz çıkış seçeneğinden çıkıyoruz hesabı kapat butonu ile çıkmayın ! çıkış butonu ile çıkış yapın arka planda programın çalışması için )

Sonra,

STune -

stune ile telefona bağlanıp (Usb hata ayıklama modunda bağlanacak, önce telefon bağlanacak sonra PC den sTune programı açılacak, programda Modem diye bir yazı çılacak o tıklanacak böylece telefonun içine girilmiş olacak)

Telefonun içine Modeme tıklayarak girildikten sonra ( auto connect diye bir yazı çıkabilir ona tıklasanızda olur telefonun bilgileri ekrana geliyor zaten tıklayınca)

sonra ekranın sol üst köşesinde browser diye bir buton var oraya tıklayın

AppEX -> User -> Java -> Hidden Games -> Palringo -> appdb ->

adımları izlenerek settings.bin dosyasının içinde bulunduğu klasöre ulaşılacak. Burada settings.bin seçilip mouse sağ tıklanarak çıkan pencerede Delete seçilerek dosya silinecek.

bu dosyasını sildiğiniz taktirde Palringo arka planda çalışır hale gelir, mesaj geldiğinde sesli uyarı yapar, bakamadığınızda bildirimlere düşer.

Artik IM e girip once bir Palringo hesabi acmaniz lazim, Palringo hesabi actiktan sonra artik msn face gtalk icq ne varsa tum hesaplariniza hesap ekle yaparak ulasabilirsiniz.

Kurulu bir palringonuz varsa birşey yapmanıza gerek yok direkt açılır

Kolay Gelsin

C.Can

C.Can

Üye
tabiki hata verir çünkü anlatımı yapan arkadaşlar eksik bilgi veriyor bende de aynı hatayı sürekli veriyordu biraz araştırma yaptım ve sebebini öğrendim

Aşağıdaki Palringo sanal klavyesi iptal edilmiş, çözünürlüğü ayarlanmış versiyondur. Palringonun kendi sitesinden indirdiğiniz dosyalarda sanal klavye veçözünürlük problemi yaşanabilir.

Palringo- 2.2.2 -

Palringo telefon yığın bellek olarak PC ye bağlanarak, Telefonun hafıza kartına atılacak

sonra,

Telefondan dosyalarima girilerek hafiza kartina attiginiz yerden Palringo tiklanarak calistirarak kurulacak, sonra telefondan IM e girilerek bir kere acilacak uye girisi yapmadan kapatilacak. (yani palringo kurulumunu yaptıktan sonra msn açar gibi kullanıcı adını falan kesinlikle girmiyoruz çıkış seçeneğinden çıkıyoruz hesabı kapat butonu ile çıkmayın ! çıkış butonu ile çıkış yapın arka planda programın çalışması için )

Sonra,

STune -

stune ile telefona bağlanıp (Usb hata ayıklama modunda bağlanacak, önce telefon bağlanacak sonra PC den sTune programı açılacak, programda Modem diye bir yazı çılacak o tıklanacak böylece telefonun içine girilmiş olacak)

Telefonun içine Modeme tıklayarak girildikten sonra ( auto connect diye bir yazı çıkabilir ona tıklasanızda olur telefonun bilgileri ekrana geliyor zaten tıklayınca)

sonra ekranın sol üst köşesinde browser diye bir buton var oraya tıklayın

AppEX -> User -> Java -> Hidden Games -> Palringo -> appdb ->

adımları izlenerek settings.bin dosyasının içinde bulunduğu klasöre ulaşılacak. Burada settings.bin seçilip mouse sağ tıklanarak çıkan pencerede Delete seçilerek dosya silinecek.

bu dosyasını sildiğiniz taktirde Palringo arka planda çalışır hale gelir, mesaj geldiğinde sesli uyarı yapar, bakamadığınızda bildirimlere düşer.

Artik IM e girip once bir Palringo hesabi acmaniz lazim, Palringo hesabi actiktan sonra artik msn face gtalk icq ne varsa tum hesaplariniza hesap ekle yaparak ulasabilirsiniz.

Kurulu bir palringonuz varsa birşey yapmanıza gerek yok direkt açılır

Kolay Gelsin

Teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum :) Ayrıca Palringo hizmeti gerçekten güzelmiş.Kullanabilince anlıyor insan :)

safaqq

safaqq

Üye
Link Ölü

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye

daha şimdi kontrol ettim linkler ölü değil hem palringo hem stune rahat bir şekilde indirilebiliyor hala hata veriyorsa link haricinde de indirebilirsin ama uygulama şeklini burdaki gibi yapmayı unutmayın

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
sağol dostum:oke:

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
Tşkler güzel anlatım

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
kardeşim linke tıklayınca sorun veriyo
rapid share de şöyle bi yazı çıkıyo
Download not available

The following download is not available:

http://rapidshare.com/files/417712092/Palringo-samsung_2.1.2.jar0 KB

silver021

silver021

Üye
Download not available

baş konu eskidi arkadaşım halen neden zorluorsun. adam orda 2.2.2 yi vermiş hata ayıklama modunda yapılması gerekeni ve %100 çözümü vermiş. biraz daha dikkatlice yazılanı çizileni incelesen sende halletcen şu işi :)

bu arada çok teşekkürler nimbuzza ihtiyacım artık kalmadı çok sorunsuz çalışıor palringo.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Download not available

daha öncede link ölü diyen arkadaşım oldu palringo 2.2.2 yada palringo 2.1.7 birbirinden farklı programlar değil bu yüzden linkten inmiyorsa link haricinde indirmeyi dene google ye yazsan palringo kurulumu vs.. gibi çok rahat bulursun stunes programını da ... benim anlatmak istediğim uygulama şeklinin böyle olması bu yolu izlemeden direk yüklediğiniz de servis hatası ve msn listenizdekilerin çevrim içindeyken görünmemesi gibi hatalar alabiliyorsunuz

Erraynnn

Üye
bu programı samsung gts 5253 te kullanabiliyor muyuz?

Üst Alt