havinia
Üye
Bende de "palringo sürücüsüne bağlanamama" hatası var. Bunu nasıl çözeceğiz? Ne yapmak gerekiyor. Yardım lütfen!
--------------- Ekleme ---------------
zaman ayarı yapılıyor diyor ve palringoya bağlanma 3-4 dk sürüyor. çok bekletiyor. bağlandıktan sonra msn de giriş yaptım ama arkadaşlarım görünmüyor. ne acayip bi program ya. herkes sorun yaşıyor. tam ve net bir çözüme ulaşabileceğimiz hiçbir yer yok. forumlardan, ordan burdan yarım yamalak cevaplar bulmaya çalışıyoruz. lütfen bilen varsa yardımcı olsun, lütfen. çıldıracağım!
son mesajı lütfen okuyun. sorunumu yazdım. yardımınıza ihtiyacım var.
zaman ayarı yapılıyor diyor ve palringoya bağlanma 3-4 dk sürüyor. çok bekletiyor. bağlandıktan sonra msn de giriş yaptım ama arkadaşlarım görünmüyor. ne acayip bi program ya. herkes sorun yaşıyor. tam ve net bir çözüme ulaşabileceğimiz hiçbir yer yok. forumlardan, ordan burdan yarım yamalak cevaplar bulmaya çalışıyoruz. lütfen bilen varsa yardımcı olsun, lütfen. çıldıracağım!
Evet arkadaşlar konu varmı yokmu bilmiyorum ama ben aradım ve bulamadım paylaşmak istedim.
Bildiğiniz gibi IM palringo da msn uzantısı bulunmamakta çünkü versyonumuz 2.1.1
Size vereceğim versyon Palringo 2.1.2 ve msn ile tam uyumu vardır. Ben kullanıyorum gaet rahat msn e girebiliyorum.
ANCAK !
Palringo arayüzü hiç değiştirilmemiş ama nedenini bilmediğim bir şekilde biraz daha büyük olmuş. Kullanımı pek bozmuyor ama alıştığımız palringonun o küçük şirin simgeleri daha hoştu.
Kullanımına gelelim.
Öncelikle aşağıdaki link den indireceğiniz dosyayı telefonu yığın bellek modunda bağlayarak others dosyasına atıyoruz. Daha sonra Telefonun dosyalarım menüsünden diğer ler uzantısına girerek programı kuruyoruz.
ana menüdeki IM e giriyoruz ve sağ üst ten yeni bir Palringo hesabı oluşturuyoruz. ( hesabı olanlar kendi hesaplarını kullanabilir ) Ve alınan palrigo hesabıyla giriş yapıyoruz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
son mesajı lütfen okuyun. sorunumu yazdım. yardımınıza ihtiyacım var.

Ayrıca Palringo hizmeti gerçekten güzelmiş.Kullanabilince anlıyor insan