• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N8 30 Eylül'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birmot

birmot

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 30 Eylül'de
Nokia'nın iddialı modeli N8, Symbian^3 işletim sistemini kullanacak ilk telefon olması, HD video kaydı ve farklı tasarımıyla oldukça merak uyandıran bir model.

Nokia tarafınfan 3. çeyrekte piyasaya çıkacağı açıklanan N8 için net tarih Nokia'nın üst düzey İletişim Yöneticisi Tapani Kaskinen'den geldi. Finlandiya'da bir gazeteye konuşan Kaskinen, N8'in 30 Eylül'de dağtılmaya başlanacağını söyledi. Bu açıklamadan N8'in 30 Eylül'de tüm dünyada satışa sunulacağı anlaşılıyor.
N8'in 23 Eylül'de ise İngiltere'ye özel olarak erken piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Fakat Nokia'dan bu konuda bir doğrulama gelmedi. Nokia için önemli bir pazar olan Türkiye'de N8 Ekim ayı başında piyasada olabilir.

Lacrymosa

Üye
Bakın söylüyorum. Sakın bu telefonu beklemek, almak hatta bunu almak için para biriktirmek gibi hatalar yapmayın. 5 para etmez. Forumda onlarca kez neden bu telefonu almamanız gerektiğini söyledim. 1.000 Tl'den yüksek bir fiyatla açılış yapacak bu telefon muhtemelen. Yok illa ki alacağım 2010 yılında hala bu gibi saçma özelliklerde bir telefon kullanacağım diyorsanız biraz bekleyin. Nokia bu telefonun fiyatını aylar geçtikçe düşürecek. İlk alan müşterisini enayi yerine koyacak merak etmeyin.

Ekleme: Mesajımı yazdım gönderdim konuya bir daha göz atayım dedim şu 1. mesajdaki telefonun ana ekranına bakınca hayattan soğudum bir an için. Yine saçmalık yine saçmalık. Kullanıcı düşmanı bir arayüz. Ufak simgelerle dolu kullanışsız bir ekran. Öyle ki koyacak bir şeyleri yok kocaman saat yapıyorlar.

Nillowa

Üye
teşekkürler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bakın söylüyorum. Sakın bu telefonu beklemek, almak hatta bunu almak için para biriktirmek gibi hatalar yapmayın. 5 para etmez. Forumda onlarca kez neden bu telefonu almamanız gerektiğini söyledim. 1.000 Tl'den yüksek bir fiyatla açılış yapacak bu telefon muhtemelen. Yok illa ki alacağım 2010 yılında hala bu gibi saçma özelliklerde bir telefon kullanacağım diyorsanız biraz bekleyin. Nokia bu telefonun fiyatını aylar geçtikçe düşürecek. İlk alan müşterisini enayi yerine koyacak merak etmeyin.

Ekleme: Mesajımı yazdım gönderdim konuya bir daha göz atayım dedim şu 1. mesajdaki telefonun ana ekranına bakınca hayattan soğudum bir an için. Yine saçmalık yine saçmalık. Kullanıcı düşmanı bir arayüz. Ufak simgelerle dolu kullanışsız bir ekran. Öyle ki koyacak bir şeyleri yok kocaman saat yapıyorlar.

ne zırvalıyorsun sen ya...:off:
Hdmı lı bir telefon göster........ yok
12 mp ve Carl-Zeis mercekli bir telefon göster......yok
USB on the go yani usb flash diskleri baglanabilen bir telefon göster......yok
Dobly digtal imzlaı bir telefon göster ...............yok
Bu ve dah bir çok özelligi bulunan bir telefon göster ...................yok

bunlardan sonra dediklerine bak...
Nokia düşmanı olabilirsin ama Özellikleri olan bir telefona bu şekilde konuşmak cahillikten başka birşey degildir.
Her telefon yeni çıktıgında pahalı olur bu nokiaya özgü birşey degil.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
"Yok illa ki alacağım 2010 yılında hala bu gibi saçma özelliklerde bir telefon kullanacağım diyorsanız biraz bekleyin" Yok artık yaa saçma özellikler dedi. Pes diyorum başka birşey demiyorum kendisinde çok daha iyisi varsa önünde saygı ile eğiliyorum :)

rapman

rapman

Üye

saçmalık N8 değil senin yorumun ve düşüncelerin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt