nokia n900-samsung wave

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

negibi

Üye
    Konu Sahibi
nokia n900-samsung wave
merhaba acaba nokia n900 mü samsung wave mi daha iyi dir aslında hangisini bilgisayara daha yakın kullanırım yani bir cep bilgisarı olarak kullanırım internet hızı kalitesi hanginin daha iyidir bunu merak ediyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

ruhtan333

Üye
nokia n900 kesınlıkle ama TR de yok

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
aynı aralıkta bende kaldım. samsung wave'in n900'e göre artıları ekranı, kamerası, dokunmatiği işlemci hızı derdim ama bu pek sorun değil iyi araştırırsan n900 hızının arttırılabildiğini görürsün ki gerçekten işe yarıyor.

n900 ise netten video izleme konusunda, hafıza genişliğiyle,klavyesi bi de işletim sistemiyle öne çıkıyor. mesela torrent programı dahi kurup çalıştırabilirsn n900'de..

ben uzun süre düşündüktan sonra n900'de karar kıldım. beğenmezsem wave'e geçerim. en azından n900'ün iyi bi başlangıç olduğunu düşünüyorm.

negibi

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekkürler ayrıca sen n900 nereden aldın yada alıcaksın

OğuzcanAbi

Üye

n900 derim

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
ben henüz almadım. cihazı internet üzerinden bulmak mümkün. mesela cimri.com'da bi fiyat listesi bulabilirisn. ben satmak isteyen bir arkadaş var onun cihazıyla ilgileniyorm. eğer olursa bu hafta inşallah onu alıcam yoksa internet üzerinden satın alırım ya da haftaya bi doğubanka uğrayabilirim.

bu arada dediğim gibi wave kesinlikle çok güzel bi cihaz sadece ben başlangıcı n900 ile yapmak istiyorum.

----

bugün doğubank'a uğradım. 700 tl'ye ikinci el n900 bulunabiliyor. garantili sıfır fiyatı 900 tl civarında. p.tesi ya da salı inşallah n900'e kavuşucam :)

OğuzcanAbi

Üye
:alkis:alkis:alkis:alkis

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
n900 bencede

Lacoste

Lacoste

Üye
ben henüz almadım. cihazı internet üzerinden bulmak mümkün. mesela cimri.com'da bi fiyat listesi bulabilirisn. ben satmak isteyen bir arkadaş var onun cihazıyla ilgileniyorm. eğer olursa bu hafta inşallah onu alıcam yoksa internet üzerinden satın alırım ya da haftaya bi doğubanka uğrayabilirim.

bu arada dediğim gibi wave kesinlikle çok güzel bi cihaz sadece ben başlangıcı n900 ile yapmak istiyorum.

----

bugün doğubank'a uğradım. 700 tl'ye ikinci el n900 bulunabiliyor. garantili sıfır fiyatı 900 tl civarında. p.tesi ya da salı inşallah n900'e kavuşucam :)

Hayırlı Olsun

levasinay

levasinay

Üye
n900 derim ben de

bilalaydin

Üye
hayırlı olsun.alınca bizide artıları ve eksileriyle bilgilendirirseniz memnun oluruz.

bursacity

bursacity

Üye
nokia mı bence yanılırsın nokia yeni teknolojiye ayak uyduramıyo artık samsung wawe ise bada yenı bı ısletım sıstemı gun gectıkce gelısıyor super amoled ekran 1ghz ıslemcı fıyatıda 900 lira civarı dokunmatıgıde gayet guzel dıyolar nokiada ise ha n900 un dokunmatıgı ha 5800 dokunmatıgı nokıadan vazgec derım ben ama senın kararın n900 e okadar para verıcene gıt ıphone 3gs al flash playerda yapmıslar ıllegal pasa pasa kullan;)

franzliszt

franzliszt

Üye
bence n900 daima üstündür ..wave 1gh de n900 1200leri görüyor overlockla.. internet arasında uçurum var zaten mozilla.firefox googlechrome lu n900mu standart wavemi. bence kesinlikle n900 ayrıca ekranı hiç 5800 a benzemiyor çok hassas tabiki iphone kadar değil ama çok hassas.1gb ram i söylemedim bile .. şimdi ayak uyduramayan cihaz hangisi ?

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
teşekkürler Lacoste!

bilalaydin bu hafta içi inşallah elime geçmiş olacak n900. en kısa zamanda artısını eksisini bi kullanıcı olarak paylaşıcam umarm,)

n900 ekranını 5800 kıyaslamak haksızlık olur gerçekten. açıkcası böyle makinelerden bahsederken teknik donanımdan ziyade bize sunduğu "deneyim"i göz önünde bulundurmalı.

mesela htc hd 2 konusunda son dönem bir çok kişinin özellikleri çok doyurucu olmasına rağmen kullanamadığını ve satmaya çalıştığını gördüm. çok fazla iyi özelliğin bi araya gelmeside iyi olmayabiliyor.

her firma bi orantı yakalıyor ve ona göre makine yapıyor. n900 kendine göre eksikleri yok değil. ama bunlar genel anlamda vadettiği deneyimi sunmasına ve kullanıcının makineyle bağ kurmasına engel değil..

açıkcası çok fazla yer dolaşıyorum işim gereği. çanta taşımayı filan sevmiyorum. laptop bile ağır geliyor. ben normalde müzik zevkim için cowon alıp yanına da asus eee netbook alıp motorola v9'umla mutlu mesut yaşamayı planlıyordum. ama n900 daha çekici geldi.

bilmem anlatabildim mi :)

bursacity

bursacity

Üye
bence n900 daima üstündür ..wave 1gh de n900 1200leri görüyor overlockla.. internet arasında uçurum var zaten mozilla.firefox googlechrome lu n900mu standart wavemi. bence kesinlikle n900 ayrıca ekranı hiç 5800 a benzemiyor çok hassas tabiki iphone kadar değil ama çok hassas.1gb ram i söylemedim bile .. şimdi ayak uyduramayan cihaz hangisi ?

nokianın ıslemcısı 1.2 ye cıksa bıle samsung kadar olamaz maemoya yazılım pek gelıstırılmıyor bada ise samsung'un ilk sistemi ve ilk badalı telefon wawe gun gectıkte yazılımlar cıkıyo wawe'ın dokunmatıgı nokıadan daha ıyı nokıanın artık cırpınısları pıyasaya uygun telefonlar gerekıyo artık yıllardır nokıa kullanıyorum nokıanın bu kadar cırpınısını gormemıstım.

birsutanem

Üye
syn nedenaaneen garantili sıfır fiyatı 900 tl civarında. p.tesi ya da salı inşallah n900'e kavuşucam demişsin hayırlı olsun.olsun olsunda garantili derken kvk,başarı yada genpa gibi garantilerden mi bahsediyosun yoksa şu ithalatçı firmalardan alınan garanti mi.?bu telefonu bende almak istiyorum.bu konuda yardımlarını bekliyorum.siyah inci nokıa n900 mü wavemi dersek bende n900 derim.okadar para vereceksem nokıa ossun 5 krş fazla ossun:D adanadan merhaba.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
syn nedenaaneen garantili sıfır fiyatı 900 tl civarında. p.tesi ya da salı inşallah n900'e kavuşucam demişsin hayırlı olsun.olsun olsunda garantili derken kvk,başarı yada genpa gibi garantilerden mi bahsediyosun yoksa şu ithalatçı firmalardan alınan garanti mi.?bu telefonu bende almak istiyorum.bu konuda yardımlarını bekliyorum.siyah inci nokıa n900 mü wavemi dersek bende n900 derim.okadar para vereceksem nokıa ossun 5 krş fazla ossun:D adanadan merhaba.
Bildiğim kadarı ile bu cihazlarda kvk,genpa garantisi yok ama eğer varsa çok iyi,bence n90 müthiş bir cihaz wave neki, yanında oyuncak kalır.

birsutanem

Üye
Yaw şimdi ithalatçı firmadan alışveriş yapan özelllikle cep tlfnu alan bi arkadaşımız varsa bu konu hakkında yardımcı olabiler mi? bu ithalatçı firmalara ne kadar güvenebiliriz.1 yıl sonra telekominikasyon cihazınız kayıt dışıdır msj ı atmasın sonra.ayrıca arayüz geçişleri tamamen türkçe mi o konuda da tereddütlerim var.ama nokıanın tüm cihazlarında bildigim kadarıyla türkçe .ewet dediğim gibi tekrar söyliim.bu ithalatçı firmalara nekadar güvenebiliriz.bitanesi diyoki ; tv bağlantı kablosu hediye dir fiyatı şu.e zaten orjinalinde tv bağlantı kablosu var.ne demek yani.ozaman kutu açılıyor.tekrar ambalajlanıyore.haksızmıyım.::S

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca bugün wave yi çok çok inceledim atıyorum bi face den video izlemek istedim.önce dosyayı indirdi sonra izletti.wave de iyi bir cihaz ama siyah inci gibi yani n900 gibi olamaz.n900 ü ancak netten inceledim kararım kesin n900 :D

franzliszt

franzliszt

Üye

nokianın ıslemcısı 1.2 ye cıksa bıle samsung kadar olamaz maemoya yazılım pek gelıstırılmıyor bada ise samsung'un ilk sistemi ve ilk badalı telefon wawe gun gectıkte yazılımlar cıkıyo wawe'ın dokunmatıgı nokıadan daha ıyı nokıanın artık cırpınısları pıyasaya uygun telefonlar gerekıyo artık yıllardır nokıa kullanıyorum nokıanın bu kadar cırpınısını gormemıstım.

arkadaşım bırak bu numaraları geç arkadaşım , n900 le birmi tutuyorsun dalgamı geçiyorsun benimle :) birde daha hızlı diyorsun cortex işlemci değerlerinden haberin varmı(1.7gh) ,maemo nun hızını hiç gördünmü denedinmi arkadaşım ??ben iki telefonu denedim ekran sandığından hassas . boy ölçüşemez asla internet, müzik, hız, codec destekleri..falan filan otur yaz program çünkü x terminal var bilene... birde ne, çırpındığını sanıyorsan yanılıyorsun çift işletim sistemiyle geliyor adamlar meego ve symbian. wave e kötü demiyorum ama n900 özel bir cihaz .flash10.firefox.mozilla,meego(olucak),divx,cortexa-8 işlemci,32gb+16gb kard hafıza,2gb ram,a gps,skype,1.3megapixel ön camera,fm transmitter,flac format. neyini karşılaştıralım..?

bursacity

bursacity

Üye
arkadaşım bırak bu numaraları geç arkadaşım , n900 le birmi tutuyorsun dalgamı geçiyorsun benimle :) birde daha hızlı diyorsun cortex işlemci değerlerinden haberin varmı(1.7gh) ,maemo nun hızını hiç gördünmü denedinmi arkadaşım ??ben iki telefonu denedim ekran sandığından hassas . boy ölçüşemez asla internet, müzik, hız, codec destekleri..falan filan otur yaz program çünkü x terminal var bilene... birde ne, çırpındığını sanıyorsan yanılıyorsun çift işletim sistemiyle geliyor adamlar meego ve symbian. wave e kötü demiyorum ama n900 özel bir cihaz .flash10.firefox.mozilla,meego(olucak),divx,cortexa-8 işlemci,32gb+16gb kard hafıza,2gb ram,a gps,skype,1.3megapixel ön camera,fm transmitter,flac format. neyini karşılaştıralım..?

hadi bakalım öttürün nokıanın borusunu sız ne kadar otturuceksınız nokıa 5 tane ısletım sıstemıyle gelse saltanatını surduremez. merak etme n900 ude denedım ben wawe ıde n900 wawe kadar olamaz nokıanın hızını anca overclocklarla artırabılırsınız sız dırenın bakalım dırenın nokıanın reklama ıhtıyacı var demı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt