Nokia x3, USB bağlantı sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

karamaske2911

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x3, USB bağlantı sorunu.
Merhabalar,

Nokia x3 telefonum var başlarda telefonu USB ile bilgisayara bağlayınca hiç bir problem yoktu, şimdi ise farklı farklı bilgisayarlar bağlıyorum, kablo değiştiriyorum yok. Farklı bir X3 deniyorum oda aynı. Sanırım tüm x3ler bir yerden sonra böyle oluyor? Yani telefonumu şuanda bilgisayara bağlayamıyorum aceba sorun nedir ?

Ayrıca telefonumu bilgisayara bağlamadan güncelleme şansım varmı? V3.4 Olarak gösteriyor.

Teşekkürler şimdiden.

Noks

Noks

Üye
bilgisayarında sorun vardır arkadasım

celibar

celibar

Üye
güncelleme için menüden cihaz yöneticisini bul güncellemelesi kontrol et de.güncelleme varsa eksik dosyaları indirip güncelleyecektir.symbianlarda böyle.javalarda da benzer olması lazım.diğer yöntem *#0000# yap.seçeneklerden kontrol et diyormuşun.denemedim.

mesan

Üye
kardeş şimdi v8.50 var telefonu hızlandırmıslar gayet güzel olmuş ben yükledim sende yükle

karamaske2911

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarında sorun vardır arkadasım
Hayır, bir çok farklı bilgisayarda denedim.

güncelleme için menüden cihaz yöneticisini bul güncellemelesi kontrol et de.güncelleme varsa eksik dosyaları indirip güncelleyecektir.symbianlarda böyle.javalarda da benzer olması lazım.diğer yöntem *#0000# yap.seçeneklerden kontrol et diyormuşun.denemedim.
Yeni güncelleme yok diyor. Oysaki 3.60 sürümü benim telefon. %100 var.

kardeş şimdi v8.50 var telefonu hızlandırmıslar gayet güzel olmuş ben yükledim sende yükle
Evet 8.50 var fakat yükleyemiyorum işte sorun o.

Arkadaşlar bugün telefoncuya götürdüm adam USB Girişinin bozuk olduğunu söyledi, sonradan değiştirdi ve yine denedi yine aynı problem vardı. Bu seferki bahanesi içten bir problem olduğuydu.
Kafayı yemek üzereyim lütfen bana bir çözümde bulunun.

SilentOne

SilentOne

Üye
pc den kaynaklanıyordur yada kabloda

karamaske2911

Üye
    Konu Sahibi
Hayır telefoncuda bile okumadı.

aeim

Üye
Merhabalar,

Nokia x3 telefonum var başlarda telefonu USB ile bilgisayara bağlayınca hiç bir problem yoktu, şimdi ise farklı farklı bilgisayarlar bağlıyorum, kablo değiştiriyorum yok. Farklı bir X3 deniyorum oda aynı. Sanırım tüm x3ler bir yerden sonra böyle oluyor? Yani telefonumu şuanda bilgisayara bağlayamıyorum aceba sorun nedir ?

Ayrıca telefonumu bilgisayara bağlamadan güncelleme şansım varmı? V3.4 Olarak gösteriyor.

Teşekkürler şimdiden.

dostum garantisi falan yok mu bunun ver servise yapsınlar :D ben kendi x3 ümü her gün bağlıyorm bi problem yok :) nazar değmez inşallah :S

karamaske2911

Üye
    Konu Sahibi
dostum garantisi falan yok mu bunun ver servise yapsınlar :D ben kendi x3 ümü her gün bağlıyorm bi problem yok :) nazar değmez inşallah :S
Almanyadan geldi, ilginç ya.. Arkadaşlar yurtdışından geldiği için bir problem olmasın?

serkan3801

Üye
benim de telefon modelim x3 . ayarlardan bağlantı ya gir.USB veri aktarmayı veri saklama yap.bilgisayara bağladığında girer.güvenlik kodu varsa telefonunda bilgisayara bağladığında güvenlik kodunu girmelisin:)

karamaske2911

Üye
    Konu Sahibi
benim de telefon modelim x3 . ayarlardan bağlantı ya gir.USB veri aktarmayı veri saklama yap.bilgisayara bağladığında girer.güvenlik kodu varsa telefonunda bilgisayara bağladığında güvenlik kodunu girmelisin:)
olmadı

Takipçi Satın Al

Üst Alt