Balık bakmak için iyi bir akvaryum nasıl olmadır?

Sponsorlu Bağlantılar

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
    Konu Sahibi
Balık bakmak için iyi bir akvaryum nasıl olmadır?
İyi bir akvaryum için ne gereklidir??:bilmm:oke:

• Beğen
Tepkiler: _EKSELANS_

harunoztu

harunoztu

Üye
bu bakmak istedin balığa göre deyişir.ama ortalama 50 lt hem yeni başlayan için hemde bazı cinsler için iyidir.
filtre ,ısıtıcın , hava motorun olamalıdır. Aynı zamanda kum . arka fon .aydınlatmada estik içinde önemli malzemellerdir. Siz balık beslicekseniz cinsini söyleyin ona göre geri kalan malzemeleri de söylerim
ama bunlar temel malzemeler bunar.Bu elemanlarla tatlı su akvaryumları kurulabilir.
sormak istedin budur inşallah.

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
    Konu Sahibi
Teşşekür Ederim. Bende Yeni başladım baktığım balık zebra ciklet herşey için Sağol...

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
METEHAN zebra cichleti için en az rahat edebilmeleri için 80 lt bakman lazım 1 çift olarak bakılırlar yanı 80 l 1dişi 1 erkek gerekir başka balık koyarsan kısa sürede ölürler önemlikle üreme döneminde akvaryumda 50 lt bölümü bölerler başka balık girdiginde ölümcül sonuçlar alırsın tek bakmanı tavsiye ediyorumbirde cok üreyen bir balık türüdür uygun ortamlar sağlandıgında 21 günde bir yumurtlarlar yani yumurtlamay başladıklarında yavruları verecek birini bulman lazım :)benden bu kadar birde yumurtlamaları için 4-5 cm boylarında olmarı lazım ... sorularına acıgım beqlerim :)):oke:

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=4]sağol süleyman :)[/sıze]

askortberk

Üye
slm bendede 11 tane yavru sarı prenses var ortalama 2-3 cm ler akvaryumum 25L su alıyor yeni akvaryum almayı planlıyorum kaç L lik akvaryum alayım birde içine nasıl aksessuarlar alayım

--------------- Ekleme ---------------

birde yanına yavru yunus almayı düşünüyorum 2-3 cm uzunluklarında bir sakıncası varmı?

benimde 25L lik bir akvaryumum var içinde 2-3cm lik yavru sarı prensesler var yeni akvaryum almayı planlıyorum alacağım akvaryum yaklaşık 55L su alıyor sizce yeterlimi?? birde yeni akvaryumuma 2-3 cm uzunluuklarında yunus almayı planlıyorum sizce bu boy miktarı az mı çokmu ? son olarakta akvaryumumu nasıl dekor lar kullanıyım

okanoxki

Üye
arkadaşlar ilk başlıyanlar ciklet almayın çünkü balıklar saldırgandırlar birbirleriyle kavga ederler ve öldürürler .benim tavsiyem otcul alın karık yapın ve büyütün ve akvaryum en az 50 litre olsun .ufak akvaryumda balıklar çok zor büyür.inanın bunun sonu yok .ben fanusta başladım 4 senede 600 litre akvarymum var şu anda ve şu anda diskus besliyorum . balık seviyosanız hiç durmadan başlayın.

eyup inqin

eyup inqin

Üye
slm bendede 11 tane yavru sarı prenses var ortalama 2-3 cm ler akvaryumum 25L su alıyor yeni akvaryum almayı planlıyorum kaç L lik akvaryum alayım birde içine nasıl aksessuarlar alayım

birde yanına yavru yunus almayı düşünüyorum 2-3 cm uzunluklarında bir sakıncası varmı?

benimde 25L lik bir akvaryumum var içinde 2-3cm lik yavru sarı prensesler var yeni akvaryum almayı planlıyorum alacağım akvaryum yaklaşık 55L su alıyor sizce yeterlimi?? birde yeni akvaryumuma 2-3 cm uzunluuklarında yunus almayı planlıyorum sizce bu boy miktarı az mı çokmu ? son olarakta akvaryumumu nasıl dekor lar kullanıyım

bu akvaryumlarda ancak yavruları 3 5 ay beslıye bılırsız quzel bı sekılde boylarını alamaz ve yank kalıcaktır yavrularınız 1e 3d akvaryumu kesınlıkle 150 lt olması qerekmektedır 60 lt e kadar ancak yavru tank ı olarak kullana bılırsınız tabı hayvanlarınıza can cekıstırmek ıstıyorsanız sızın bıleceqınız bırsey tskr..

Üst Alt