Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

mustang4242

Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba gecenlerde bi kaza sonucu 5310 tlefonu suya düşürdüm şimdi 6303i almak istiyorum almalımıyım nasıldır

--------------- Ekleme ---------------

6303 ile 6303i arasındaki farklar nelerdir söylermisinz cünkü almayı düşünüyormda

6303 ile 6303i arasındaki farklar nelerdir söylermisinz cünkü almayı düşünüyormda

b-13

b-13

Üye
ya bu nokia iyice sapıttı .. servise yolladm. 45 qün sonra qel al demişler . oha yaa. 45qün de napıonuz telefona. insan amleiyatı bile bu kadar deil .s

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Arkadaşlar KVK garantili telefonum acaba nasıl garantiye göndereceğim ? ?

-------------

Cevap verecek kimse yok mu ?

zühtü8

Üye
Arkadaşlar,ben Nokia 6303i kullanıcısıyım ama herkez güncelle tel. daha iyi olur diyor. Bazıları telefonu bozulmuş v.b ben korkuyorum :bilmmşahsen sizce güncelleme yapamadan ojinal kullansak tellefonları güzel olmuyormu :oke:

Yani Günceleme yapmadan kullansak öyle sade dursa kötümü oluyo ???

Cevap verirseniz soruma sevinirim arkadaşlar :oke:

ugur58ugur

Üye
Arkadaşlar ben bişey soracağım. Ben nokia 6303i kullanıyorum, ana menüdeki ovi menüsünü kaldırmak istiyorum ya da şöyle söyleyeyim ana menüdeki herhangi bir seçeneği kaldırabilir miyim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

zühtü8

Üye
birisi cevap versin 6303i ye yazılım yüklemessem normal olsa cok mu kötü:hmmm:hmmm:hmmm

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben bişey soracağım. Ben nokia 6303i kullanıyorum, ana menüdeki ovi menüsünü kaldırmak istiyorum ya da şöyle söyleyeyim ana menüdeki herhangi bir seçeneği kaldırabilir miyim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
menüden herhangi bir öge kaldırmak mümkün değil dostum.
birisi cevap versin 6303i ye yazılım yüklemessem normal olsa cok mu kötü:hmmm:hmmm:hmmm
yazılım yüklemesen bişe olmaz sadece yüklersen cihazın performansı artar.

btgbk

Üye
slm arkadaslar bende 6303i var hafıza kartında sifre ist,yo nasıl acabilşirim

cowon

Üye
arkadaşım sitede şifre kırıcı programlar olması lazım yüklersen.hafıza kartındaki şifreyi kaldırır

bariz farklar yok istersen versiyon aynı kalabilir.yüklersen ada olsa bir fark oluyor.menü geçişleri daha hızlı

arkadaşım sitede şifre kırıcı programlar olması lazım yüklersen.hafıza kartındaki şifreyi kaldırır

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Arkadaşlar hiç mi garantiye telefon gönderen yok ?

bgunbatti

Üye
oncelıkle merhabalar . benım 6303i telefonu var ama bazı uygulamaları calısmıyo hesap makınası , fotografları gostermıyo felan fılan telefoncu programı cokmustur dedı bende update edecektım ındırdım nokia sıtesınden kurdum pc ye sonra nokia software updater e tıkladım ama 2-3 dk bekledıkten sonra hata verıyo ve kapanıyo ne yapacam yardım pls

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
oncelıkle merhabalar . benım 6303i telefonu var ama bazı uygulamaları calısmıyo hesap makınası , fotografları gostermıyo felan fılan telefoncu programı cokmustur dedı bende update edecektım ındırdım nokia sıtesınden kurdum pc ye sonra nokia software updater e tıkladım ama 2-3 dk bekledıkten sonra hata verıyo ve kapanıyo ne yapacam yardım pls

NSU'da Telefonu PC Suite modunda bağlayacaksın.Önce telefonu bağla sonra NSU'yu aç.Orada verilen talimatlara uygun olarak devam et.Belli bi yerde telefonu arayacak bulana kadar bekle.BUlunca devam et.

bgunbatti

Üye
arkadasım bu seferde baska bır sorun cıktı . guncellemeye devam etmek ıcın telefonu sarz edın dıyor telefonu cıkardım sarz etmek ıcın şarza taktım 1 saattir sarz oluyo ama hala sarz aletını cıkasrınca batarya zayıf dıyor anlamadım bende nasıl ıs bu :S

azarkan2121

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak size son versiyonu 7.10 muş nasıl ve nerden yükleyecem ben bunu dışarıda 20tl istiyorlar ve pc suite ile telin içine klosör açabiliyormuyuz açma tekniqi varmı

Rewenqe

Üye
arkadaslar bende 6303i war fakat ovi mağaza uygulamasını kullanamıyorum uygulamayı açtıgımda ovi mağaza servisine bağlanmak için İnternet/GPRS weya WLAN erşim noktası kullanıyorsunuz.Wap erşim noktası kullanmayın falan diyor bunu nasıl düzeltebilirm yardımcı olursanız sevinirm

Johnsengud

Üye
6303i telefonumda dil seceneklerınde turkçe yok nasıl yukleyebilirim...Not Kaçak...

musasa55

Üye
arkadaşlar kolay gelsin bende uzun zamandan beri 6303 i kullanıcısıyım. telefondan gayet memnunum yanlız bi sorunum var. Arama kaydında, 2 tanesi cevapsız aramalarda 1 taneside gelen aramalarda olmak üzere 3 numarayı nedense bi türlü silemiyorum. sil dediğim zaman geçersiz seçim diye hata veriyo. bunu nasıl düzeltebilirimm.

gio5660

gio5660

Üye
arkadaşlar harıta yukleyebilecegimiz bi adres varmı?bendeki haritalar silindi de yardım!!!

tiganas

Üye
arkadaşlar benim telefonda bağlantı hatası deniyordu.hiçbir yeri arayamıyordum.telefoncuya götürdüm.fabrika ayarlarını yükledi.fakat hesap makinası kayboldu.nokia sitesinden güncelleme için yazılımı bilgisayara indirdim.yüklerken son adımda en az 256 mb gerek var deniyor.ve yükleme tamamlanmıyor.ne yapmalıyım.hesap makinasını nasıl geri getirebilirim.şimdiden yardımlarınız için tşk.

Hll.!

Hll.!

Üye
walla ben bende 6303 Classic var telefonum super çalısıyo ne kasma var ne donma kamera desen o harıka makro modda çekımlerı çok guzel herkeze tavsıyem telefona yeni versıyon yukleyın .

Üst Alt