[FiNiTO][C6'97-2EV EKRANI & OViMAPS3.06]&[FLAG&SiMPLE STYLE][HACK-MOD-JAF-UDA]

Sponsorlu Bağlantılar

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
fatih dun geceden beri flash atiyorum proper-c6 ve en son sadece hackli olan surumu kurdum ve tum yukledigim flashlarda tek sorun var yada sorun bende var gps seçip konumum diyorum telefon reset atıyor telefon şevkim kalmadı lütfen yardım

batujan12

batujan12

Üye
tşkrlr

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih dun geceden beri flash atiyorum proper-c6 ve en son sadece hackli olan surumu kurdum ve tum yukledigim flashlarda tek sorun var yada sorun bende var gps seçip konumum diyorum telefon reset atıyor telefon şevkim kalmadı lütfen yardım

Hafıza kartınızda büyük ihtimalle sistem dosyaları kırıntıları kalmıştır.önce hafıza kartınıza daha sonra da formatlamış olduğunuz hafıza kartınızı cihaza takarak telefonunuza hard format atın.

--------------- Ekleme ---------------

v60 çıktıgında nasıl yapıcaz.Orjinal v51 i yükleyip güncellememi yapıcaz ?

Evet kardeşim;orjinal v51 veya herhangi modifiye v51 cfw yüklemen gerekli.

noname1527

Üye
bana yardım edin dili tr degil resimdeki gibi teme yok AuoInstaller ScreenSnap RamBlow - LightCtrl Conversation .
RomPatcher yok yardım edin bide eski haline(v51) nasıl döndürebilirim.

wagh

Üye
çok güzel bi fw kardeşim.

TPLay

TPLay

Üye
bana yardım edin dili tr degil resimdeki gibi teme yok AuoInstaller ScreenSnap RamBlow - LightCtrl Conversation .
RomPatcher yok yardım edin bide eski haline(v51) nasıl döndürebilirim.
Dil TR değilse jaf ekranında seçmeniz gereken Euro2 Turkey Red-kırmızı kodunu seçmemişsinizdir.
Bu yüzden Türkçe dil ve diğer programlar yüklenmez.

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
LightCtrl'nin hangi sürümü var? PROPER'de ki hatalı galiba. Otomatik başlat diyom başlamıyor. Yeni sürümü çıkmıştı onu eklemişsindir umarım.
Bu soruya yükleyen arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Çünkü f@tih cezalı.

MetHew

MetHew

Üye
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
v51 e geri dönebilirsin. Kafanda bundan gayrı soru işareti kalmasın. Ben C6 yükledikten sonrada 5800'ı yükleyebildim. Sadece sürüm düşürmeyeceksin. Yani downgrade yapmayacaksın.

Şimdi C6 yükledim beğendim. Ama;
LightCtrl'de ışıkları kapatmaya çalıştım kapanmadı.
Menüde bi programın seçenekler menüsüne bakmak için napmam gerekiyor?
Giriş ekranında kısayolların çevresindeki çizgileri kaldırmanın bi yolu var mı?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

Ayrıntılar ilk mesajda.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
teşekkürler

ASC33

ASC33

Üye
eline sağlık çok güzel olmuş,şimdiye kadar proper sürümünü kullanıyordum,Simple_Style_97_4x5 yükledim,hafıza kartına yedeklediğim rehber ve mesajları dosya yöneticisi görmüyor,2 kere denedim tekrar proper'e döndüm,yedeklerimi yükledim.Simple_Style_97_4x5 kullanmak istiyorum ama bu sorunu nasıl çözebilirim

ahmet meço

ahmet meço

Üye
yine güzel bir çalışma yapmışsın fatih emegine saglık

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
yine güzel bir çalışma yapmışsın fatih emegine saglık

Teşekkürler kardeşim.Beğendiğine sevindim.

eline sağlık çok güzel olmuş,şimdiye kadar proper sürümünü kullanıyordum,Simple_Style_97_4x5 yükledim,hafıza kartına yedeklediğim rehber ve mesajları dosya yöneticisi görmüyor,2 kere denedim tekrar proper'e döndüm,yedeklerimi yükledim.Simple_Style_97_4x5 kullanmak istiyorum ama bu sorunu nasıl çözebilirim

proper'e döndüyseniz ; rehber ve mesajlarınızı OviSuite ile senkronize edin.Daha sonra Simple_Style_97 yüklerseniz ;tekrar OviSuite ile telinizi senkronize ederek mesaj ve rehberinizi geri alabilirsiniz.C6/97 CFW lerde maalesef rehber ve mesaj yedeklemeleri bu şekilde yapılıyor..

fatih982

fatih982

Üye
Teşekkürler kardeşim

fyunus42

Üye
ee yapıyorum sadece orjinal programlar çıkıyor başka bişey çıkmıyor.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
ee yapıyorum sadece orjinal programlar çıkıyor başka bişey çıkmıyor.

Muhakkak bir yerlerde bir hata yapıyorsundur.İlk sayfada anlatıldığından başka bir şekilde yaparsan hata alırsın.Güzelce neyi nasıl yaptığını anlat yardımcı olalım.Yoksa ee yapıyorum demekle olmuyor kardeşim.Yapanlar nasıl yaptı şimdiye kadar?

bodegas

bodegas

Üye
:tşk::tşk::tşk:

Üst Alt