Kardeşim aramıza hoşgeldin :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim aramıza hoşgeldin :)
Ortaokulda en yakın arkadaşım olan ve hala görüştüğüm Gencer arkadaşım aramızda.Hoşgeldin kardeşim:sarıl::op:

Kendisiyle msnde ender konuşmalarımızdan :gul: birini yaparken konu eskilerden açıldı çocukluk anılar vs. Tasoya kadar geldi konu.Koleksiyonunda bir kaç taso eksik o yüzden konu açtı tasolarla ilgili.:eheUmarım koleksiyonu tamamlarız araba alıcaz:sofer:

:d:

Umarım aramızda kalıcı olursun kardeşim tekrardan ojgeldin beaaa :D

profil :D

gaffarson

gaffarson

Üye
Teşekkür ederim kardeşim. Bu forumu biliyordum ama genelde pek forumlarda takılabilen biri olmadığımdan aktif olabilmek nasip olmamıştı ama herşey bir yana yıllardır arkadaşım olmama rağmen senin burada olduğunu dahi bilmiyordum hem şaşırdım hem sevindim :) kısmet işte taso bahane si olmuş oldu :) ayrıca araba kısmını karıştırmayalım şimdi istersen :D ne kadar vakit ayırabilirim ne kadar aktif olabilirim bilemiyorum ama elimden geldiğince zaman ayırmaya çalışacağım Hoşbuldum David :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman kapımız açık kardeşim teşekkür ederim:) inşallah tasoları bulursun keşke küçükken kapış yapmasaymışım sana verirdim :p:d:

Saay

Saay

Üye
ben de var isteyene veririm :P

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
can evinden vurdun adamı :d:

gaffarson

gaffarson

Üye
Her zaman kapımız açık kardeşim teşekkür ederim:) inşallah tasoları bulursun keşke küçükken kapış yapmasaymışım sana verirdim :p:d:

senden kazandıklarımdan sonra daha fazlasını istemeye yüzüm yok David'im :islik

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:D Ben ne kadar kazanmışımki kapış yapıyorum saçtım ulen çatır çatır ezdim tasolarını bir çırpıda :ehe

fıstık benim olucak ayrıca

gaffarson

gaffarson

Üye
:D Ben ne kadar yutmuşumki kapış yapıyorum saçtım ulen çatır çatır ezdim tasolarını bir çırpıda :ehe

hayır nasıl olsa kazandıklarını en son bana kaybedeceğinden en iyisi üzülmeyeyim diyerek saçıyordun kazandıktan sonra :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Fıldır fıldır taso arayan kim :pro: Hep o çocukluğundan kalma eksikliklerin dışa vurumu bunlar.Çocukken az tason oldu hep bense taso dolu odalarda oynadım yutttum yuttum yutttum hahahahaha :D

gaffarson

gaffarson

Üye
Fıldır fıldır taso arayan kim :pro: Hep o çocukluğundan kalma eksikliklerin dışa vurumu bunlar.Çocukken az tason oldu hep bense taso dolu odalarda oynadım yutttum yuttum yutttum hahahahaha :D

:kop:elinde kaç tane tason kaldı David öyle savurdum attım, yok annem sobada yaktı bunlar hep yenilen ve tasolarını kaybedenlerin yalanlarıdır (h) bende toplam 247 tane var ve neredeyse hepsi alın teri bilmem anlatabiliyor muyum :sopa:

ben de var isteyene veririm :P

neeeee taso mu var sizde :aha:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hoşgeldin bilader saygılar:D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Gencer hoş geLdin

Revengeful

Emekli Yönetici
Hoşgeldin :)

rapege

rapege

Üye
Hoşgeldin...

Mert

Mert

Üye
Hoşgeldin

Perfect!

Üye
hoşgeldiniz

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Buyurun hoşgeldiniz :D

OğuzcanAbi

Üye
hoşgeldinizzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...