18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
arama yapamıyorum yaa :S
arkadaşlar yorumlara lütfen bakarak yazalım. sayın gaddar rumuzlu kardeşim evet arama yapamadığın gibi çağrı da gelmiyor. yazılmıştı zaten

ARKADAŞLA AKSİ BİLDİRİM GELMEDİĞİ MÜDDETÇE ŞU ANKİ MODİFİYEYİ GEÇMEYİN. KOTUKOYLU KARDEŞİMİZ UĞRAŞMAKTA. BİRDE BURADAKİ GEREKSİZ SORULAR VAKİT ALMASIN.

Bosnalı86

Üye
Walla on numara bi mod olmuştu arama sorunu halledilsin hemen geçiyorum :D sabahtan beri tekrar flash atıcam diye teli fabrika ayarlarında kullanıyorum :naughty:

kingsaban

kingsaban

Üye
linkler yenilen di mi acaba??

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Allaha bin şükür.arama sorunu çözdüm.değerli arkdaşlar başka bire sorun varmıydı yükleyenler söylesin lütfen uploada geçmeden düzelteyim....

merlot7

Üye
nokia c6 için yeni güncelleme cıkardı bunu 5800 uygun hale getirebildiniz mi

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Allaha bin şükür.arama sorunu çözdüm.değerli arkdaşlar başka bire sorun varmıydı yükleyenler söylesin lütfen uploada geçmeden düzelteyim....
hala cevap bekliyorum yükleyen arkdaşlar yaşadıkları arama sorunundan başka bir sorun gördülerse belirtsinler lütfen.
ARAMA SORUNU DÜZELTİLMİŞTİR.bu arada....
kullananar tema efektini nasıl buldular...lütfen aktarsınlar deneyimlerini
12 kişi okuyor.bir tane cevap yok

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
kuranlar söylesin artık bizde indirelim bekliyoruz burda :)

merlot7

Üye
arkadaşım bu Nokia C6 v11.0.029 sürümü mü ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu Nokia C6 v11.0.029 sürümü mü ?
arkdaşım elbette v11 neden uğraşıyorum geceden beri?
daha bitmedi uploada geçecem.
arkadaşlardan cevap bekliyorum...
eski sürüm(v10) stabil duruyo orada linki zaten?

merlot7

Üye
peki tskler..
telefon cok agır calısıo gelmişti bana bi mesajı okumak için 5-6 saniye bekledigimi biliyorum bunu düzeltebilirmisin

erkanoz07

erkanoz07

Üye
kotukoylu Tema efekti berbat. orjinali bile daha iyi.. Fw nin geneli çok güzel. Telefonum arama yapmıyor güncelemeni sabırsızlıkla bekliyorum. LÜTFEN TEMA EFEKTİNİ DEĞİŞTİR.

Bosnalı86

Üye
başka sorun yoktu dostum,tema efekti güzeldi,kasma yoktu,o kadar kurcaladım sadece arama sorununu buldum:naughty:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu Tema efekti berbat. orjinali bile daha iyi.. Fw nin geneli çok güzel. Telefonum arama yapmıyor güncelemeni sabırsızlıkla bekliyorum. LÜTFEN TEMA EFEKTİNİ DEĞİŞTİR.

başka sorun yoktu dostum,tema efekti güzeldi,kasma yoktu,o kadar kurcaladım sadece arama sorununu buldum:naughty:
arkadaşlar karar veremedim.tema efektigüzel geldi bana.sadece bağlantıdan hedefleri seçerken biraz kasıyo...onun harcinde gayet hızlı.ram kullanımınıda ok etkilemiyor.ama orijinaline döndürebilirim...

ea1903ea

Üye
Müzik tarayıcı mümkünse E:\\Music\\ kısmını taramasın Podcastleri görmüyor. E:\\ iyidir.. E:\\Music\\ E:\\Podcasts\\ yapınca da çakışma oluyor,Müzikleri sürekli yenilemek gerekiyor

Bosnalı86

Üye
Speed theme efect die bi efekt wardı bi zamanlar kullanmıştım,elinde warsa mükemmel olur,kasma yapmıyordu:oke:

ozkan1979

ozkan1979

Üye
arkadaşlar acemilik ilk defa flas atıcam sim kartı flas larken cıkarıyormuyuz yoksa farketmezmi onu merak ettim hiç bir yerde yazmıyorda

kotukoylu arkadaşım bu emegine sonsuz teşekkürler

kesbi

kesbi

Üye
Galeride resimleri sadece images'ten tarasa. Kurduğum kurmadığım her şeyin resmi çıkıyor. Sinir oluyorum.

Bence sadece music iyidir. Podcast kullanan fazla yok nasıl olsa. Öbür türlü telefon melodilerinden tutun, kartta bulunan olur olmadık tüm ses dosyaları ekleniyor ve hiç hoş olmuyor. Sanırım çoğunluk benim gibi düşünüyordur.

arfter

arfter

Üye
V1.1'de türkçe sözlük ekli değildi, yenisinde eklersen sevinirim.
Tema da değişiklik istiyor bence.
Kolay gelsin, tekrardan teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

Galeride resimleri sadece images'ten tarasa. Kurduğum kurmadığım her şeyin resmi çıkıyor. Sinir oluyorum.

katılıyorum. ;)

erkanoz07

erkanoz07

Üye
kotukoylu Kullandığın tema efekti iyi değil, hem görsel değil hemde hızlı değil. FW yi sabah yükledim, gün boyu ofiste çalışıyordum, neden arayıp soran olmuyor diye merak ettim, ben bari birilerini arayayım dedim :) hoop arama yapmadı. Farklı FW atmak istemiyorum, seninki sorunsuz çalışıyor. Emeğine sağlık. Upload etmen zaman alırmı? aramam gereken yerler var . İyi çalışmalar.

Üst Alt