18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
uploada başladım maalesef 1 saat sürer

--------------- Ekleme ---------------

V1.1'de türkçe sözlük ekli değildi, yenisinde eklersen sevinirim.
Tema da değişiklik istiyor bence.
Kolay gelsin, tekrardan teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

katılıyorum. ;)
her kurduğunuz program için ayrı bir satır eklemem gerkli ki popüler program klasörleri zaten ekli...
galeride dosya taranmayacak yerleri tek tek girmek gerekiyor maalesef.
tema efektisadece bir nokta hariç beğenmedim.onuda yazdım zaten.araçlar-ayarlar-bağlantı-hedefler kısmında ufak bi kasma var.oda zaten çok önemli değil bence
dipnot:türkçe sözlük veritabanı eklendi.

kesbi

kesbi

Üye
Peki bunu kendimiz nasıl yaparız? Bende 1 tane bile çektiğim resim yok şuan. Ama galeride 956 tane resim çıkıyor. Albüm coverlarından tutun, kurlmuş program resimlerine, kurulmamış programların ekran görüntülerine varana kadar işime yaramayan ne kadar resim varsa çıkıyor. Haliyle galeri çok yavaşlıyor.

Yani sadece E:\Images'i tara denilemiyor mu?

Bir de açılıştaki nokiaya mesaj gönderme iptal değil mi yine?

Bosnalı86

Üye
walla gariptir ki herkes bu sorundan yakınırken bu güne kadar hiç böyle bişey başıma gelmedi,sadece kendi çektiğim fotolar war:hmmm

ayhanseda

Üye
flaslarken cmd 17 block demesini nasıl engeleyebiliriz. Bazende cmd 27 hatası veriyor?

Bosnalı86

Üye
o hatayı arkadaşın telini flashlarken ben de aldım,factory setting işaretini kaldırım denedim o şekilde hata wermeden yüklendi

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
:kop::ehe

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
upload yüzde 50

stone2627

stone2627

Üye
tema effecti isteyenler bende var

ayhanseda

Üye
ne yazık ki bende halen yapıyor.

baya1994

baya1994

Üye
yaww bu tuş ışıkların biri yazıyor biri yanmıyor bazen 3 yanıyor nasıl fw bu yaa

henes_42

henes_42

Üye
internet nihayet geldi (8 mb'te kadar abone iken şu an 3.08 kb hız, mahvettiler), bu telekom 3 günlük tatilde baya hayır duası aldı benden.

sayın kotukoylu kardeşim, arama yapmıyordu, ancak arandığı zaman çağrı da almıyordu, yani çalmıyordu telefon, bu sorunda aşıldımı? onun haricinde ram olayı ve hız çok hoştu (ne güzel telefon var ama arama yapmıyor ve çağrı almıyordu:d:)

stone2627

stone2627

Üye
yaww bu tuş ışıkların biri yazıyor biri yanmıyor bazen 3 yanıyor nasıl fw bu yaa

pin kodunu girerken yeşil yanmıyor. şarj dolarken beyaz yanmıyo şarj dolumu bittiğinde ise sadece kırmızı yanıyo.
tuş kilitli iken sadece orta tuş çalışıyo ve yanıyo
arkadaşım bu c6 nın orjinalindede var. alış yani bozuk değil :D

baya1994

baya1994

Üye
ilk konuda 30.08.2010 tarihli güncelleme yazıyor ama güncelleme yok link eklermisin

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kesbi

kesbi

Üye
Konuyu takip ederseniz şuan tekrar upload ediliyor. Sorun çıkmıştı.

Ben bu galery mod için bişeyler buldum ama işe yarar mı?

Edit the file to change what folders are monitored by "Images and Videos" of Gallery
Note: Edit attached file as follows...
0x1 string - for C drive HERE YOU HAVE TO PUT THE FOLDERS THAT YOU WANT HIDE FOR THE NOKIA GALLERY on C
0x2 string - for E drive HERE YOU HAVE TO PUT THE FOLDERS THAT YOU WANT HIDE FOR THE NOKIA GALLERY on E

Buraya en azından sistem klasörlerini (kurulan programların kullandığı resimler için), documents'i, others'ı (kurulmamış programları buraya koyarız artık), music'i (cover resimleri çıkmasın diye), cities'i, Garmin'i vs. eklesek.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
saat 19:00 güncelleme yok bekliyoruz... :D

stone2627

stone2627

Üye
Tema efekti isteyen arklar güzel ve kasmayan bi efekt

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
özür... :D

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeş daha önce de sormuştum ama kimseden cevap alamadım. telefonu çok flashlamak zarar verirmi, acaba benmi yanlış yapıyorum diye baya bi flash geçtim, ama sorun genelde olan bi arama sorunu imiş, flash işlemini çok yapmak zarar verirmi

Üst Alt