Dosyayıindirdim eline sağlık hemen test ediyorum
--------------- Ekleme ---------------
BEYLER FW ŞUANDA SORUNLU KİMSE İNDİRMESİN YUKARIDA sessiz123 ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ DIŞARDAN 1 ARAMA GELDİĞİ ZAMAN EKRANDA HİÇ BİR HAREKET YOK.
Rehbere girince numaranın veya ismin üzerine gelince arama tuşuna basınca arama yapmıyor öyle kalıyor hiç bir işlem yapmamış gibi.
Kardeşim Teşekkürler Hemen indiriyorum....
hadi ya sorunlumu

Ben sorunsuz olarak söylendiği gibi her zaman yüklemeleri yapıyorum aynı şekildede yaptım. Sessiz23 arkadaşda benle aynı sorunları yaşamış bence indirmeden kotukoylu arkadaşımız gelsin bide son kez o baksın ondan sonra yüklemenizi tavsiye ederim. Eski fw geri döndüm düzeltmesini bekliyorum![]()

Güncelleme ile ilgili Üst mesajlarda geçen sorunların hiçbirini yaşamıyorum bilginize!![]()
tmm beklemekteyiz
yani sessiz ve webersin arkadaşların sorunları yokmu ?
Ben öyle bir şey demedim, ben sadece kendi telefonumda bahsi geçen sorunları yaşamıyorum dedim.

kotukoylu kardeşim o saate kadar uyumayarak bu kadar insanın beklentisine cevap veriyorsun. bu kadar fedakarlık gerçekten takdire şayan, aman ya naparsanız yapın, canım isteyince yaparım deyip bırakmakta vardı. Allah razı olsun, ARKADAŞLAR BU KADAR FEDAKARLIĞA KARŞILIK, LÜTFEN GÖRÜŞ VE ELEŞTİRİLERİMİZDE BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURALIM, Kendi hatalarımızı buraya kotukoylu arkadaşımızın hatası gibi yazmayalım ve kendi hatamızı anlayınca burda özür dilemesini bilelim. modifikasyon için fw.ye nokia ovi maps'i entegre edeyim dedim, ne kadar zamanımı aldı, bu kadar programı entegre etmek, test etmek, ayarlar vs. arkadaşımıza teşekkürlerimizi bildirelim
ellerine sağlık ama ben yükleyemedim sürekli jaf 'da bu hatayı veriyor Searching for phone...Not found!!!
arkadaşlar bi süre eski yazılıma dönün.arama gerçekleşmiyor.hepinizden özür dilerim.....