Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SPB Software SPB Mobile Shell v.3.05.85 Beta S60v5 Modded by DJScope SymbianOS 9.4 Unsigned
Sponsorlu Bağlantılar
tommy11
Üye
ya arkadaşlar benım 5800 var hacksiz uygulamayı kurarken guvenilmeyen sağlayıcı hatasını alıyorum , sunu hacklemeden nasıl kurarım yardımcı olursanız sevinirim ...
the_doctorr
Üye
gerçekten güzel duruyor
selim60
Üye
selam arkadaslar 5800 v50 kullanıyorum sign yapıyorum yüklemeye çalıştıgımda güvenilmeyen yazılım diyor nedeni nedir acaba nasıl düzeltebilirim teşekkürler.
akececi
Üye
yeni üye oldugumuz için sertifika alamıyoruz heralde sayfada yazılanlardan anladığım kadar. başka nerden alabiliriz sertifikayı bilgi verebilecek olan var mı ?
aycan3072
Üye
sertifika hatası veriyo acaba nasıl yukleyebilirim yardmcı olursanız cok sevnrm.....
yeni üye oldugumuz için sertifika alamıyoruz heralde sayfada yazılanlardan anladığım kadar. başka nerden alabiliriz sertifikayı bilgi verebilecek olan var mı ?
İlk üye olduğumda bende öyle sanıyordum.Ama onunla bir alakası yok.Forumu araştırın resimli olarak nasıl sertifika alınacağı var.
yavuz364
Üye
Ya ben bunu HTC nin marketplace bölümünden yükledim ancak Trial versiyonu ve 1 haftam flan kaldı...
30 dolar biraz yüksek geldi 10-15 dolar olsa alıcaktım..
İlacı flan var mı acaba ??
veya ****** tarzı bişi ??
Ya ben bunu HTC nin marketplace bölümünden yükledim ancak Trial versiyonu ve 1 haftam flan kaldı...
30 dolar biraz yüksek geldi 10-15 dolar olsa alıcaktım..
İlacı flan var mı acaba ??
veya tarzı bişi ??
Tabiki var.Tescil kodunu girdikten sonra sınırsız olarak kullanılıyor.Ben aylardır kullanıyorum.
outofdark
Üye
tescil kodu kaç
selçük
Üye
ya arkadaşlar tele bi türlü yükleyemedim bu programı hafıza dolu silin yada tekrar deneyin diyor ama hafızamda da hiç bişey yok nasıl yapabilirim bi yardımcı olursanız sevinirim