PSP alıcam yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
PSP alıcam yardım !!!
:naughty:arkadaşlar sony psp alıcam
özellikleri nedir?
kaç para?
rahat oyun yüklenir mi?
Tavsiyeleriniz ?????

nezihbugan

nezihbugan

Üye
psp 3004 kırılmış + aparat ları = 410.00 tl

onur_513

Üye
nds al daha iyi

Lacrymosa

Üye

Çocuk oyuncağı.

--

PSP alacaksanız futbol oyunu oynamayı düşünmeyin. Ne PES ne FIFA, PSP için adam gibi oyun çıkartmadılar. PES 2010 zaten rezelet. 2009'un aynısı, kadrolar güncellenmiş ve 2010 yazılmış.

PSP'de orjinal oyun yükleme zorunluluğu var. Bunu kırıyorlar ve oyunlar hafıza kartına özgürce yüklenebiliyor. Üstte arkadaş kırılmış PSP reklamını hemen yapmış zaten. :)

PSP ile Wireless bağlantısıyla internete de girebilirsiniz. Video, müzik, fotoğraf gibi öğeleri çalıştırabildiğini zaten biliyorsunuzdur. Bir PSP'nin yanına başka bir PSP daha gelince o zaman tadından yenmez. Eğlenceli dakikalar arkadaşlarınızla sizi bekliyor.

Bunların haricinde PSP ile:
-Radyo dinleyebilirsiniz
-E-Posta gönderebilirsiniz
-PS3'e bağlanabilirsiniz
-Skype ile telefon görüşmesi yapabilirsiniz
-MSN'e girebilirsiniz
...

stormwinder35

Üye
arkadaşlar elimde psp 3000 piano black modeli var..amerikadan kendim getirdim..kutusunda hiç açılmamış olduğu gibi teslim edeceğim .. fiyatı 360 tl olarak düşündüm..istanbul içi ayağınıza kadar getirebilirim.. özel mesaj atabilirsiniz yada 0505 736 31 71 den arayarak ulaşabilirsiniz..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
valla 2. el düşünmüyorum
ama :hmmm

stormwinder35

Üye
2. el deilki zaten ..kutusunda tamamen sıfır orjinal..güvenlik bantları olduğu gibi duruyor..ilk açan siz olacaksınız..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Bİlmiyorum ama :hmmm

zibidi39

zibidi39

Üye
bence 2, el al hem kırlmıs olur yenı versıyonlrkırılmıyo ve bı oyuna dunya kadar para vermek zorunda kalıyosun

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
düşünürmüyüm bilmem ama yine de bi bakıcam saol

Soraux

Soraux

Üye
Psp güzel alettir ama oyun yüklemesi dert bendede var yükleme zor aynı zamanda her oyunu çalıştırmıyor :bilmm:bilmm

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Ben de karar veremedim :bilmm

reallegend

Üye
arkadaşlar bilip bilmeden konuşanllara itibar göstermeyin psp lere versiyon yüklenerek hafıza kartından oyun oynanabiliyor ve film izlenebiliyor

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilip bilmeden konuşanllara itibar göstermeyin psp lere versiyon yüklenerek hafıza kartından oyun oynanabiliyor ve film izlenebiliyor

Bak bunu öğrendiğim iyi oldu ben sadece orjinal oyun oynanıyo diye biliyodum ama :hmmm

walegx

Üye
kırılmış şekilde satan yerler ve siteler var fiyatı 350-450 arası değişiyor not an itibariyle 420tl

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar psp sevgim tuttu :D ne yapmalıyım 250-300 arası verebilirim versiyon ne olmalı 3000 2001 fln gördüm ama anlamıyorm bi yardım lütfen

ozanbjk07

Üye
arkadaşım 3000 serisinden birşey al. 3001 3002 3003 3004.... bunların hepsi aynıdır. illaki hangisi diyorsan 3004 avrupa versiyonudur onu al derim ama diğerleride aynıdır. yukardakilerin dediğine bakma 3000 serisi kırılmıştır ve her türlü korsan oyun oynayabilir film izleyebilirsin. şu dönemde kesinlikle sıfır psp alma. teknosa, bimeks, gold vb. büyük teknoloji marketinde satılan psp 3004ler kırılamıyor. ikinci el alacaksanda versiyonu 5.03den yüksek olmamalı. eğer 5.03den yüksek versiyonlu psp alırsan kırılmaz. şu an en değerli psp 3000 serisinden 5.03 versiyonlu pspdir. 5.03 versiyonlu bulman çok zor fakat bulursan kaçırma. şu anda 250-300 arasında 5.03 versiyonlu psp bulmak imkansız gibi birşey. bazı küçük elektronikçiler 5.03 versiyonlu korsan çalıştıran SIFIR pspleri satıyorlar. fAkat şuan fiyatları 550-600 arasında. garantide vermiolar zaten. zannediyorum ki zaten kaçak getiriolar.eğer kırılmış bir psp alacaksan hafıza kartıda alman daha iyi olur. kesinlikle çakma hafıza kartı alma çok takılma yapıyor oynadığından bir şey anlamazsın. Eğer çok farklı farklı oyunlar oynacaksan 8gb almanı tavsiye ederim. Dediğim gibi kesinlikle orjinal sony al hafıza kartını ve sonynin mark2 modellerinden olursa çok daha verimli oynarsın. bu kartların fiyatıda 75 civarıdır. bazı yerlerde 16 gb hafıza kartı yazıyor sakın aldanma benim bildiğim sonynin 16gb kartı yok. eğer ki alırsan kesinlikle crystal case al yoksa çok çizilir oda 20 lira civarı. bir de bilgisayardan pspne oyun film vs. atman için gerekicek data kablosu var onuda sanıyorum 10 liraya falan bulursun. eğer işin içinden çıkamazsan bana pm at. umarım fikir edindirmişimdir.

almayı düşünüyorsan benim çevrem geniştir bu konuda [email protected] . ekle görüşelim. uygun bi 3000 ayarlarım. sıfır kutulu kırılabilir versiyon. hem bi sorun olduğunda bi telefon uzağında olurum

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 3000 serisinden birşey al. 3001 3002 3003 3004.... bunların hepsi aynıdır. illaki hangisi diyorsan 3004 avrupa versiyonudur onu al derim ama diğerleride aynıdır. yukardakilerin dediğine bakma 3000 serisi kırılmıştır ve her türlü korsan oyun oynayabilir film izleyebilirsin. şu dönemde kesinlikle sıfır psp alma. teknosa, bimeks, gold vb. büyük teknoloji marketinde satılan psp 3004ler kırılamıyor. ikinci el alacaksanda versiyonu 5.03den yüksek olmamalı. eğer 5.03den yüksek versiyonlu psp alırsan kırılmaz. şu an en değerli psp 3000 serisinden 5.03 versiyonlu pspdir. 5.03 versiyonlu bulman çok zor fakat bulursan kaçırma. şu anda 250-300 arasında 5.03 versiyonlu psp bulmak imkansız gibi birşey. bazı küçük elektronikçiler 5.03 versiyonlu korsan çalıştıran SIFIR pspleri satıyorlar. fAkat şuan fiyatları 550-600 arasında. garantide vermiolar zaten. zannediyorum ki zaten kaçak getiriolar.eğer kırılmış bir psp alacaksan hafıza kartıda alman daha iyi olur. kesinlikle çakma hafıza kartı alma çok takılma yapıyor oynadığından bir şey anlamazsın. Eğer çok farklı farklı oyunlar oynacaksan 8gb almanı tavsiye ederim. Dediğim gibi kesinlikle orjinal sony al hafıza kartını ve sonynin mark2 modellerinden olursa çok daha verimli oynarsın. bu kartların fiyatıda 75 civarıdır. bazı yerlerde 16 gb hafıza kartı yazıyor sakın aldanma benim bildiğim sonynin 16gb kartı yok. eğer ki alırsan kesinlikle crystal case al yoksa çok çizilir oda 20 lira civarı. bir de bilgisayardan pspne oyun film vs. atman için gerekicek data kablosu var onuda sanıyorum 10 liraya falan bulursun. eğer işin içinden çıkamazsan bana pm at. umarım fikir edindirmişimdir.

almayı düşünüyorsan benim çevrem geniştir bu konuda [email protected] . ekle görüşelim. uygun bi 3000 ayarlarım. sıfır kutulu kırılabilir versiyon. hem bi sorun olduğunda bi telefon uzağında olurum

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim kardeşim bakalım ben biraz araştırıyim olmadı sen bana bi 3004 ayarlarsın :naughty: sıfır kutulu en son kaç lira olur senin bulacağın ?

ceza1211

Üye

PSP 3000 Paket içeriği:

* PSP

* Şarj aleti

* Li-ion batarya

+Ek olarak

* USB kablo (bu kablo sayesinde PSP`ye veri aktarımında bulunursunuz, oyunları, filmler,
müzikleri bu kablo aracılığı ile yüklersiniz)

PSP Slim 3000 fiyat 320 ytl.
Artık 3000 serisi de kopya oyun çalıştırabiliyor.

Yükleyeceğimiz 5.00 M33 versiyon ile hiç bir UMD diske ihtiyaç duymadan ,bütün kopya iso oyunları atıp oynayabileceksiniz. İnternete bağlanabileceksiniz. PS1 oyunlarını oynayabileceksiniz. Kopya oyun oynatma özelliğinin yanında orjinal yapılabilen bütün fonksiyonlarından faydalanabileceksiniz.​

Takipçi Satın Al

Üst Alt