arkadaşım 3000 serisinden birşey al. 3001 3002 3003 3004.... bunların hepsi aynıdır. illaki hangisi diyorsan 3004 avrupa versiyonudur onu al derim ama diğerleride aynıdır. yukardakilerin dediğine bakma 3000 serisi kırılmıştır ve her türlü korsan oyun oynayabilir film izleyebilirsin. şu dönemde kesinlikle sıfır psp alma. teknosa, bimeks, gold vb. büyük teknoloji marketinde satılan psp 3004ler kırılamıyor. ikinci el alacaksanda versiyonu 5.03den yüksek olmamalı. eğer 5.03den yüksek versiyonlu psp alırsan kırılmaz. şu an en değerli psp 3000 serisinden 5.03 versiyonlu pspdir. 5.03 versiyonlu bulman çok zor fakat bulursan kaçırma. şu anda 250-300 arasında 5.03 versiyonlu psp bulmak imkansız gibi birşey. bazı küçük elektronikçiler 5.03 versiyonlu korsan çalıştıran SIFIR pspleri satıyorlar. fAkat şuan fiyatları 550-600 arasında. garantide vermiolar zaten. zannediyorum ki zaten kaçak getiriolar.eğer kırılmış bir psp alacaksan hafıza kartıda alman daha iyi olur. kesinlikle çakma hafıza kartı alma çok takılma yapıyor oynadığından bir şey anlamazsın. Eğer çok farklı farklı oyunlar oynacaksan 8gb almanı tavsiye ederim. Dediğim gibi kesinlikle orjinal sony al hafıza kartını ve sonynin mark2 modellerinden olursa çok daha verimli oynarsın. bu kartların fiyatıda 75 civarıdır. bazı yerlerde 16 gb hafıza kartı yazıyor sakın aldanma benim bildiğim sonynin 16gb kartı yok. eğer ki alırsan kesinlikle crystal case al yoksa çok çizilir oda 20 lira civarı. bir de bilgisayardan pspne oyun film vs. atman için gerekicek data kablosu var onuda sanıyorum 10 liraya falan bulursun. eğer işin içinden çıkamazsan bana pm at. umarım fikir edindirmişimdir.
almayı düşünüyorsan benim çevrem geniştir bu konuda
[email protected] . ekle görüşelim. uygun bi 3000 ayarlarım. sıfır kutulu kırılabilir versiyon. hem bi sorun olduğunda bi telefon uzağında olurum