Nokia 5800XM & Nokia 5530XM İçin 4x5 Menü (Sadece C6 FW'li Teller İçin)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun sadece bende hrlde yuklemekten vazgectım napalım artık dosyayı atamıyoz bılgısyaara takıp attım res attım ama yıne olmuyor neyse sağlık olsun :(

Product Kodunuz 0579269 mu acaba? Sadece bu product code'da hackde sorun yaşanabiliyormuş. Sistem hacked deilde pre-hacked oluyormuş

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
şuan kotukoylu arkadasımının fw yı yukledım dırek yuklu gelıyor cok gzl fw öneririm

milestone

milestone

Üye
teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
Sağolasın :good:

AlpReis

AlpReis

Üye
Teşekkürler

Ferzan

Ferzan

Üye
bunu n97 de yapsak olurmu acaba ? cevap verirmisiniz bilgisi olanlar ?

Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkürler emeğine sğlık

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
peki bunun tersini yapmanın bi yolu varmı? yani 4x5 menüyü eski orjinal haline getirmenin

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
peki bunun tersini yapmanın bi yolu varmı? yani 4x5 menüyü eski orjinal haline getirmenin

Eğer modifiye fw ile birlikte gelmediyse grid klasörünü geri silip orjinale dönebilirsiniz. Ama fw içinden konduysa dönemezsiniz

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye

Eğer modifiye fw ile birlikte gelmediyse grid klasörünü geri silip orjinale dönebilirsiniz. Ama fw içinden konduysa dönemezsiniz

hadi yaa..tüh..neyse tekrar bi fw atıp eskiye döncez o zaman..parmaklarım biraz iri olduğu için aynı anda bi kaç menüye basmak zorunda kalmak istemiyorum =))

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

Utku

Utku

Üye
teşekkürler

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkürler :)

asi_king

Üye
selam arkadaşlar yaa benim tel 5530 ben gerekli güncellemeleri yaptım yanlız bikaç bilgi eksikliği ve paylaşım yetersizliği nedeniyle istediklerimi yapamıyorum!!! :( yaa su c6 fv dedikleri pek işe yarar bişey olmsa garek de bunu ben kendi telime yapabilirmiyim olurmu nasıl yaparım hiçbir fikrim yok!!! yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. herkese teşekkürler

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar yaa benim tel 5530 ben gerekli güncellemeleri yaptım yanlız bikaç bilgi eksikliği ve paylaşım yetersizliği nedeniyle istediklerimi yapamıyorum!!! :( yaa su c6 fv dedikleri pek işe yarar bişey olmsa garek de bunu ben kendi telime yapabilirmiyim olurmu nasıl yaparım hiçbir fikrim yok!!! yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. herkese teşekkürler

Sistem modifikasyon bölümüne bakmanı öneririm. Benimkilerle birlikte bir çok fw mevcut. Adım Adım nasıl yapılacağı benim konularda mevcut.

wadegame

wadegame

Üye
kardeş süpersiniz ben 2 gündür uğraşıyorum sonunda yaptım bu resource dosyası yoktu c de bende kendim oluşturdum ve sonunda oldu helal size

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdiki cfwler 4x5 menü ile gelmiyor mu artıq

Üst Alt