18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

mutluadam

Üye
3x4 orjinal menü de simgeler daha büyük olur rahat olur tıklamassı diye 3x4 istemiştim ben ama 4x5 de tüm sayfaya simgelerin sığması avantajından dolayı iyi. yani her iki durumda farketmez.
* efekt eklemiyorum derken bu c6 fw sindeki efekt mi kalacak sadece yoksa hiç mi efekt olmayacak?
*şarj olurken ışıkların yanması çok dert değilde normal açık durumda yine tuş ışıklarında sorun varmı? varsa bunu ve tuş kilit süresi sorunu devam ediyor diyorsun bunu sen halledebilecekmisin?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
değerli arkadaşlar türkçe t9 ve ev ekranı ile ilgili sorunlarım var.onları halletmedenuploada başlayamam :(

--------------- Ekleme ---------------

3x4 orjinal menü de simgeler daha büyük olur rahat olur tıklamassı diye 3x4 istemiştim ben ama 4x5 de tüm sayfaya simgelerin sığması avantajından dolayı iyi. yani her iki durumda farketmez.
* efekt eklemiyorum derken bu c6 fw sindeki efekt mi kalacak sadece yoksa hiç mi efekt olmayacak?
*şarj olurken ışıkların yanması çok dert değilde normal açık durumda yine tuş ışıklarında sorun varmı? varsa bunu ve tuş kilit süresi sorunu devam ediyor diyorsun bunu sen halledebilecekmisin?
*efekt eklerim sorun değil ama bu sefer menüden ayarlar seçildiğinde yaklaşık3-5 saniye
bir bekleme oluyor.onun için eklemek istemiyroum.orijinalinde elbette efekt var.
*tuş ışıkları bence daha güzel.sadece krmızı ve yeşil yanıyooda şarjdayken.en azından şarjda olduğu belliolur.
*tuş kilit süresi hakkında anladığım kadarıyla c6 nın siteminde böyle bir opsiyon yok sadece kapalı ve açık seçenekleri var.

ozkan1979

ozkan1979

Üye
kötü koylü arkadaşım saat 05:00 olmuş sen hala ugraşıyorsun ne emek var bu işte valla emege saygı arkadaşlar

süpersin çok teşekkür ediyoruz

ilkgul

ilkgul

Üye
kötü koylü arkadaşım saat 05:00 olmuş sen hala ugraşıyorsun ne emak var bu işte valla emege saygı arkadaşlar

süpersin çok teşekkür ediyoruz

valla arkadaşa katılıyorum emeğe saygı ( tabi bu arada farkındasındır bizde seni bekliyoruz:kop:)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşa katılıyorum emeğe saygı ( tabi bu arada farkındasındır bizde seni bekliyoruz:kop:)
değerli arkadaşlar yeni farkettim.ev ekranında döndürme kapalı.yeni yazılımın getirisimi yoksa benmi hata yaptım onun cevabına kavuşmadan asla yükleyemem.sorunlu olarak yükleyip hem sizin hem kendi kafamı ağrıtmak istemem :D

ayhanseda

Üye
ev ekranın yatay mod u sitede var galiba...

Bu arada bizde senden gelecek haberi bekliyoruz...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
işlem tamam.birazdan uploada başlayacağım.1 saat sürer.maalesef upload hızım çok düşük 20kb/s :S
İşlem 1 saat sürer.
Tema efekti eklendi.Gerçekten ayarlara girerken kasmıyor.
Programlar neredeyse aynı
İnanmak güç gelebilir ama c6 yazılımında ilkkez 63 mb rami gördüm :D
Elbette ekrana yüklediğiniz widgetlar rami azaltacaktır.buna dikkat edin.
Yükleme ilk sayfadakiyle aynı biçimde olacak.
ilk açılışta saat/bölge ayarlarını yaptıktan sonra bir süre (2-3 dakika telefona müdahale etmeyin.)
Mutlaka ama mutlaka telefonu yeniden başlattıktan sona kullanmaya başlayın....

ozkan1979

ozkan1979

Üye
ooo ilk teşekkür ben ediyim şimdiden hayırlı olsun

emege saygı
bak saat kaç oldu hala takipteyim

sende bu saatlere kadar ugraşıyorsun brawooo

ayhanseda

Üye
Teşekkürlerin devamı da benden. bende can sıkıntısından telefonun daosyalarını kurcalayıp bozdum. Artık istemesemde flashlamam gerekiyor. Merakla bekliyorum... Başka ev ekranları da olacak değil mi? Örnegin navigation bar, orange gibi?

ilkgul

ilkgul

Üye
ikinci teşekkürde benden (uyuya kalmışım kusura bakma :( )

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ilk mesaja eklendi

ayhanseda

Üye
şimdi indirdim ve flashlıyorum. birazdan yorum yaparım...

mutluadam

Üye
*tuş kilit süresi şimdi ilk seferdedemi çalışmıyor, ayarlı değilmi yani 40 sn falan sadece aç kapamı var? böyle olması iyi olmadı tabi. yani değiştirilince aç kapa kalıyordu daha öncekinde. yine 35 sn olarak ayarlasak ve hiç ellemesek böyle bir ayar yapılabilir sanırım değilmi?
*normal açıkken tuş ışıkları yine değişik ,tutarsız yanıyormu? mesela beyaz yanmıyordu yeşil kırmızı yanıyordu bazanda ekran ışığı kapandığında beyaz tuş tutarsız biçimde yanıp sönüyordu.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
şu 4x5 menü olayını eski haline nsıl çevirebiliriz arkadaşlar?

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeşim o saate kadar uyumayarak bu kadar insanın beklentisine cevap veriyorsun. bu kadar fedakarlık gerçekten takdire şayan, aman ya naparsanız yapın, canım isteyince yaparım deyip bırakmakta vardı. Allah razı olsun, ARKADAŞLAR BU KADAR FEDAKARLIĞA KARŞILIK, LÜTFEN GÖRÜŞ VE ELEŞTİRİLERİMİZDE BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURALIM, Kendi hatalarımızı buraya kotukoylu arkadaşımızın hatası gibi yazmayalım ve kendi hatamızı anlayınca burda özür dilemesini bilelim. modifikasyon için fw.ye nokia ovi maps'i entegre edeyim dedim, ne kadar zamanımı aldı, bu kadar programı entegre etmek, test etmek, ayarlar vs. arkadaşımıza teşekkürlerimizi bildirelim

--------------- Ekleme ---------------

şu 4x5 menü olayını eski haline nsıl çevirebiliriz arkadaşlar?

kardeş 27.sayfada kotukoylu kardeşin 264 nolu açıklamasında nasıl eski haline döndürüleceği var.

byesho

byesho

Üye
Ellerinize sağlık çok uğraşmıssınız. Acizane birkaç şey söylemek istiyorum .Ben hemen hemen her çıkan fv yi denemişimdir il defa böyle hatalarla karşılaştım. Ayrıca birşey daha sormak istiyorum çok yazılım atmak flasha zarar verirmi. Birkaç hataya rastladım belki fv den kaynaklanmıyor ama yine sormak istedim mesela zil sesini değiştiremedim aynı şekilde bağlantılardan hedeflere tıkladığım zaman açılmıyordu. Aslında çok beğenmiştim ama bu nedenlerden dolayı vazgeçmek zorunda kaldım. Birde boşta kalan ram çok azdı 35 mb civarı. t

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar tuş kilit süresi ile ilgili olarak 3. sayfada kotukoylu arkadaşın 28 nolu açıklaması var, bu işlemi bi okuyun, ekran ışığının yanma süresinin tuş kilidi olduğundan ikinci bir çözüm olarak denenebilir.

---------------------------------------------------

EVET ARKADAŞIMIZ GÜZEL BİR SORU SORMUŞ, BİLGİSİ OLAN CEVAP VEREBİLİRMİ, TELEFONU ÇOK FLASHLAMAK TELEFONA ZARAR VERİRMİ, ZİRA 1 GÜNDE 6-7 KEZ FLASHLADIĞIM OLMUŞTUR.. BU KODUNA BİR AÇIKLAMA YAPABİLECEK OLAN VARMI

elkusta

elkusta

Üye
ellerine sağlık ama ben yükleyemedim sürekli jaf 'da bu hatayı veriyor Searching for phone...Not found!!!

byesho

byesho

Üye
kesinlikle win xp kurmalısın. win 7 de mutlaka hata veriyor. ben çok uğraştım ordan biliiyorum.

Bosnalı86

Üye
Az önce flashladım tekrar yeni güncel fw'yi,fakat acilen arama yapmam gerekti we hiçbir şekilde arama yapamıyorum,ne rehberden ne de yeni numara çewirerek bi türlü arama yapamadım,aynı sorunla karşılaşan war mı acaba ?:hmmm

Üst Alt