Yıldırımlı tema efekti...düzenledim... Menülerde kapatma olayı kalktı...

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
c6 fw yüklü sende belki ondandır... Rom patcher ve patch leri yükleyip dene derim.... Olması lazım... Olmazsada kafana takma.... Çok havalı duruyor ama teli boşa kasıyor...3 gün sonra sıkılırsın zaten

uchuk.

Üye
arkadaşlar samsung corby temasını nerden bulcaz .d

Rich4arD

Rich4arD

Üye
c6 fw yüklü sende belki ondandır... Rom patcher ve patch leri yükleyip dene derim.... Olması lazım... Olmazsada kafana takma.... Çok havalı duruyor ama teli boşa kasıyor...3 gün sonra sıkılırsın zaten

Tmm kardeşim haLLettim zaten . Rompatcher de gerekLi oLan uyguLamaLarı açmayı unutmuşum :naughty:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
sevindim kardeş. Çalıştımı peki??? Kasma falan varmı??

WaLLa ne yaLan söyLiyim c6 fw kuLLanıyorum kasıyor hatta menüye basıyorum geçiş yapıyor ama menü de karanLık oLuyor ortaya basıyorum direk uyguLamaLara giriyor o derece yani |-)

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
kaldır gitsin...

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
iyi yapmıisın... V 40 da güzel çalışıyordu... V50 den sonra bozdu

Rich4arD

Rich4arD

Üye
iyi yapmıisın... V 40 da güzel çalışıyordu... V50 den sonra bozdu

Hmm anladım tmm :oke:

Başka effect varmı forumda ? yada önerebileceğin bildiğin site önerebileceğin effect ? :allalla:

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım tmm :oke:

Başka effect varmı forumda ? yada önerebileceğin bildiğin site önerebileceğin effect ? :allalla:

forumda kastor efektleri felan var. Ama ben kullanmıyorum. C6 fw için dönme efektli felan bi mod yapmışlar. Bir ara onu deneyecem ama...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
forumda kastor efektleri felan var. Ama ben kullanmıyorum. C6 fw için dönme efektli felan bi mod yapmışlar. Bir ara onu deneyecem ama...
Sanırım senin dediğin c6 fw için dönme efect i olanı biliyorum . Arkadaş verdi linkini c6 konusunu açan :oke: Sanırım onu diyosun :allalla:

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım senin dediğin c6 fw için dönme efect i olanı biliyorum . Arkadaş verdi linkini c6 konusunu açan :oke: Sanırım onu diyosun :allalla:

evet onu diyorum. Hafta tatilinde yükleyecem... Güzel olduğunu düşünüyorum

Rich4arD

Rich4arD

Üye
evet onu diyorum. Hafta tatilinde yükleyecem... Güzel olduğunu düşünüyorum

Valla kardeşim ben kullanıyorum gayette hoşuma gitti :oke: Seninde hoşuna gideceğini düşünüyorum :oke: Gerçekten güzel effect :maxicep:

kerim5534

kerim5534

Üye
tesekkurler

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

Utku

Utku

Üye
teşekkürler