donamımla ilgi sorum olucak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polo_0650

Üye
    Konu Sahibi
donamımla ilgi sorum olucak
arkadaşlar mevcut sistemime sapphire radenon hd 3650 ekran kartı ve 350 watt lık power supply aldım
bu gün onları taktım power suply ı ekran kartına bağlı değiştirdim eskisi 250 wattı
pc yi açtığımda eskiden ekran kartı bilgileri gelirdi şimdi gelmiyor driwer ve diğer yüklemelerini düzgün yaptım sorun ne olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
satgılar

x1bc

x1bc

Üye
bios ayarları ile oynadın mı eğer oynadıysan quıck boot yani hızlı başlatmayı etkinleştirmişsin.oynamadıysan kontrol et.tabii bilinçli bir şekilde yoksa biosun heryerini oynama.konu dışı birşey daha birde ekran kartını güncelle o ekran kartı eski sürüm güncel haberin olsun

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
BIOS Power on-self Test rutin donanım bilgilerini verir.Devre dışı kalmış olabilir.BIOS tan BOOT sekmesine bakabilirsin.

polo_0650

Üye
    Konu Sahibi
bios ayarları ile oynadın mı eğer oynadıysan quıck boot yani hızlı başlatmayı etkinleştirmişsin.oynamadıysan kontrol et.tabii bilinçli bir şekilde yoksa biosun heryerini oynama.konu dışı birşey daha birde ekran kartını güncelle o ekran kartı eski sürüm güncel haberin olsun

üstad quıck boot enable gözüküyor
saygılar

--------------- Ekleme ---------------

BIOS Power on-self Test rutin donanım bilgilerini verir.Devre dışı kalmış olabilir.BIOS tan BOOT sekmesine bakabilirsin.

üstad bios ta BIOS Power on-self Test rutin diye bişey bulamadım ekran kartı güncel saygılar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
BIOS a girdikten sonra BOOT sekmesine gel.Orada Quick Boot yazan yer Enable konumundadır.Onu Disable yapacaksın.

polo_0650

Üye
    Konu Sahibi
BIOS a girdikten sonra BOOT sekmesine gel.Orada Quick Boot yazan yer Enable konumundadır.Onu Disable yapacaksın.
sayın nedved
bios tan dediğiniz yaptım açılış değişmedi
saygılar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
BIOS ayarlarını Default yapıp kaydet sonra da güncelle.Yeni sürüm yoksa da üzerine yaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt