Iphone 3g 8g Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProFeteröl

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3g 8g Oyun
Meraba arkadaşlar bi sorum olucak bu siteden indirdiğim oyunları nasıl telefonuma atabılırım yane bunu yapamam ıcın hangı ıslemlerı yapmam gerek . telefonuma sadece itunesten indirdiğim app'ler yetmiyo yane tam surum olmadıkları ıcın . Neyse derdimi anlatım galiba . Yardım ederseniz Simdiden teşşekürler.:oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Telefonu önce Jailbreak yapman lazım. Arama bölümüne Jailbreak yazarsan konular önüne gelir. Orda anlatılan işlemleri uygula :oke: Jailbreak yaptıktan sonra internetten indirdiğin tam sürüm oyunları telefona atabilirsin :oke:

ProFeteröl

Üye
    Konu Sahibi
-Peki İnternet olamadan şu işlemi gerçekleştire biliyomuyuz

-Bide indirdiğim oyunları dier oyunlar gibimi yükliycez

Revengeful

Emekli Yönetici
-İnternet olması şart. Wifi olursa daha iyi olur yoksa hattan çok yazar..
-Evet. Mesela internetten indirdin bir oyunu, masaüstüne attın diyelim. Ona çift tıkladığında itunes uygulama bölümüne kopyalayacak. İtunes dende oyunları atıcaksın :oke:

ProFeteröl

Üye
    Konu Sahibi
-Hocam Wi-fi yok normal internet (kablolu :)) .Çok yazar dedeğin ne kadar ayrıca ne yazar .

Bide aslında beni eklesen msn'e yardımcı olsan cok sewınırım.

[email protected]

Revengeful

Emekli Yönetici
Jailbreak olayını telefon üzerinden yapıcaksın. PC den olmaz. Telefonundan internete girersen çok para yazar. O yüzden wifiden gir dedim.

ProFeteröl

Üye
    Konu Sahibi
bu işlem ne kadar sürüyo

Revengeful

Emekli Yönetici
Tamamen ezbere bilen bir kişi için 10-15 dk. Ama ben bilmediğim zamanlar Nadir abiden yardım alarak yaptım. yaklaşık yarım saat sürdü.

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-58855/nadir/

Nadir abiye mesaj at. O sana daha iyi yardım eder. Benden daha çok bilgili iphone konusunda..

ProFeteröl

Üye
    Konu Sahibi
Teşekürler . Ama mesaj atlımıyor galıba Saol yardımlarından dolayı ben ona ulaşmaya çalışıcam.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonu jailbreak yapmadıysan itunes oyunları kurmaz.telefon modelini ve kullandığın firmware sürümünü söylersen nasıl yapacağını söyleyebiliriz.

rapege

rapege

Üye
JBden sonra AppSyncyide yüklemen lazım

ProFeteröl

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun Modeli : Apple Iphone 3g 8g
Sürüm : 4.0.2 (8A400)

rapege

rapege

Üye
4.0.2 JB olmaz ve unlock da

ProFeteröl

Üye
    Konu Sahibi
Düşüremezmiyim 4.0.1'e ayrıca unlock ne ısıme yarıyacak

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
Meraba arkadaşlar bi sorum olucak bu siteden indirdiğim oyunları nasıl telefonuma atabılırım yane bunu yapamam ıcın hangı ıslemlerı yapmam gerek . telefonuma sadece itunesten indirdiğim app'ler yetmiyo yane tam surum olmadıkları ıcın . Neyse derdimi anlatım galiba . Yardım ederseniz Simdiden teşşekürler.:oke:

forumda war arkdsm arastırırsan bulcaksn ucretlı uygulamaları jb olmadan atamasssn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt