Apple Stor 3g Indirme 100 Mb Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Apple Stor 3g Indirme 100 Mb Oldu
Biliyorsunuz dün akşam Apple, başlıklı yazımızda da duyurduğumuz gibi iOS 7 güncellemesini yayınladı. Hatta herkes bir anda bu güncellemeyi yapmaya çalışınca, geçici indirme ve güncelleme sorunları yaşayanlar oldu.

Ardından Apple, eskiden 20MB, sonradan da 50MB’a çıkardığı Hücresel Veri (3G) üzerinden uygulama indirme limitini 100MB’a çıkardı. Artık Wi-Fi kapalıyken yani Hücresel Veri üzerinden internete bağlıyken App Store’dan 100MB’ı geçen bir uygulama almak istediğimizde karşımıza aşağıdaki gibi bir mesaj çıkıyor. Yani 100 MB’ın altındaysa 3G üzerinden de uygulama indirebiliyoruz cihazımızla.



Bu sayede evinde Wi-Fi kullanmayan ve çoğu kez mobil data paketinden uygulama indiren kullanıcılar biraz daha rahatlamış oldu. Gerçi bu limit aslında kullanıcılar için iyi bir özellik. Çünkü App Store’da 1GB’ın üzerinde bile oyun bulunuyor. Örneğin daha geçenlerde App Store’a çıkan aşağıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi tam 1.47 GB boyutunda.


Infinity Blade III

Apple’ın hücresel veriye limit koymadığını ve yanlışlıkla veya farkında olmadan by oyunu 3G üzerinden indirdiğinizi bir düşünsenize

Bu arada hazır konu uygulama indirmeden ve Hücresel Veri’den açılmışken, iOS 7′e geçmiş kullanıcılara tekrar bir hatırlatma yapmakta fayda görüyorum. başlıklı yazıda da paylaştığımız gibi artık iOS 7′de App Store güncellemeleri otomatik yapılıyor. Çok sayıda ve büyük boyutta uygulaması olanlar eğer bu güncellemelerinin otomatik olmasını istemiyorlarsa o zaman önce “Ayarlar -> iTunes Store/App Store” menüsüne girip,



sonra da “Otomatik İndirmeler başlığı altındaki “Güncellemeler” seçeneğini kapatmalılar. Bu seçeneği kapatmak istemeyenler, yani güncellemelerinin otomatik olmasını isteyenler en azından “Hücresel Veri’yi Kullan” seçeneğinin kapalı olmasını isteyebilirler.


Otomatik Güncellemeleri Kapatma

Ben baştan ayrıca uyarayım da. Sonra “iOS 7′e geçtim, hem evdeki sınırlı ADSL paketi, hem de telefonumdaki mobil internet paketi hemen bitiyor” şeklinde takipçilerimiz şikayet etmesinler

Not: Bu arada iOS 7 güncellemesi ile aynı zamanda Rovio firması ‘yi yayınladı. Angry Birds oyunlarını sevenler kullanarak Star Wars serisinin ikinci oyununu indirebilir.







12 Oy



------------------------------------
Her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden yukarıdaki yazıdaki hiç bir metin ve fotoğraf başka sitelerde veya yayın organlarında kullanılamaz.
Ayrıca yukarıdaki yazıda geçen konuyla ilgili sorularınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanında paylaşabilirsiniz. Fakat konu dışı sorularınız için lütfen adresini kullanın. Bu sayede sorunuzun cevaplanma olasılığı artar.
Bir de eğer uygulama incelemelerine meraklı iseniz, aşağıdaki linki kullanarak takipçilerimizin yolladığı uygulama incelemelerine gözatabilirsiniz:
------------------------------------


İlgili Yazılar:
 


Üst Alt