Işe yaramasına sevindim, bende çok uğraşmıştım.
Konuda bi sorun kaLmadı sanırsam
Eğer varsa haLa bi sorun ben her zaman yardımcı oLurum 
Kardeşim teşekkür ederim çok saoL yani aLLah ne muradın varsa versin anLatımını tıpatıp yaptım ve oLdu 1o numara bi anLatım hazırLamışsın emeğine sağLıkEmeğe saygı
![]()
Yardımcı oLabiLdiysem ne mutLu bana ve sana 
yaa herşey tamam da senin resimli anlatım da .c00 uzantılı dosya benimkinde ismini değiştrdğim için .c0r oluyr doqru mu bu ?.. Emeğe saygı gzl calısma bu arada![]()

tamam çözdüm teşkürler
Aynı hatayLa karşıLaşanLar da senin verdiğin yardım sayesinde çözebiLirLer

teşekkürler teacher1982,yardımın beni bir adım öteye taşıdı ancak bu seferde flash a bastıktan sonra error reading phone init data hatası alıyorum![]()
init ne ise teLefonun orasını okuyamadığı yazır yani 
Sorununu ve çözümünü bizLerLede payLaşırsan çok makbuLe geçer çünkü yardım etmiş oLursun sendeAynı hatayLa karşıLaşanLar da senin verdiğin yardım sayesinde çözebiLirLer
![]()
![]()
teşekkürler teacher1982,yardımın beni bir adım öteye taşıdı ancak bu seferde flash a bastıktan sonra error reading phone init data hatası alıyorum![]()
hatayı almadan devam edersin
umarım yardımcı olmusumdur

sorunum diğer c6 flash yazılım anlatımında dosya adı ...c00 iken ...c0r olarak değiştirin demesiydi dosyayı ama değiştirmeden yapamamız lazımmıs.. değiştirince okumuyor telefonu..
--------------- Ekleme ---------------
o hatayı sanırım bende almıstım power tusuna basma uyarısı geldikten sonra gelir bir kere basmak yetmiyor bazı tel.lerde 1 kere kısa bir süre basılı tut bilgisayarda usb aygıtı tanına kadar okuyacaktır tel.inihatayı almadan devam edersin
umarım yardımcı olmusumdur
![]()
![]()
--------------- Ekleme ---------------
ya ben birde birşey soracağim bu kilidi açmak için sürükleyi yaptıktan sonra şifre sorması için yani tel.in kilit kodunu sorması için ne yapmalıyız normal olarak açtığımda kilit kodunu sürükle yeri gelmiyor .s
Sorununu çözüğüne sevindim 
O haLde power tuşuna arkadaşında dediği gibi 1 - 2 sn gibi bi süre basılı tutup hemen çekerseniz okuyacaktır diye düşünüyorum 
Yoksa ben senin sorununu yanLışmı anLadım ? (:tamamdır arkadaslar flashladım sonunda bende teşekkürler hepinize yardım için.bu arada hatam telefonu açıkken flashlamaya çalışmamdan kaynaklanıyormuş![]()

telefon kapatmayla ilgili bir bölüm göremedim ben tekrar bakmama ragmen,eklesen iyi olur benim gibi ilk defa flash atıcak arkadaslarda aynı duruma düşmesin.
Ovi store bakımda o yüzden girmiyor.
Birde son bi soru bu fw ile gelen adobe reader uygulama lisansı yok diyor,yeni reader yükleyim dedim bu seferde dahili bileşen dedi yüklemedi.
+ adobe reader Le iLgiLi bi fikrim yok
Hiç açmadım biLe 

arada sırada kontrol et uzun sürecegini sanmıyorum bakımın.
Girip storede ki tüm widgetLere bakacaktım .d yarın bakarım artık
İyi geceLer cümLeten beyLer bayanLar