Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !

Sponsorlu Bağlantılar

teacher1982

Üye
Işe yaramasına sevindim, bende çok uğraşmıştım.

Beratt_2121

Üye
Kardeşim teşekkür ederim çok saoL yani aLLah ne muradın varsa versin anLatımını tıpatıp yaptım ve oLdu 1o numara bi anLatım hazırLamışsın emeğine sağLık :) Emeğe saygı :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim teşekkür ederim çok saoL yani aLLah ne muradın varsa versin anLatımını tıpatıp yaptım ve oLdu 1o numara bi anLatım hazırLamışsın emeğine sağLık :) Emeğe saygı :)

ÖnemLi değiL kardeşim :) Yardımcı oLabiLdiysem ne mutLu bana ve sana :)

batujan12

batujan12

Üye
yaa herşey tamam da senin resimli anlatım da .c00 uzantılı dosya benimkinde ismini değiştrdğim için .c0r oluyr doqru mu bu ?.. Emeğe saygı gzl calısma bu arada :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
zx6r

zx6r

Üye
ne 5800 mış arkadaş kıskanmaya başaldım telefonu valla :D
bendede n79la n73 var onlarda taş gibi maşallah

tsubasa

tsubasa

Üye
teşekkürler teacher1982,yardımın beni bir adım öteye taşıdı ancak bu seferde flash a bastıktan sonra error reading phone init data hatası alıyorum :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
tamam çözdüm teşkürler

Sorununu ve çözümünü bizLerLede payLaşırsan çok makbuLe geçer çünkü yardım etmiş oLursun sende :) Aynı hatayLa karşıLaşanLar da senin verdiğin yardım sayesinde çözebiLirLer :) :oke:

teşekkürler teacher1982,yardımın beni bir adım öteye taşıdı ancak bu seferde flash a bastıktan sonra error reading phone init data hatası alıyorum :)

TeLefonda yada pc de bi sorun oLmasın ? :hmmm init ne ise teLefonun orasını okuyamadığı yazır yani :ehe

batujan12

batujan12

Üye
Sorununu ve çözümünü bizLerLede payLaşırsan çok makbuLe geçer çünkü yardım etmiş oLursun sende :) Aynı hatayLa karşıLaşanLar da senin verdiğin yardım sayesinde çözebiLirLer :) :oke:

sorunum diğer c6 flash yazılım anlatımında dosya adı ...c00 iken ...c0r olarak değiştirin demesiydi dosyayı ama değiştirmeden yapamamız lazımmıs.. değiştirince okumuyor telefonu..

--------------- Ekleme ---------------

o hatayı sanırım bende almıstım power tusuna basma uyarısı geldikten sonra gelir bir kere basmak yetmiyor bazı tel.lerde 1 kere kısa bir süre basılı tut bilgisayarda usb aygıtı tanına kadar okuyacaktır tel.ini :) hatayı almadan devam edersin :) umarım yardımcı olmusumdur :) :oke: :evet:

ya ben birde birşey soracağim bu kilidi açmak için sürükleyi yaptıktan sonra şifre sorması için yani tel.in kilit kodunu sorması için ne yapmalıyız normal olarak açtığımda kilit kodunu sürükle yeri gelmiyor .s

teacher1982

Üye
TSUBASA BIDE BURAYI OKU ISTERSEN BELKI SANA YOL GOSTERIR

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
sorunum diğer c6 flash yazılım anlatımında dosya adı ...c00 iken ...c0r olarak değiştirin demesiydi dosyayı ama değiştirmeden yapamamız lazımmıs.. değiştirince okumuyor telefonu..

o hatayı sanırım bende almıstım power tusuna basma uyarısı geldikten sonra gelir bir kere basmak yetmiyor bazı tel.lerde 1 kere kısa bir süre basılı tut bilgisayarda usb aygıtı tanına kadar okuyacaktır tel.ini :) hatayı almadan devam edersin :) umarım yardımcı olmusumdur :) :oke: :evet:

ya ben birde birşey soracağim bu kilidi açmak için sürükleyi yaptıktan sonra şifre sorması için yani tel.in kilit kodunu sorması için ne yapmalıyız normal olarak açtığımda kilit kodunu sürükle yeri gelmiyor .s

Tmm saoL biLgiLer için :) Sorununu çözüğüne sevindim :sarıl:
Bide şu power tuşu basma sorunu dediğin konuda hakLısın bazı teL ve pc Lerde geç okuyor teLefonu :hmmm O haLde power tuşuna arkadaşında dediği gibi 1 - 2 sn gibi bi süre basılı tutup hemen çekerseniz okuyacaktır diye düşünüyorum :)
Ayrıca şu kilit kodunu soruyorsan yani sürükLeden sonra kiLit kodu sormasını istiyorsan benim biLdiğim öyLe bi özeLLik yok bu fw de oLsaymış iyi oLurmuş ama yok :ehe Yoksa ben senin sorununu yanLışmı anLadım ? (:

tsubasa

tsubasa

Üye
tamamdır arkadaslar flashladım sonunda bende teşekkürler hepinize yardım için.bu arada hatam telefonu açıkken flashlamaya çalışmamdan kaynaklanıyormuş :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır arkadaslar flashladım sonunda bende teşekkürler hepinize yardım için.bu arada hatam telefonu açıkken flashlamaya çalışmamdan kaynaklanıyormuş :D

Ama tek tek te yazıyorum yaaa teLefon açıkken nasıL fLashLamak istedinki .d.d ? Orayı okusan onuda yazdım teLefonu kapatmanızı .d :megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:

Bu arada ovi store ye pc den girebiLen varmı ? bişeyLer yazıorda anLamadım ? giremedim ?

tsubasa

tsubasa

Üye
telefon kapatmayla ilgili bir bölüm göremedim ben tekrar bakmama ragmen,eklesen iyi olur benim gibi ilk defa flash atıcak arkadaslarda aynı duruma düşmesin.

Ovi store bakımda o yüzden girmiyor.

Birde son bi soru bu fw ile gelen adobe reader uygulama lisansı yok diyor,yeni reader yükleyim dedim bu seferde dahili bileşen dedi yüklemedi.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
telefon kapatmayla ilgili bir bölüm göremedim ben tekrar bakmama ragmen,eklesen iyi olur benim gibi ilk defa flash atıcak arkadaslarda aynı duruma düşmesin.

Ovi store bakımda o yüzden girmiyor.

Birde son bi soru bu fw ile gelen adobe reader uygulama lisansı yok diyor,yeni reader yükleyim dedim bu seferde dahili bileşen dedi yüklemedi.

Pardon yaaa yazmıştım ama sonra son düzenLemeLeri yaparken siLmişim teLefonunuzu kapatın yazısını :allalla: + adobe reader Le iLgiLi bi fikrim yok :hmmm Hiç açmadım biLe :bilmm

Peki ovi store ne zaman açıLacak bi biLgi varmı ? :hmmm

tsubasa

tsubasa

Üye
arada sırada kontrol et uzun sürecegini sanmıyorum bakımın.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
arada sırada kontrol et uzun sürecegini sanmıyorum bakımın.

Tmm o zaman yatayım ben bekLememe gerek yok aceLe bi işimde yok :) Girip storede ki tüm widgetLere bakacaktım .d yarın bakarım artık :) İyi geceLer cümLeten beyLer bayanLar :bye2:

joseph33

joseph33

Üye
bu programı kullanmıyacam ama yinede eline saglık cok güzel bir paylasım olmus

Üst Alt