Buldun mu baaari... ?? :D hazır gelmişken size selam vereyim :) nasılsın?
Love Prince Üye yasminoz' Alıntı: Buldun mu baaari... ?? Genişletmek için tıkla ... hazır gelmişken size selam vereyim nasılsın?
yasminoz' Alıntı: Buldun mu baaari... ?? Genişletmek için tıkla ... hazır gelmişken size selam vereyim nasılsın?
minoo Üye yasminoz' Alıntı: iyiyim sanırım...birini kırdım..nasıl toparlicam onu düşünüyorum... Genişletmek için tıkla ... kimi kırdın
yasminoz' Alıntı: iyiyim sanırım...birini kırdım..nasıl toparlicam onu düşünüyorum... Genişletmek için tıkla ... kimi kırdın
Love Prince Üye yasminoz' Alıntı: iyiyim sanırım...birini kırdım..nasıl toparlicam onu düşünüyorum... Genişletmek için tıkla ... kimi kırdın?
yasminoz' Alıntı: iyiyim sanırım...birini kırdım..nasıl toparlicam onu düşünüyorum... Genişletmek için tıkla ... kimi kırdın?
minoo Üye yasminoz' Alıntı: reelden bi arkadaşımı..yani kırmadım da biraz gücendi bana... Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: reelden bi arkadaşımı..yani kırmadım da biraz gücendi bana... Genişletmek için tıkla ...
Love Prince Üye yasminoz' Alıntı: reelden bi arkadaşımı..yani kırmadım da biraz gücendi bana... Genişletmek için tıkla ... inşallah aranız düzelir
yasminoz' Alıntı: reelden bi arkadaşımı..yani kırmadım da biraz gücendi bana... Genişletmek için tıkla ... inşallah aranız düzelir
Yasminozz Üye Ben insanları ya hiç sevmiyorum ya da çok seviyorum...şunun ortasını bi bulamadım....sevdiklerimi de çok sevgiden boğuyorum bu sefer...pfff
Ben insanları ya hiç sevmiyorum ya da çok seviyorum...şunun ortasını bi bulamadım....sevdiklerimi de çok sevgiden boğuyorum bu sefer...pfff
levasinay Üye yasminoz' Alıntı: [ı][sıze=4]reelden bi arkadaşımı..yani kırmadım da biraz gücendi bana...[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: [ı][sıze=4]reelden bi arkadaşımı..yani kırmadım da biraz gücendi bana...[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ...
Love Prince Üye yasminoz' Alıntı: Ben yavaştan kaçiym...ii geceler maxicep.... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
yasminoz' Alıntı: Ben yavaştan kaçiym...ii geceler maxicep.... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
minoo Üye yasminoz' Alıntı: Ben yavaştan kaçiym...ii geceler maxicep.... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler..
yasminoz' Alıntı: Ben yavaştan kaçiym...ii geceler maxicep.... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler..