Niye son günler xd (LEVENT ! bak aga XD)
minoo Üye İntifada' Alıntı: vay be erol sendemi xd diyorsun olay bumu yani Genişletmek için tıkla ... go home Levent diyo abi sana resmen
İntifada' Alıntı: vay be erol sendemi xd diyorsun olay bumu yani Genişletmek için tıkla ... go home Levent diyo abi sana resmen
EroL Emekli Yönetici borabaran' Alıntı: şarkı sözleri güzel..teşlekkürler:-) Genişletmek için tıkla ... hangi sözler yav
EroL Emekli Yönetici Senin melodilerdeki mesajlarını kırpsam zaten 750 tane falan aşağı düşer Mert xd
tragedie Emekli Yönetici aslında bu nefret x ile başlayan problemlerle Başladı o zamandan beridir sevmiyorum x
Toffee Üye İntifada' Alıntı: aslında bu nefret x ile başlayan problemlerle Başladı o zamandan beridir sevmiyorum x Genişletmek için tıkla ...
İntifada' Alıntı: aslında bu nefret x ile başlayan problemlerle Başladı o zamandan beridir sevmiyorum x Genişletmek için tıkla ...
Mert Üye İntifada' Alıntı: aslında bu nefret x ile başlayan problemlerle Başladı o zamandan beridir sevmiyorum x Genişletmek için tıkla ... x+y=12 x-y=6 ise x.y+1=?
İntifada' Alıntı: aslında bu nefret x ile başlayan problemlerle Başladı o zamandan beridir sevmiyorum x Genişletmek için tıkla ... x+y=12 x-y=6 ise x.y+1=?
Yasminozz Üye minoo' Alıntı: gülmekten ölüyorum senden nbr Genişletmek için tıkla ... İyi vallaa nolsun...sahil havası aldım geldim...bu kdr yenilgiye ii geldi...
minoo' Alıntı: gülmekten ölüyorum senden nbr Genişletmek için tıkla ... İyi vallaa nolsun...sahil havası aldım geldim...bu kdr yenilgiye ii geldi...
Toffee Üye sonyerolsson' Alıntı: z yi unutmayın Genişletmek için tıkla ... karıştırma şimdi onu bırak eksik kalsın
sonyerolsson' Alıntı: z yi unutmayın Genişletmek için tıkla ... karıştırma şimdi onu bırak eksik kalsın