C6 Modifiye Firmware modifiyenin modifiyesi xD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
C6 Modifiye Firmware modifiyenin modifiyesi xD
Arkadaşlar aslında bu modifiyeyi C6 fw'si elime geçer geçmez yapmıştım ama ttnet internet hızımı 512'ye düşürdüğü için konuyu bugün açmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın :)

Fw'nin özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak:

1-Açılışta çalışan rehber arama kaydı gibi şeyleri iptal ettim telefonun açılışı bi nebze hızlandı ;)
2-Menude 11 farklı klasör ekledim
3-RomPatcher,AppUidWiever,BtSwitch,Youtube,PocketSensor,PhoneTorch,RamBlow,
PhoNetİnfo,ScreenSnap,FileBrowser gibi çoğu kimsenin işine yarayacak genel programları ekledim
4-Menu geçiş efekti değiştirdim çokta güzel oldu kasma yok ;)
5-Tarayıcısından download ederken yarıda kalırsa tekrar kaldığı yerden download eder ;)
6-Müzik çalar sadece E:Music klasorunu tarar
7-Orjinal N97 temalarını ekledim (Siyah,Beyaz,Mavi) malesef soundwaves teması silinemiyo ;)
8-İşe yaramayan dandik zil seslerinden bazılarını sildim
9-Kamera seslerinden sadece ses1 sessizdir focus sesi yok video çekme durdurma seside yok ;)
10-RomPatcher auto özelliği vardır ;)
11-Kayıtlı mesaj sayısı 100e çıkarılmıştır
12-Türkçe sözlük eklenmiştir
13-YouTube için dns ayarlarından 8.8.8.8 yapılması gerekir
14-Ana ekrandaki saat fontunu normal yaptım daha güzel bence

Arkadaşlar herşeyini kontrol ettim defalarca bir sorun bulamadım elbette bazı sorunlar var ama onlar benden kaynaklı değil sonuçta pnht modifiyesi unutmayalım lütfen :oke:

Bunlarda Telefonumdan Görüntüler:

Buda Fw indirme linki buyrun:

Umarım emeğimin karşılığı olarak bir teşekkür edersiniz :evet:

• Beğen
Tepkiler: SKYBRAVE, maviay54, byesho ve 14 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkürler :D

f@tih.

f@tih.

Üye
Eline sağlık kardeşim:oke:Dosyayı keşke rarlayıp atsaydın.50mb kazanç olurdu.

ttnn

Üye
şu ana kadar kullandığım en stabil sürümdü yapılan fw bakalım bunu deneyeceğim diğerinin tek kusuru çok sarj yiyor sadece oo

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi

Eline sağlık kardeşim:oke:Dosyayı keşke rarlayıp atsaydın.50mb kazanç olurdu.

ben teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar evet keşke rar yapıp atsaydım ama uploadın yarısında aklıma geldi :D kusuruma bakmayın

şu ana kadar kullandığım en stabil sürümdü yapılan fw bakalım bunu deneyeceğim diğerinin tek kusuru çok sarj yiyor sadece oo

deneyince yorumlarını eksik etme dostum yüklüycek diger arkadaşlara yardımcı olur :oke:

kaptanedi

kaptanedi

Üye
slm altuntepe 2 arkadaş ses ile ilgili düzenleme yapılamıyormu yani desibelini arttirma yada kaliteyi arttırma gibi.....

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
slm altuntepe 2 arkadaş ses ile ilgili düzenleme yapılamıyormu yani desibelini arttirma yada kaliteyi arttırma gibi.....

fw ile ilgili diyorsan yapılamıyor diye biliyorum zaten fazla zorlanırsa sonuçları telefon açısından iyi olmaz zaten telefonun hoparlorlerini yeterince kullanıyor ama sadece müzik dosyası ile ilgili diyorsan çoğu müzik düzenleme kesme biçme programlarıyla ses yükseltebilirsin fazla yükselttiğin zaman kalite düşer :oke:

kaptanedi

kaptanedi

Üye
walla eski 3250 min sesini alamıyorum hoporlerle alakalı degil sesin kalitesinden dolayı dedim ses yükseliyo ama kalite gidiyor flac larda bile fazla fark yok....

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadasım herşey güzelde şu i8910 daki hs ve diger 8 ev ekranınıda buna ekleseniz tadından yenmeyecek yani tabi bu benim yorumum inşallah yakında 10 hs yi yapan cıkaar bende ozaman yüklerim.........

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım herşey güzelde şu i8910 daki hs ve diger 8 ev ekranınıda buna ekleseniz tadından yenmeyecek yani tabi bu benim yorumum inşallah yakında 10 hs yi yapan cıkaar bende ozaman yüklerim.........

kardes o zaman cook beklersin hem ne gerek war artk diger ew ekranlarina? Eskiden N97 ew ekrani icin can atiyolardi millet simdi geri eski seyleri istiyonuz bi alemsiniz hea

milestone

milestone

Üye
Ellerine sağlık

efe574

efe574

Üye
bunu da deneyelim arkadasım bugun attıgım 3 . flaşh valla . yınede degısıklık guzel deneyelım efect guzeldır işallah . eline saglık

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
bunu da deneyelim arkadasım bugun attıgım 3 . flaşh valla . yınede degısıklık guzel deneyelım efect guzeldır işallah . eline saglık

dene arkadasm denemek beles :D dusuncelerinide yaz pls

ASC33

ASC33

Üye
Eline sağlık kardeşim,indirp deneyecem,maxicep bu ne hız,PNHT forumlarında bile bu kadar aktif çaba görmedim.

batujan12

batujan12

Üye
Sadece youtube programının linkini rica edebilir miyim telefon için . yani o program ve ayarlamaları diyeyim .. :) :oke:

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık kardeşim,indirp deneyecem,maxicep bu ne hız,PNHT forumlarında bile bu kadar aktif çaba görmedim.

:D buda bizim farkımız olsun pnht timi o kadar urasmıs yapmışlar bizde kendimize göre düzenliyoruz

Sadece youtube programının linkini rica edebilir miyim telefon için . yani o program ve ayarlamaları diyeyim .. :) :oke:

forumda 5800 youtube diye arat bulursun arkadaşım programı

furkan142

furkan142

Üye
teşekkürler.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Demek sonunda tamamLadın mod'u kardeşim :)
Ama gördüğüm kadarıyLa istediğimiz bi şeyi yapmamışsın ? yada yapamamışsın ? eLine sağLık teşekkürLer emeğe saygı :)

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
Demek sonunda tamamLadın mod'u kardeşim :)
Ama gördüğüm kadarıyLa istediğimiz bi şeyi yapmamışsın ? yada yapamamışsın ? eLine sağLık teşekkürLer emeğe saygı :)

evet dostum malesef klavyeyi yapamadim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt