Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
2008.07 haritasını kullanıyorum halihazırda ancak çok detaylı olduğunu düşünmüyorum artık güncelliğini kaybetti bence
şimdi ise
2010.01 haritasını kullanmak istiyorum sorum şu acaba bu haritayla bendeki eski haritayı değiştirirken eskisini silip yenisini garmin klasörünün içine atmam yeterli mi yoksa başka işlem gerekir mi mesela yeni hartayadamı sw.unl dosyaları düzenlemek gerekir ya da kopyala yapıştır yeter mi harita güncelleyenlerden cevap bekliyorum

zeyunal

zeyunal

Üye
2008.07 haritasını kullanıyorum halihazırda ancak çok detaylı olduğunu düşünmüyorum artık güncelliğini kaybetti bence
şimdi ise
2010.01 haritasını kullanmak istiyorum sorum şu acaba bu haritayla bendeki eski haritayı değiştirirken eskisini silip yenisini garmin klasörünün içine atmam yeterli mi yoksa başka işlem gerekir mi mesela yeni hartayadamı sw.unl dosyaları düzenlemek gerekir ya da kopyala yapıştır yeter mi harita güncelleyenlerden cevap bekliyorum

eski haritayı değiştirirken eskisini silip yenisini garmin klasörünün içine atmam yeterli

asy25

Üye
bir numarasın kardeşim ya 5800 için faydalı olan ne varsa senden çıkıyoo

toruc makto

Üye
ALlah razı olsun ...kurdum dediğiniz gibi sorunsuz çalışıyor...

cofactor

Üye
6220 classic te kurdum sorunsuz çalıştı. ellerine sağlık kardeşim

d4rkmagician

Üye
5800 kullanıorum no map yazıo ve uyduyu bulamıo(balkonda!)

Roving

Üye
ilk açılışda harita acılamıyor uyarısı alıyorum , uyguya bağlansa bile harita ekrana gelmiyor, yardımcı olurmusunuz ?

BlacK_DooM

Üye
n79 telefon kullanıyorum ve bir türlü çalışmıyor gps kapalı diyor unl dosyalarını defalarca düzenleyip tekrar kurulum yaptm ama sonuç hep aynı gps kapalı diyor etkileştir diyince de arıyor fakat bulamıyor bu telefonda gps cihazı yokmu ondan mı çalışmıyor hatta telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm hafıza kartını formatladım yok yok yok anlayamadım

help help help
pls....

d4rkmagician

Üye
5800 kullanıorum no map yazıo ve uyduyu bulamıo(balkonda!)

Uyduya bağlanabildim.Yakınlaştırma yapmaya çalışıorum ama ekranda sadece araba gözüküo, no map yazıo.Uyduya bağlanmış olsa bile.yardım lütfen!

Roving

Üye
ilk açılışda harita acılamıyor uyarısı alıyorum , uyguya bağlansa bile harita ekrana gelmiyor, yardımcı olurmusunuz ?

Sorun unl uzantılı dosyaları yeniden oluşturdukdan sonra hallaldu .

Kullandığım Cihaz Sony Ericsson Vivaz U5 .

Teşekküeler

as6154

Üye
cocugu garmin s40lara bı üretmıyorlar

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye

ziyankarömer

Üye
üstad sagolasin yukledim guzel calisma tebrikler ancak bir konuda yardimin lazim ben gps ayarlarinda sikinti yasiyorum e66 benim cihaz dedigin gibi ayarlar sisitem uzak gps e giriyorum yalnizca garmin gps cihazina izin verilir diyor ve alttada yeni gps eslestir diyor ve boyle yapincada bulunamadi bluetut acik degil diyor aciyorum bulunamiyo diyor yardimci olursan sevinirim be ustad saygilar..

supergigi

Üye
tşklr ellerine sağlık... Bulgaristan haritasını nerden bulabilirim ? bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ?

Fturaci

Üye
Programı yükledim fakat çalıştırınca karşıma böyle bir uyarı çıkıyor.TLF Nokia X6 yardım için şimdiden teşekkürler.............."birim numarası 1422225910 kullanılarak haritalar açılamıyor"

guren1972

Üye
Reis-i Eagles

teşekürler

usonay

usonay

Üye
Reis birkez daha teşekkürler. N95 ile sorunsuz kullanıyordum, şimdi yeni E72 cihazım ile test ettim ve sorun yok tıkır tıkır çalışıyor ;)

makel55

Üye
YAPAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ÖNEMLİ UYARI...

Arkadaşlar herşeyi harfiyen yapıpta istenilen sonuca ulaşamayan arkadaşlar, telefondan, menü/uygulamalar/dosya yöneticisi/hafıza kartı/Garmin içerisine girsin, oluşturdukları sw.unl ve gmapsupp.unl dosyasını kontrol etsin, bu iki dosyanın sw.unl.txt ve gmapsupp.unl.txt şeklinde kaydedilmiş olduğunu görüceklerdir. dosyalardan birini seçip yeniden adlandır deyip sondaki ".txt" kısmını silin, diğeri içinde aynısını yapın sorun hallolacaktır.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada yukarıda yazmayı unutmuşum paylaşım ve bilgiler için herkese çok teşekkürler.

ayrıca verdiğim bilgiler nokia 5800 xpressmusic içindir.

mesala ziyankarömer arkadaşımız için söylüyorum, bendee sendekiyle aynı sorun vardı, yukarıda yazdıklarımı yaptım düzeldi. umarım seninde işine yarar.

e 71

Üye
Program için teşekkürler. Ben yükledin ancak 4. adım 5. şıkta takıldım.

5-) Genelde sistem Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i otomatik tanır. Eğer tanımazsa; karşınıza gelen bilgi ekranından GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin.

benim telde bir türlü bu ekran gelmio açamadım bir türlü.
hep bluetoothdan arama yapıo.yerleşik GPS'yi ayrlayamıom bi türlü.
bu sorunu nasıl çözebilirim?

madmax353535

Üye
Süpersiniz. Çok teşekkürler

Üst Alt