emegine saglık gercekten bu son olmus ama sen yinede vaz gecme v60 icin de bekliyoruz insallah cok güzel olmus teskkürler... özel bir istegim olacak bilen varsa yazsın lütfen sadece isim verilmesi yeterli. rehber ve müzik calarda iken kaydırma ayarı hangi yolda fw gezginin den bulmak istiyorum. anwar ın fwsinde var bu özellik var sadece dokunma hızı ne olursa olsun hic durmadan asagı yada yukarı dogru gidebiliyor cok yavas yada cok hızlı durmadan. sadece özelligin hangi rofs ta nerde oldugunu bilsem yeter. tesekkürler

Arkadaşlar bu fw de ram ne kadar boş kalıyor öğrenebilirsem kurup kurmama kararımı buna göre verecem.
Bundan önceki sayfada yazılmış. Teşekkürler.
private/10202be9/20021192.txt dosyası![]()

gayet başarılı olmuş. bende şu tuş kilidi olayını çözemedim. flası attım tuş kilidini menu tusuna basınca ekrandan kaydırarak açtım. ama bir defa yaptım bunu daha olmuyor neden acaba ?
saygılar..dostum menü düzenlemesini özellikle 4x5 olarak ayarladım.klasör düzenleri bu menü biçimine göre yapılmıştır.şimdi eskiye dönmen bütün menü düzenini alt üst edecektir....kotukoylu kardeş menüyü orjinal haline nasıl çevirebilirim yardımcı olabilir misin ?
kotukoylu kardeş menüyü orjinal haline nasıl çevirebilirim yardımcı olabilir misin ?
4x5 menü düzeni n97/c6 yazılımına hastır...kodlamaları ve düzenlemeleri 5800 ün kendi yazılımındankotukoylu biz senin bu menu yu bundan önceki verdiğin fw de xpeed de yani kullanabilirmiyiz. menu çok harika çünkü. tam istediğim gibi olmuş eline sağlık.
tamam arkadaşım anlaşıldı teşekkür ederim.4x5 menü düzeni n97/c6 yazılımına hastır...kodlamaları ve düzenlemeleri 5800 ün kendi yazılımından
farklıdır....
işin açıkcası kendi tema efektini biliyosunuz neredeyse yok gibiTema efekleri dışında harikülade bir yazılım olmuş.
Efekler çok ağır; hafif ve hızlı olsaydı 10 üzerinden 10 olurdu.
Birkaç küçük sorun var onlar da zaten Pnht sürümünde de vardı önemli değil.
Kısacası çok teşekkür ederim, ihtiyaçları karşılıyor!..,![]()

işin açıkcası kendi tema efektini biliyosunuz neredeyse yok gibi![]()

installer arkaplanda açık kalmış.teliyeniden başlatın...fw yi şimdi yükledim ellerine sağlık sağlam olmuş yanlız şu problemim var ovi yi açıp senin verdiğin program paketininden program yüklemeye çalıştığım zaman yükleyici zaten çalışıyor diye bir uyarı alıyorum ne yapmam lazım ?
cihaz yükleyicisi meşgul diyor ovi