18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

webersin

webersin

Üye
Galeriye girince, Kamera açınca veya menüde kalınca ortalama 8 saniyede ekran kapanıyo kamerayı açınca ekranın kararması kötü çözüm bulabilen var mı ?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
emegine saglık gercekten bu son olmus ama sen yinede vaz gecme v60 icin de bekliyoruz insallah cok güzel olmus teskkürler... özel bir istegim olacak bilen varsa yazsın lütfen sadece isim verilmesi yeterli. rehber ve müzik calarda iken kaydırma ayarı hangi yolda fw gezginin den bulmak istiyorum. anwar ın fwsinde var bu özellik var sadece dokunma hızı ne olursa olsun hic durmadan asagı yada yukarı dogru gidebiliyor cok yavas yada cok hızlı durmadan. sadece özelligin hangi rofs ta nerde oldugunu bilsem yeter. tesekkürler

21sacraments

21sacraments

Üye
emegine saglık gercekten bu son olmus ama sen yinede vaz gecme v60 icin de bekliyoruz insallah cok güzel olmus teskkürler... özel bir istegim olacak bilen varsa yazsın lütfen sadece isim verilmesi yeterli. rehber ve müzik calarda iken kaydırma ayarı hangi yolda fw gezginin den bulmak istiyorum. anwar ın fwsinde var bu özellik var sadece dokunma hızı ne olursa olsun hic durmadan asagı yada yukarı dogru gidebiliyor cok yavas yada cok hızlı durmadan. sadece özelligin hangi rofs ta nerde oldugunu bilsem yeter. tesekkürler

private/10202be9/20021192.txt dosyası :oke:

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşlar bu fw de ram ne kadar boş kalıyor öğrenebilirsem kurup kurmama kararımı buna göre verecem.

Bundan önceki sayfada yazılmış. Teşekkürler.

yiğitsaraç

Üye
ram az kalmıs bide tema effeklerini açınca telefon cok pis kasıo ram 30 20 mblara düşüo önceden ne güzel 55 60 mb boşta gezinirken ramimiz olurdu şimdi opera durmadan yeterli hafıza yok dio bende sildim opera mini kurdum rahat calışıo kasmıo

webersin

webersin

Üye
Arkadaşlar bu fw de ram ne kadar boş kalıyor öğrenebilirsem kurup kurmama kararımı buna göre verecem.

Bundan önceki sayfada yazılmış. Teşekkürler.

HEMEN HEMEN

KillMe ile önce gözükmeyen uygumaları sonlandırdım kapattım. Sonra Ramblow açtım aynı zamanda Ekran Yakalama programını.

aegeantr

Üye
kotukoylu biz senin bu menu yu bundan önceki verdiğin fw de xpeed de yani kullanabilirmiyiz. menu çok harika çünkü. tam istediğim gibi olmuş eline sağlık. bi de ram yeteri kadar boş olmuyor o yüzden bundan önckji fw ne dönmek zorundayım. üzgüünm.

serkan

Üye
kotukoylu kardeş menüyü orjinal haline nasıl çevirebilirim yardımcı olabilir misin ?

mutluadam

Üye
test görüşlerim:
*genel olarak şimdiye kadar kullandığım en iyi fw.
*flash player 4 e rağmen videoları hala izleyemiyoruz.
*tuş ışıkları ekran bir kademe karardığında orjinal fw de sönüyormuydu hatırlamıyorum. bunda tuş kilitleninceye kadar kırmızı ve yeşil tuşlar açık. bu sorun sayılırmı bilmem ama bence dert edilecek bir şey değil. ha birde şarj ederkende tuşlar yanıyordu ve telefon kapalı konumdaydı. bu orjinali gibi yapılabilse iyi olurdu ama dediğim gibi dert edilecek bir şey değil.
*dokunma hasasiyeti ilk defa bu kadar iyi ve webde kaydırma önceki fw lerde çok tutarsızdı bunda ise tamamen elimizin hareketine göre son derece hasas ayarlanmış gibi.
*kullanım ve düzenlenme kötü köylü ustamızında düzenlemesi ile harika olmuş. teşekkürler usta. :)

deneyip test edip eski cwf lere döneceğimi düşünüyordum ama bu fikrimden şu anki izlenimlerimle tamamen vazgeçtim. gerçekten öteki fw lerin oldukça ötesinde.

sanal alem

sanal alem

Üye
şuan itibariyle yükledim :D gayet başarılı olmuş. bende şu tuş kilidi olayını çözemedim. flası attım tuş kilidini menu tusuna basınca ekrandan kaydırarak açtım. ama bir defa yaptım bunu daha olmuyor neden acaba ?

ram olarak çokta kötü değil kullanıma göre değişir tabi bende 40-50 mb arası değişiyor. menüler çok güzel yerleştirilmiş. hazırlayan arkadaşa teşekkür ediyorum. :) saygılar..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu kardeş menüyü orjinal haline nasıl çevirebilirim yardımcı olabilir misin ?
dostum menü düzenlemesini özellikle 4x5 olarak ayarladım.klasör düzenleri bu menü biçimine göre yapılmıştır.şimdi eskiye dönmen bütün menü düzenini alt üst edecektir....

aegeantr

Üye
kotukoylu biz senin bu menu yu bundan önceki verdiğin fw de xpeed de yani kullanabilirmiyiz. menu çok harika çünkü. tam istediğim gibi olmuş eline sağlık.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

kotukoylu biz senin bu menu yu bundan önceki verdiğin fw de xpeed de yani kullanabilirmiyiz. menu çok harika çünkü. tam istediğim gibi olmuş eline sağlık.
4x5 menü düzeni n97/c6 yazılımına hastır...kodlamaları ve düzenlemeleri 5800 ün kendi yazılımından
farklıdır....

arfter

arfter

Üye
Tema efekleri dışında harikülade bir yazılım olmuş.
Efekler çok ağır; hafif ve hızlı olsaydı 10 üzerinden 10 olurdu.
Birkaç küçük sorun var onlar da zaten Pnht sürümünde de vardı önemli değil.

Kısacası çok teşekkür ederim, ihtiyaçları karşılıyor!..,:oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Tema efekleri dışında harikülade bir yazılım olmuş.
Efekler çok ağır; hafif ve hızlı olsaydı 10 üzerinden 10 olurdu.
Birkaç küçük sorun var onlar da zaten Pnht sürümünde de vardı önemli değil.

Kısacası çok teşekkür ederim, ihtiyaçları karşılıyor!..,:oke:
işin açıkcası kendi tema efektini biliyosunuz neredeyse yok gibi :D

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
fw yi şimdi yükledim ellerine sağlık sağlam olmuş yanlız şu problemim var ovi yi açıp senin verdiğin program paketininden program yüklemeye çalıştığım zaman yükleyici zaten çalışıyor diye bir uyarı alıyorum ne yapmam lazım ?

cihaz yükleyicisi meşgul diyor ovi

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
fw yi şimdi yükledim ellerine sağlık sağlam olmuş yanlız şu problemim var ovi yi açıp senin verdiğin program paketininden program yüklemeye çalıştığım zaman yükleyici zaten çalışıyor diye bir uyarı alıyorum ne yapmam lazım ?

cihaz yükleyicisi meşgul diyor ovi
installer arkaplanda açık kalmış.teliyeniden başlatın...

Üst Alt