18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

mutluadam

Üye
Dostum bu aslında sorun sayılabilecek bi olay değil,tuş kilidi anahtarı zaten telefonun hemen yanında değil mi:D ne gerek war oto kilide :D ama pocket sensor kullanmak isteyenler için bi alternatif olabilir :kop:

benim özel ayarlarım var bu konuda şarjı uzatmak için. böyle olunca işte o ayarı yapamıyorum. benim ayarım şu tuş kilit süresi 35 sn, ışık zaman aşımı 10 sn geriye ne arada kalan 25 sn. 15 sn hafif kararmada( bu süre standart) kalıyor. 10 sn de ekrana dokunup geri dönme toleransı ki burda tamamen kararıyor ekran. işte benim ideal ayarım buydu.

ama diyorsunuzki telefon bunda ışık zaman aşımı süresini esas alıyor. o zaman ne olacak ışık zaman aşımı süresi ne ise o sürede açılıp kapancaktuş kilidi. hafif kararma ve sonrasında tolerans falan olmayacak. karardıktan sonra ekrana dokunup açamıcam, boyna tuş kilidini kullancam. tuş kilidini kullanmak zaten en sevmediğim şey. e o zaman ne olcak yine bir program kullancam. o ne mykeylock. ister slide ister kırmızı, yeşil v.s tuşunu kullancam ama bunda slide ile açma vardı değilmi? e o slide tuş kilitlendikten sonra çalışıyormu? neyse ya amma uzattım ha :aha: bi yükleyeyim de sevmezsem nasılsa başka cwf lere dönerim.

pocket sensör cebine koyunca önemli kardeşim. o ayrı konu karıştırmayalım:naughty:

Noks

Noks

Üye
bu fw nin - leri + ları neler?

aegeantr

Üye
kotukoylu suphi kardeşim fw güzel olmuş eline sağlık kafana sağlık. xpeed i süper kullanıyordum sonra bu fw yi gördüm. ve senin bu fw yi hazırlamanı bekledim ve değdi. eline sağlık tekrardan güzel olmuşç. özellikle 4x5 menü süper ekranda tek seferde daha çok şey görmek harika.( ha bu arada unutmadan sevis mesajı çalışıyor değil mi bi bak istersen :))))) )

mutluadam

Üye
O zaman sen de pocket kurup teli ters koyarsın olur biter :naughty:

ozaman gelen çağrılar çalmaz:naughty: neyse post kirliliği yapmayalım tadında bırakalım. sessiz uzun zaman önce senin telefonda arıza vardı değilmi? bu konuda da baya uzun yazışmıştık böyle :)

ben bu c6 yı akşama yüklerim artık. gün içinde kullanmam gereken gerekli programlar var onlarla bir sürü uğraşamam şimdi.

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar pocketsensor uygulamasını indirip kurdum telefona ancak kullanımı ile ilgili bilgi verebilecek olan varmı?

webersin

webersin

Üye
Şu ortadaki ışıklar sürekli yanmasa tam süper olacak bi türlü kapatma yolunu bulamadım böyle bir fw de çıkar mı acaba hocam

Yeşil - Beyaz - Kırmızı (Telefonu kurcaladığımız zaman hepsi yanıyor Şarj süresi önemli :))

Noks

Noks

Üye
bana cevap verebilecek yokmu? - + lar konusunda

mutluadam

Üye
kotukoylu suphi kardeşim fw güzel olmuş eline sağlık kafana sağlık. xpeed i süper kullanıyordum sonra bu fw yi gördüm. ve senin bu fw yi hazırlamanı bekledim ve değdi. eline sağlık tekrardan güzel olmuşç. özellikle 4x5 menü süper ekranda tek seferde daha çok şey görmek harika.( ha bu arada unutmadan sevis mesajı çalışıyor değil mi bi bak istersen :))))) )

aegeantr ne yapcan servis mesajını biri işcepi yükleyemiyorum diyodu o senmiydin yoksa. :) aynı dert bende de var her cwf den sonra en zoruma giden iş işcepi yüklemek:off:

henes_42

henes_42

Üye
Şu ortadaki ışıklar sürekli yanmasa tam süper olacak bi türlü kapatma yolunu bulamadım böyle bir fw de çıkar mı acaba hocam

Yeşil - Beyaz - Kırmızı (Telefonu kurcaladığımız zaman hepsi yanıyor Şarj süresi önemli :))
arkadaşım onları telefonun, ayarlar, ekran bölümüne girip bildirim ışıklarından kapatabilirsin. şahsen öyle yapıp kapattım, o yanan ışıklar vardı ya, artık yok:d:

webersin

webersin

Üye
arkadaşım onları telefonun, ayarlar, ekran bölümüne girip bildirim ışıklarından kapatabilirsin. şahsen öyle yapıp kapattım, o yanan ışıklar vardı ya, artık yok:d:

Onlar zaten kapalı dostum ben menüleri gezerken uygulamaları vs yanık duruyor anca tuş kilidi yaptığım zaman sönüyor neyse vazgeçtim :naughty:

beyler bu temanın adını bilen var mı alt taraf mavi griye göre daha hoş duruyor.

henes_42

henes_42

Üye
bana cevap verebilecek yokmu? - + lar konusunda
Getirileri

1) C6 ve N97 Widgeti (Widget Desteği)
2) C6'daki Slide Tuş Kilidi
3) Yeni 5x4, 4x4 Menü
4) Yeni Email Programı
5) Quick Office İçinde Gelir
6) Adobe PDF Reader İçinde Gelir

7)
RAM Başlangıçta 50mb-55mb, Telefon Kullanılırkende 45mb-50mb Arasındadır
8)
Zip Programı İçinde Gelir
9)
Artık WMW Dosyalarını Real Player Oynatabiliyor.
10)
Music Oynatıcıdaki Ufak Güncellemeler
11)
Rehber Güncellemeleri
12)
InstallServer.exe içerir. RomPatcher+ Gerektirmez.
13)
N97/C6'daki Internet Tarayıcı
14)
N97/C6'daki Flash Player (Version 4)
15)
N97/C6'daki Internette Arama Fonksiyonu
16)
Fotoğraflar Uygulaması Güncellemesi
17)
SIP Ayarları (Wirofon Olayı)

mutluadam

Üye
arkadaşlar pocketsensor uygulamasını indirip kurdum telefona ancak kullanımı ile ilgili bilgi verebilecek olan varmı?

alper sende karıştırdın galiba:d: pocket sensörü tam ayrıntısı ile bildiğimi söyleyemem ama bildiğim aktif edince cebine sokunca telefonun üstünü sensörleri kapatınca (elle,örtüyle,cenbine koyunca v.s) ekran kapanıyor. bana öyle geliyorki sen light kontrölü yükleyecektin karıştırdın. :) o zaten bu cwf de programlarda var ilk sayfada yazıyor. türkçeleştirmiş ustamız ışık kontrol diye. bunlada işte telefon yerine bu programla ayarları yapıyorsun aktif edip. gerçi hiç kullanmadım ben light kontrolü.

Noks

Noks

Üye
Getirileri

1) C6 ve N97 Widgeti (Widget Desteği)​

2) C6'daki Slide Tuş Kilidi
3) Yeni 5x4, 4x4 Menü
4) Yeni Email Programı
5) Quick Office İçinde Gelir
6) Adobe PDF Reader İçinde Gelir
7) RAM Başlangıçta 50mb-55mb, Telefon Kullanılırkende 45mb-50mb Arasındadır
8) Zip Programı İçinde Gelir
9) Artık WMW Dosyalarını Real Player Oynatabiliyor.
10) Music Oynatıcıdaki Ufak Güncellemeler
11) Rehber Güncellemeleri
12) InstallServer.exe içerir. RomPatcher+ Gerektirmez.
13) N97/C6'daki Internet Tarayıcı
14) N97/C6'daki Flash Player (Version 4)
15) N97/C6'daki Internette Arama Fonksiyonu
16) Fotoğraflar Uygulaması Güncellemesi

17) SIP Ayarları (Wirofon Olayı)

peki - leri

henes_42

henes_42

Üye
alper sende karıştırdın galiba:d: pocket sensörü tam ayrıntısı ile bildiğimi söyleyemem ama bildiğim aktif edince cebine sokunca telefonun üstünü sensörleri kapatınca (elle,örtüyle,cenbine koyunca v.s) ekran kapanıyor. bana öyle geliyorki sen light kontrölü yükleyecektin karıştırdın. :) o zaten bu cwf de programlarda var ilk sayfada yazıyor. türkçeleştirmiş ustamız ışık kontrol diye. bunlada işte telefon yerine bu programla ayarları yapıyorsun aktif edip. gerçi hiç kullanmadım ben light kontrolü.

yok ya karıştırmak değil be dostum (dostum dedim haddi aşma saymaz iseniz, yoksa özür dilerim) pocketsensörü birkaç mesaj önce okudum, yazılanlar hoşuma gitti ve indirip kurdum, bu arada çözdüm evet, ekranın üzerine birşey gelince otomatik kilitliyor, ekran boşa döndüğünde açılıyor. teşekkürler

webersin

webersin

Üye
Temayı buldum paylaşayım isteyen varsa çeksin yüklesin..

--------------- Ekleme ---------------

henes_42

henes_42

Üye
Temayı buldum paylaşayım isteyen varsa çeksin yüklesin..

çok teşekkürler

Arkadaşlar kotukoylu arkadaşımızın xpeed modifiyesinde bi tema vardı S.P.Basic T7, bu temanın tam adı nedir bilen varmı?

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
kotukoylu hocam senden bi isteğim olsa açılış ekranının ve menünün 4x5 stilinin değişmemiş halini yapar mısın? 4x5 c2z ile mümkün dün gece denedim başarılı ama hava aydınlıkken yola yürürken sıkıntı yaratıo çünkü ekran parlıyor simgeler de küçülünce sıkıntı. böle bi isteğim war yerine getirebilirsen ne mutlu bana.
bu arada ellerine sağlık başarılı olmuş

ilkgul

ilkgul

Üye
önceki modifiyede olan oyunlardan sadece biri var keşke hepsi olsaydı ama genede güzel olmuş eline sağlık

bybilal

bybilal

Üye
ilk izlenimlerimi söylimm. Direk orjinali gelenden bi farkı yok stabillik aynı. Sadece temel şeyler yüklenmiş tema rompac vs vs . . Ayarlara girdinmi gene bekliyosun 3 .4 sn menülerde kaydırma işlemlerinde kasıntı yapıyo. Yinede iyi bi çalışma teşekkürler

Üst Alt