Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
ovi suite bilgisayarın sanal belleğini çok kullanan bir programdır.

Tavsiye edilen 2 ghz çift çekirdekli işlemci ve 2 GB Bellek dir.

bunun altında ise ovi suitenizin kasması normaldir.

coolike

Üye
peki ne yapacam yani ovi kurmasam olurmu yada başka çözümü varmı

Anußis

Anußis

Üye
ovi suite telefonun için daha kolay işlemler yapmanı sağlıyor ancak sadece OVİ Playeri yada Software Updateyi tek başlarınada kurabilirsin. ancak OVİ Playerde çok kastırabilen bir programdır. Comes with music servisi ile müzik indirecekse OVİ Playerde şart tabiki ...

caner_1991

Üye
slm arkadaşlar aynı sorun bendede var sky fireyi internetten indirip telefona atamazmıyız?

damie

Üye
arkadaslar x6 nın 8gb lık versiyonu geldi mi turkıyeye?

--------------- Ekleme ---------------

@willrock

sanırım x6 konusunda bayagı kıdemlisiniz :)

benim birkac sorum olacak bilgisi olan diğer arkadaslar da yorum yaparsa sevinirim

8gb lık model böyle bir telefon için yeterli mi bunu cok merak edıyorum ve turkıyede satısta mı 8gblık olanı. ayrıca renk olarak sadece siyah mı bulunuyor,ben beyaz mavi istiyorum cok hoşuma gidiyor :) ve 8gb lık modelde ovimusic yani bedava sarkı olayı yoktur sanırım? 16 da var mı yoksa sadece 32 de mi var?

bir diğer sorum da bu telefon gece çekimlerinde nasıl. gündüz cok basarılı fotograflar cektigini gördüm ama gece bilmiyorum

sarj konusunda sanırım pek iyi değilmiş kullananlar kaç gidiyor batarya normal kullanımda?

telefonun dokunmatiği geçişleri vs. nasıl bu çok önemli

en önemlisi de telefonda donma kitlenme kapanma yavaslama sorunları oluyor mu.

ihtiyaclarımı karsılıyorsa hemen almak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim :))

İyi forumlar :oke:

Anußis

Anußis

Üye
sorduklarına biraz biraz cevap verebilirim :)
*8 GB Daha gelmedi
*8 GBLik modelde Siyah Beyaz - Baya açık bir turkuaz ve siyah var
*türkiyede sadece 16 gbde ovi music servisi var.
*ayrıca gece kapkaranlık bir ortamda çektiğin şey belirgin ancak biraz kumlanma oluyor.
*sarj konusuna gelince evet az gidiyor. Ekranından dolayı
*Dokunmatikliği Şuan En iyi olan Nokia ürünü diyebilirim cok hassas ve çok hızlı geçişlere sahip
*Ben yaklasık 4 gündür kullanıyorum donma yavaşlama falan filan görmedim tabi bu yazılımsal bir sorun böyle sorun olursa yeni güncelleme ile halloluyor.

umarım yanıtlarını alabilmissindir eğer daha fazla bilgi istiyorsan [email protected] benm msn adresim iletişime geçebilirsin sorularını sorabilirsin

LİON_1

Üye
dostum benim telefonda stuck piksel var nasıl düzeltebilirim?

damie

Üye
çok teşekkürler:)

evet turkuazlı bi renk gördüm ama siyah turkuaz değil beyaz turkuazdı sanki

evet dikkat ettim siyahmıs tamamen ön yüzey:)

sizde 16gb var sanırım ne zaman aldınız ve ne kadara nerden?

prank90

Üye
iphone 4 gelsede alsak yiter yaa

wendor21

Üye
merb benm x6 nın imei 1 kapatıldı yardım lütfen

ali_tinaz_6

Üye
Selam, ben de dün itibariyle x6 sahibi oldum, benim sorunum "İşarerleme", şöyle açıklayim. Örneğin 200 tane mesajım var ben bunların bazılarını seçmek istiyorum. "Seçenekler->İşaretle/İş. Kaldır->İşaretle" diyorum. Ama ondan sonraki 100 tane mesajı bu yolla işaretlemem olanaksız. Çok zaman ve enerji harcıyor. Önceki nokia'm da # tuşuna basılı tutarak istediğimi seçebiliyordum. x6'da da böyle bir kolaylık mevcut mu? Şimdiden çook teşekkürler. :)

drmemet

Üye
x6 bezdirdi
Maxicep.com - imdat lütfen yardim x6 yazi yazamiyorum quickeoffice kuruluyor word açılıyor ama yazı yazamıyorum. klavye yok çıkmıyor.
birde chm formatında kitapları okuyamıyorum.
chmbook bir işe yaramıyor.
lutfen arakadaslar acil yardim lazim. telefonu sırf bu nedenlerle aldim ama felaket oldu benim icin.
yardim edenlere simdiden sonsuz tesekkurler.

aramadigim yer kalmadi.
asus p750 kullanıyıordum geri verdim.
asusta ve diğer telefonlarda ekranın en altında bir işaret vardı hangi menude olursan ol o işarete tıklayınca ekrana bir klavye geliyorduç
boyle bir yazılım yokmudur acaba.
biraz daha deneyecegim bulamazsam eger telefonu satacagim artik
cildirmak uzereyim.
ben doktorum isim geregi islerimi gorur diye almistim ama berbat.
ne ebook okuyabiliyorum nede yaabiliyorum

CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM

Anußis

Anußis

Üye
x6ların standart Quickofficesinde yazı yzamassın . yazı yazmak istersen sürümünü satın almanı isteyecektir. sadece word,excel gibi dosyaları açabilir ve okuyabilirsin.

zaten bu telefon multimedia telefonu iş telefonu değil eğer bu nedenle aldıysan geri vermeni tavsiye ederim ;)

Evet Diğer Kardeşlerimede Sırayla Cevap veriyorum :) Umarım yardımcı olurum

çok teşekkürler

evet turkuazlı bi renk gördüm ama siyah turkuaz değil beyaz turkuazdı sanki

evet dikkat ettim siyahmıs tamamen ön yüzey

sizde 16gb var sanırım ne zaman aldınız ve ne kadara nerden?

Damie Ben Erzurumdan aldım :) Memleketimden . Daha 1 hafta olmadı 5.günü bugun. 850 TLye KVK garantili .

merb benm x6 nın imei 1 kapatıldı yardım lütfen

X6nız orjinalmi Acaba eğer orjinal ise Aldığınız yere götürün konuşun. Orjinal değilse zaten kaçak durumuna düşüyor.

Selam, ben de dün itibariyle x6 sahibi oldum, benim sorunum "İşarerleme", şöyle açıklayim. Örneğin 200 tane mesajım var ben bunların bazılarını seçmek istiyorum. "Seçenekler->İşaretle/İş. Kaldır->İşaretle" diyorum. Ama ondan sonraki 100 tane mesajı bu yolla işaretlemem olanaksız. Çok zaman ve enerji harcıyor. Önceki nokia'm da # tuşuna basılı tutarak istediğimi seçebiliyordum. x6'da da böyle bir kolaylık mevcut mu? Şimdiden çook teşekkürler.

S60 V5 sürümü dahil oldugu için o kadar kolaylık dokunmatiğe düşünememişler sanırım :) bende baktım ama yok öyle birşey.

dostum benim telefonda stuck piksel var nasıl düzeltebilirim?

Bu stuck piksel olayını anlayamadım nasıl bir sorunla karşı karşıyasınız.

damie

Üye
tesekkurler anubis :)

artık gelsin su 8 gb ya!

Anußis

Anußis

Üye
ne demek her zaman :)

ali_tinaz_6

Üye
Anußis

Anußis

Üye
önemli değil herzaman sorunlarınızı paylaşabilirsiniz

yorgunsavascı

Üye
merhaba
bende x6 yı yeni aldım sis dosyaları dışında başka uygulama ve oyun yükleyemiyorum
yardımcı olursanız sevinirim

drmemet

Üye
merhaba quickeoffice surumu oldugu halde yazi yazamiyorum.

surum oldugu halde

Anußis

Anußis

Üye
merhaba
bende x6 yı yeni aldım sis dosyaları dışında başka uygulama ve oyun yükleyemiyorum
yardımcı olursanız sevinirim

Zaten Sis,sisx,jar,jad dosyaları hariç program kuramazsınız. Mesela Exe. bin. Dosyaları gibi formatları telefon desteklememektedir.

merhaba quickeoffice surumu oldugu halde yazi yazamiyorum.

surum oldugu halde

Sürüm olduğu halde yazamıyorsanız. sürümü satın aldığınız distiribitore başvurun. Zaten Quickoffice programı Nokia markasından bağımsız olarak çalışmaktadır. Eğer herhangi bir sorun çıkartıyorsa Bunun telefonla ilgili değil programla ilgili bir sorunu vardır.

Üst Alt